Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Am intrat sa o felicit pe Miha, ca a castigat la un concurs (de fapt Robert a castigat)

Multumesc!
Da,asa este...Robert a castigat.Eu doar m-am falit!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miha (robert) felicitari!!!!!

Multumesc Lavinia!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si sa revin la laudat : oficial nu mai folosim pampers DELOC!!!! suntem domn'soare !!!!!

Felicitari! Bravo Iasmi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Hai sa ma laud si eu! Azi am fost cu Andra la ferma de animalute. A calarit un ponei 7 min., a dat sa pape la iezisori,la rate, gaini si alte oratanii, a fost incantata!Mai presus de orice, e indragostita de cai!

La noi,in vestitul parc Copou a venit un biet ponei. 5 lei tura de tarc. Adica fo doo minute.
Robert a fost foarte incantat,dar Amira nici n-a vrut sa auda.E adevarat ca era si cam somnoroasa,dar a inceput sa urle:"nu dii,nu calu"...Asta e! Poate data viitoare! Pana una alta am facut o economie de 5 lei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineata!
sunt satula de lucru...deja...mama si cat mai este pana la ora 15!
da, ieri ne-am intalnit cu Lavi si Yasmi pe strand...Yasmi e o dulce, in bazin doar cu slip(fara pampers)...excelent...iti venea sa o mananci ...eu bine inteles ca i-am admirat burtica si piciorusele ...care la Ana mea sunt cum sunt...asta e ....mancarea bat-o vina..de parca n-am avea!
asa...deci...fetele ati avut/aveti dreptate ... Ana la soacra-mea...totul a decurs excelent..a si dormit a si mancat....am vb cu sotul..i-am explicat ca am niste sentimente contradictorii...am stabilit sa ne limitam deocamdata la zi//sa nu ramana peste noapte...
victo..a mea sta in zimand...dar nu asta e problema..a stat in Arad 30 ani...primitiv in sensul in care nu se acorda atentie deosebita detaliilor....mancarea se face unsaaaaaa...vasele se spala cum se spala(are apa curenta..nu e asa de grav...dar totusi buretele si detergentul sunt prea putin utilizate)etc...acum imi dau seama cum se simtea mama mea cand ramaneam la tara, la bunicii paterni...ma gaseau in chiloti , pe mijlocul drumului, murdara, mirosind a grajd..si acum nu de mult mi-a zis"cand te vedeam asa, parca nu erai fata mea...dupa ce te spalam si te imbracam se schimba povestea"
bb..inclusiv eu sunt de acord cu tine....daaaaaar ...asta e ..o sa-mi treaca ...altceva oricum nu pot sa fac...
si Anei ii plac cai...acum se tot plimba pe strada ceva carute cu lubenita/pepene...(da, jur,ca la tara..si mai si striga...lebenitaaaa, pepineeeee)...din casa se agita si fuge afar la gard sa-i vada....a fost si ea la o ferma si de-atunci nu mai tace (vaca, cai,vaca , cai)

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

bb...ti-am dat un pm!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bianca, pai poti sa ii subliniezi la soacra sa aiba mare grija cu mancarea fetei, sa nu puna grasime, ulei mult, ca are probleme digestive..baga si tu ceva..parca ana tot facea diaree. la fel, vasele fetei sa le spele bine bine, cu apa f calda si cu detergent. zi-i ca si tu acasa vasele ei le speli separat.si ii zici ca daca cumva se imbolnaveste si banuiesti ca e de la asta, nu o sa mai ai incredere in ea si nu o s-o mai lasi pe Ana acolo, pentru sanatatea micutei.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

bb....da...scuze..nici nu mi-a trecut prin cap sa verific...si unde a dormit...pe patura ? saracuta ...a fost franta...si pe Ana abia am trezit-o...
victo....eu ii sugerez chestiile astea de mult...cand ii mai facem cumparaturi intotdeauna ii cumpar bureti si detergent.....va trebui sa fiu mai explicita...desi ea stie ca are linguritele ei, ca sticlutele inca se sterilizeaza...dar..nah..asta e
plec acas la puiul meu....
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna
Va pun niste carti care se pot descarca gratuit aventurile lui Arik, superbe, si poeziile si ilustratiile, din pacate doar 3 capitole si pentru copii mai mari, pentru ai nostri mi-a placut cucurigu piticot

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Buna
Va pun niste carti care se pot descarca gratuit aventurile lui Arik, superbe, si poeziile si ilustratiile, din pacate doar 3 capitole si pentru copii mai mari, pentru ai nostri mi-a placut cucurigu piticot

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

adra..multumim frumos...foarte dragut, intr-adevar...numai sa ai la cine sa-i citesti.. (aici vorbesc de noi...)

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput