Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si sa revin la laudat : oficial nu mai folosim pampers DELOC!!!! suntem domn'soare !!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Bravo, felicitati Iasmi!!!

si sa ne laudam si noi...da, ne laudam, pt ca e un pas istoric pentru noi... Eric a dormit a 3 noapte singurel...sigur, il adorm eu deocamdata, adica stau cu el in pat pana adoarme...dar in rest...nani ana dimi...e adevarat ca se trezeste mai devreme ca de obicei, in jur de 7...dar asta e...daca asta trebuie sa indur pentru noptile lui singurel, atunci rabd

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bravo eric!!!! a facut un pas mare!!! stai linistita andreea, la fel adorme/doarme si iasmi. adik ori la lapte ori cu mine langa ea pana adoarme. doarme singurica in camera si a avut si ea cateva dimineti in care se trezea pe la 7.30.....acum si-a revenit la programul normal...in jur de 9 se trezeste!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!

Felicitari Iasmi si Eric! Ce copilasi mari s-au facut! Bravo!

Bianca,sunt de acord in totalitate cu fetele....gandeste-te la ce e bine pentru Ana,lasand deoparte sentimentele tale pt. soacra.Nu stiu care e relatia voastra,dar din ce spui, cred ca o privezi pe Ana de dragostea celeilalte bunici pt. ca tu nu o iubesti prea mult.Parerea mea!

Mergi la inceput

Hai sa ma laud si eu! Azi am fost cu Andra la ferma de animalute. A calarit un ponei 7 min., a dat sa pape la iezisori,la rate, gaini si alte oratanii, a fost incantata!Mai presus de orice, e indragostita de cai!
Noapte buna tuturor,ma bag langa pitic la

Mergi la inceput

vali ce frumos cred ca a fost!!! poze nu ati facut???

bianca ramane cum am vb pe maine!!

_

Mergi la inceput

mi-a venit in posta ieri un aviz de la posta precum ca am primit un colet de la NESTLE..... se pare ac am mai castigat un concurs....

_

Mergi la inceput

'Neata! Felicitari, Lavi!

Am facut poze, dar sunt in aparatul vecinei cu care am fost,o sa le descarc zilele astea!
Duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Bianca..eu sincer..nu am gasit un motiv major ca sa nu o poti lasa pe ana la bunica cealalta. iar maini portocalii de la rosii si morcovi..scuza-ma..dar si eu am cd gatesc..iar conservele si gemurile facute in casa sunt ideale!

la tara fetita va fi incantata, daca are si animale..de-abia o vei putea lua de acolo..o sa mai citesc o data postarile tale, dar eu tot nu mi-am dat seama de ce n-ar fi bine acolo.

iar ana cred ca s-a obisnuit sa stea cu alte persoane decat cu voi, din cate stiu a stat mult la parintii tai.

de ce e primitiv facuta mancarea?

in ce sat sta soacra ta, ca si a mea e pe langa arad, in Bocsig.

sa il vezi pe Stefan cum isi aducea aminte ca asta vara s-a spalat la tara in lighean si ii turnam apa cu galetusa sa il clatesc..;) si acum la baie isi toarna pe piept apa cu o jucarie si imi zice ca asa facea la mami ana (socra-mea). eu nu am nicio treaba cu "primitivismul" de genul asta cat timp nu e permanent.

lavi, felicitari pt renuntarea la scutecel. Noi mai avem cale lunga...desi azi a facut kk la olita, dar nu cere niciodata olita. si nici nu vrea mereu cd ii propun eu.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dar la fi/miu ii place sa faca pisu cd e lasat gol..in secunda 2 face..de regula pe parchet..norocul meu ca n-am avut bani de covoare pana acu'..dar speram ca iarna asta ne punem ceva, ca e cam racoare fara...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

seara buna....

ma bucur ca mai e "si" cineva de acord cu ce am sfatuit-o eu pe bianca.. ca de obicei tot un fel de "GIGI CONTRA" am fost pe aici...

azi ne-am intalnit la strand in arad cu bianca si cu ana. ana e o scumpica, vorbareata, cuminte si tare finutza!!

........ eu sunt asa de mandra ca am o buburuza mare care nu mai face pishi in pampe ca ma bucur de fiecare data cand spune si face mai tare decat cand luam examenele la faculta.....doamnee.....oare sunt normala???? in ultimul timp, parca nu credeam ca vom reusi sa renuntam la pempe pana pe la 2,5-3 ani....

_

Mergi la inceput