Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi si sa revin la laudat ![]() ![]() ![]() suntem domn'soare !!!!!![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Bravo, felicitati Iasmi!!!

si sa ne laudam si noi...da, ne laudam, pt ca e un pas istoric pentru noi...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
bravo eric!!!! a facut un pas mare!!! 
stai linistita andreea, la fel adorme/doarme si iasmi. adik ori la lapte ori cu mine langa ea pana adoarme. doarme singurica in camera si a avut si ea cateva dimineti in care se trezea pe la 7.30.....acum si-a revenit la programul normal...in jur de 9 se trezeste!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
vali_delide spune:
Salutare!
Felicitari Iasmi si Eric! Ce copilasi mari s-au facut! Bravo!
Bianca,sunt de acord in totalitate cu fetele....gandeste-te la ce e bine pentru Ana,lasand deoparte sentimentele tale pt. soacra.Nu stiu care e relatia voastra,dar din ce spui, cred ca o privezi pe Ana de dragostea celeilalte bunici pt. ca tu nu o iubesti prea mult.Parerea mea!
vali_delide spune:
Hai sa ma laud si eu! Azi am fost cu Andra la ferma de animalute. A calarit un ponei 7 min., a dat sa pape la iezisori,la rate, gaini si alte oratanii, a fost incantata!Mai presus de orice, e indragostita de cai!
Noapte buna tuturor,ma bag langa pitic la 
bb_yasmi spune:
vali ce frumos cred ca a fost!!! poze nu ati facut???
bianca ramane cum am vb pe maine!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
mi-a venit in posta ieri un aviz de la posta precum ca am primit un colet de la NESTLE.....
se pare ac am mai castigat un concurs....![]()
![]()
![]()
![]()
_
happy mom Lavi &
vali_delide spune:
'Neata! Felicitari, Lavi!
Am facut poze, dar sunt in aparatul vecinei cu care am fost,o sa le descarc zilele astea!
Duminica placuta tuturor!
Victo spune:
Bianca..eu sincer..nu am gasit un motiv major ca sa nu o poti lasa pe ana la bunica cealalta. iar maini portocalii de la rosii si morcovi..scuza-ma..dar si eu am cd gatesc..iar conservele si gemurile facute in casa sunt ideale!
la tara fetita va fi incantata, daca are si animale..de-abia o vei putea lua de acolo..o sa mai citesc o data postarile tale, dar eu tot nu mi-am dat seama de ce n-ar fi bine acolo.
iar ana cred ca s-a obisnuit sa stea cu alte persoane decat cu voi, din cate stiu a stat mult la parintii tai.
de ce e primitiv facuta mancarea?
in ce sat sta soacra ta, ca si a mea e pe langa arad, in Bocsig.
sa il vezi pe Stefan cum isi aducea aminte ca asta vara s-a spalat la tara in lighean si ii turnam apa cu galetusa sa il clatesc..;) si acum la baie isi toarna pe piept apa cu o jucarie si imi zice ca asa facea la mami ana (socra-mea). eu nu am nicio treaba cu "primitivismul" de genul asta cat timp nu e permanent.
lavi, felicitari pt renuntarea la scutecel. Noi mai avem cale lunga...desi azi a facut kk la olita, dar nu cere niciodata olita. si nici nu vrea mereu cd ii propun eu.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
dar la fi/miu ii place sa faca pisu cd e lasat gol..in secunda 2 face..de regula pe parchet..norocul meu ca n-am avut bani de covoare pana acu'..dar speram ca iarna asta ne punem ceva, ca e cam racoare fara...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
seara buna....
ma bucur ca mai e "si" cineva de acord cu ce am sfatuit-o eu pe bianca..![]()
ca de obicei tot un fel de "GIGI CONTRA" am fost pe aici...![]()
![]()
azi ne-am intalnit la strand in arad cu bianca si cu ana. ana e o scumpica, vorbareata, cuminte si tare finutza!!
........ eu sunt asa de mandra ca am o buburuza mare care nu mai face pishi in pampe ca ma bucur de fiecare data cand spune si face mai tare decat cand luam examenele la faculta.....doamnee.....oare sunt normala????![]()
in ultimul timp, parca nu credeam ca vom reusi sa renuntam la pempe pana pe la 2,5-3 ani....

_
happy mom Lavi &