Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha (robert) felicitari!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
sunt singura cu copila...care doarme bineinteles....parintii la tara, sotul la o iesire intre baieti, fratele cu gagica-sa prin oras...tre sa recunosc ca mi-e cam ...asa...singurica in casa dar imi trece...nu?
multumim tuturor pt. aprecierile pozitive la adresa Anutei mele......am asa un sentiment nasol cand ma gandesc de cand nu am mai pus si eu o poza p-aci...dar picasa e instalat pe pc care aici la ai mei acas nu are net...acum avem net decat pe lap top-uri unde nu am pozele si picasa...
eladea cum mai e cu dormitul?
mi-e asa putin ciuda ca nu e nimeni p-aci sa ma sfatuiasca ce sa fac...soacra tot insista sa las fata la ea peste zi...iar eu nu vreau...pana acum vreo 2 saptamani nu am avut nici o problema cu sotul...ma intelegea/nu comenta,aveam aceiasi parere...dar a inceput sa-mi propuna ...cum ar fi,ce-ar fi ..ce se poate intampla?...fata are totusi aproape 2 ani si nu a dormit la ea niciodata...sa o inteleg si pe ea...deci cum sa fac...mi-am dat seama ca e mai mult psihologica treaba la mine...sa trec pragul asta...sa trebuiasca sa-mi impart copilul cu soacra...care sa aiba aceleasi atributii ca si mine...sa-i dea mancarea, sa o culce la amiaz, sa se joace...mama mea nu-mi iese din cuvant,nici ea...dar daca omit sa-i dau vreo indicatie ,i-a niste decizii vai de mama lor(cu leganat in brate, culcat cu fata in pat,mancat in toata curtea...lucruri care nu le mai pot ctrl daca nu sunt de fata...Anei tare ii place de ea, la fel cum ii place siv de finele mele care au fost dintotdeauna partenerele de joaca, la fel si soacra-mea...normal ca se maraie cand pleaca si zice nu nu nu sa nu plece...pleaca partenerul de joaca....dar soacra toata e un zambet...cat o iubeste fata pe ea! dar ea nu stie ca la fel face si dupa inca 6 persoane...
ea lucreaza si gradina ,mainile ii sunt ca la un om muncitor care nu se ingrijeste(nu-i nimic de zis)...dar cu mainile alea aspre, unghiile alea galbene de la sucul de rosii pus ieri sa cremuiasca funduletul delicat al fiicei mele?...da stiu..sunt nebuna...dar chestii de genu imi trec prin cap acum
si mi-e frica de ce pretentii o sa aiba daca totul va decurge ok...vedeti ...totul a fost perfect,fata poate sta la mine, ne descurcam...atunci eu cum ma mai scot...ce voi putea invoca sa nu o las...mi-e groaza...ma doare stomacul...am un sentiment ciudat...ca si cum tre sa-mi abandonez copila ...desi pe alta parte imi dau seama ca sunt la 15 km de ea...sotul o sa sune sa vada cum sta treaba...pot oricand sa ma duc sa o iau....
deci e clar ca daca accept treaba asta nu mai exista cale de intoarcere....daca totul va fi ok....daca nu, o sa mai incercam la anu'!
eu nu pot pleca de acolo fara ea...o sa-l trimit pe sotu' singur...eu o sa ma gandesc ca e plecata cu frate-miu ...sau ceva de genul....

sincer ma ia cu ameteli...cu dureri de stomac..imi dau seama ca nu mai am cum sa evit treaba asta....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

am o nenorocita de musca de aia mare in camera...datr fiind ca e intuneric in toata casa...dar aici unde sunt eu e lumina...clar ca a venit aici...si ma inebuneste...voi aprinde becul la baia mica si o s-o inchid acolo....
hai gata...ca v-am inebunit si pe voi cu gandurile mele....imi voi spune parerea apoi il voi lasa pe el sa decida...daca o lasa acolo sau nu pana seara....si eu o sa umblu toata ziua teleleu sa nu ma duc acas si sa nu o vad ca m-apuca disperarea...(de pe acuma)
am iesit...
we placut tuturor....probabil pe luni voi mai aparea sa va povestesc ce si cum a fost...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bianca, de ce nu ii spui adevarul? Ca e vorba de stabilitate, care e f importanta pt ei acum, nu poti sa o duci zilnic in alt loc si ca nu e destul de aproape (mie 15 km mi se par enormi in caz de urgenta), ca esti mai linistita cand e langa tine sau langa parintii tai. Stiu ca e situatie diferita, M nu a fost despartita de mine, dar eu cativa ani nu o voi lasa singura cu bunicii si desi are niste experiente minunate cu ei, le va avea in prezenta mea. E f tarziu, nu stiu daca am fost clara, stiu doar ca trebuie sa dorm. :)
Ametelile, durerile de stomac nu cred ca ar trebui sa existe, inseamna ca ceva nu e bine.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Bianca, esti intr-o situatie delicata, si asta fiindca Ana ramane peste noapte la mama ta iar soacra e geloasa si se simte exclusa.
Poti doar sa invoci cei 15 km distanta, eventual lipsa unui spital in zona (in caz ca Ana are febra peste noapte, episoade de enterocolita, etc), sau poti fi transanta si sa spui ca preferi sa doarma copilul la tine sau la mama ta. In ambele cazuri trebuie sa ai sprijinul sotului.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Viata e prea scurta sa tot incerci sai multumesti pe toti. Decizia ta trebuie luata pentru binele Anei, nu al soacrei, sotului si nici chiar al tau.

