Burtici fericite de septembrie-octombrie(131)
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
Hai Techilo ca am si eu o intrebare:
dar pestii ce zice ? e activi bine ? ca de obicei ?
Cea mai fericita
34 + cu 
x_ggg spune:
Cine imi axplica simie cum confectionam absorbanetele alea cu vata??
Sau imi da un link undeva....please please
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
30+ cu
- Rares
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Ok,ok ![]() ![]() ![]() Multumesc ![]() ![]() |
ai vazut cum arata corbii ?

dar ai gasit acum, nu ?
Cea mai fericita
34 + cu
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui techila daca intervin modificari ceva, va dati seama ca direct la docor merg, dar deocamdata e posibil sa fiu doar paranoia ![]() |
eu as dormi mai linistita sa fiu paranoia si cu un raspuns de la un dr decat asa sa stau si sa ma intreb ce draq e.
Sincer am inteles ca sunt cazuri de sarcina in care apar diverse chestii dinastea (nu iti spun astea ca sa te linistesc) de la lipsa de Ca , de nu mai stiu ce lipsuri , dar astia stiu ce sa faca la spital.
Uite si eu am avut niste galme mici , nu pot sa iti zic cat de speriata si tot odata linistita am fost , am crezut ca am luat boala de la Emma ... , si ma tot pipaiam si Laci era si el destul de speriat ... si a trebuit sa iau Prenatalul si am scapat de ele
... asa ca te rog si intreaba dr care te urmareste si radeti impreuna decat sa fie cava mai naspa
te rog sa suniAida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anco spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Ma bag si eu ca musca-n lapte ,unde e coffee chat-ul?My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 35+, cu -Razvan_ ![]() AMR - 3 saptamani!!!![]() ![]() |
in josul paginii acolo pe fon verde
anco
33+
???? si 
poze
lutoniana spune:
Diana eu stiu ......
ca isi scoate toate alea prin burtica mea nu ar fi mare lucru...dar ma doare rau in unele zone .....
dar ce drag imi e.....

Cea mai fericita
34 + cu 
vias spune:
eu ma retrag langa sot...
...noapte buna! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Mutumesc fetele, m-am lamurit. Nu stiu daca reusesc s-o folosesc, la cat sunt de atehnica, da' ne descurcam.
Pacat ca n-au inventat perna pentru gravide care tre sa stea la pat, cu suport de tastatura. Facem un bussiness si o inventam noi?
22 +
Chiara Ada
Lullaby_2009 spune:
Aida n-am stiut ca-i fioroasa, ai zis labrador si m-am gandit la un cutu dragut si tare jucaus.
Techila nu incerca lucruri vitejesti. Poate ca n-ar fi o idee rea sa suni la doctor, vezi ce spune. Daca zice ca-i ok, atunci astepti intalnirea de pe 20 cumintica. ![]()
Diana
sa stea cat mai mult bebe la tine in burtica. Poate e doar energic. ![]()
29+ cu 
techila spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Hai Techilo ca am si eu o intrebare: dar pestii ce zice ? e activi bine ? ca de obicei ? ![]() Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
pestii..ca de obicei..zurlii de nu-i opresti...si se imping cu fundurile in burta mea unul intr-o parte si celalalt in cealalta parte...si atunci am impresia ca am contractii, de fapt imi intind ei burta
...asta e unul din lucrurile care ma linistesc, asta si faptul ca nu am scurgeri dubioase....nu am trairi grave sau datatoare de stresmultam mult de raspunsuri tuturor

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare

,unde e coffee chat-ul?

de
Alexandru (2 noiembrie 2007)