mami de Sophia

Mergi la inceput

am prins loc mai devreme decat am crezut la pc...asa ca am intrat sa vad care va sunt parerile
multumesc fetele de opinii!
fata mea a plecat pe la 1 cu tata-su...sa vedem ce-o iesi...asa fi fost mult mai linistita daca ar fi ramas si el acolo...(dar tre sa cumparam ceva cadou pt. un fin)....sper sa fie bine(dar sper si sa nu fie ok)...nici nu stiu cum e mai bine
e clar ca e vb de gelozie...zic eu indreptatita...e si ea bunica la fel ca mama mea...daca ma pun in situatia ei nici mie nu mi-ar conveni(dar cum am mai spus-cred ca va trebui sa i-ozic franc in fata-daca ar fi vrut nepot la casa ei mai trebuia sa-si faca ea o fata-si nici asa nu ar fi fost sigur)...dar as proceda altfel...(as veni sa vad fata acolo unde e)dar ea nu face asta...ii zicea sotului ca nu se simte bine asa, ca doar si are casa ei nu sa vina la alti in vizita sa-si vada nepoata...(bunicul mea a mers cu bicicleta 25 km ca sa ajunga la mine sa ma vada...ea cu abonamentul platit pe autobuz nu vine pana in oras......in rest nu pot sa zic..se ocupa,o iubeste, ii canta ,poezii , modificat casa sa aiba si fata camera ei, mancarea e pregatita ...dar toate astea in stil mai primitiv....
nu vreau cearta....sa vedem cum va fi....dar daca ii cresc pretentiile o va avea ...si pot sa fac in asa fel incat sa ne vedem decat la sarbatori....
vasari..nu e vb de "zilnic"...nu mi-ar cere asa ceva...si benzina costa bani, avem si noi o viata sociala care trebuie sa o satisfacem...nebuna sa fie daca crede ca voi face naveta toata ziua...nu, e vb de cate o sambata,duminica cand e ea libera
sa nu sariti cu gura pe mine...e vb doar de cate o zi...dar si asta mi-e greu sa o inchit...l-am avertizat si pe sot ca totul e pe umerii lui...ca el o sa aiba ce auzi daca ceva nu va fi in regula(si ma si pricep la cautat nod in papura)
acum plec la cafea in oras....sa treaca odata ...mama ei de sambata libera!

Mergi la inceput

bianca, sincer eu cred ca exagerezi putin. mai ales ca, chiar tu spui ca anei ii place de ea, se inteleg bine, ca se ocupa bine de ana. eu mi-as dori sa am o buni la tara pentru iasmi si sa o las sa se joace cu animalutele, sa stea la aer curat. mie mi se pare firesc sa vrea sa stea si ea cu nepotica ei, mai ales ca stie ca in majoritatea timpului sta cu mami tau. eu sunt de parere ca ar trebui sa te lasi pe tine la o parte (TU nu concepi ca soacra ta sa ii dea de mancare.....nu ca nu ar stii sa ii dea, nu??) si sa vezi cum se simte ana la ea, daca ii place si apoi sa iei o hotarare. nu o priva pe ana de cealalta buni.
asta e parerea mea.
pupicei

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

si sa revin la laudat : oficial nu mai folosim pampers DELOC!!!! suntem domn'soare !!!!!
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bianca, sincer eu cred ca exagerezi putin. mai ales ca, chiar tu spui ca anei ii place de ea, se inteleg bine, ca se ocupa bine de ana. eu mi-as dori sa am o buni la tara pentru iasmi si sa o las sa se joace cu animalutele, sa stea la aer curat. mie mi se pare firesc sa vrea sa stea si ea cu nepotica ei, mai ales ca stie ca in majoritatea timpului sta cu mami tau. eu sunt de parere ca ar trebui sa te lasi pe tine la o parte (TU nu concepi ca soacra ta sa ii dea de mancare.....nu ca nu ar stii sa ii dea, nu??) si sa vezi cum se simte ana la ea, daca ii place si apoi sa iei o hotarare. nu o priva pe ana de cealalta buni.
asta e parerea mea.
pupicei

_

bianca, si eu sunt de aceeasi parere cu lavi... da-i putin credit si ei, doar e tot bunica Anei, ca si mama ta...si cum zici tu, o iubeste, o ingrijeste...daca ceva nu va fi ok, sigur poti invoca asta...dar pana atunci...zic ca te stresezi prea mult pentru nimic...deocamdata...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput