Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi ne pregatim de nani.....mai profit de ultimele 3 luni de nani la amiza...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

BB..eu am ales particulara. pt ca e aproape de noi, au un spatiu f mare de joaca, e retrasa de la strada, sunt mai deschisi la cap..de genul te lasa sa mergi sa stai cu copilul pana se acomodeaza, nu ca la stat unde tu il lasi, "ele" il iau si il duc, copilu urla, da cica o sa ii treaca..
la cresa noastra nu au nici tv, ca am obs ca se mai practica al altele *(si se mai si lauda ca sunt dotati cu tv..) si le pun desene..ce desen frate, ca ei inca nu au 2 ani...bine, asta e fita de/a mea, eu nu il pun la tv decat 10/15 min maxim, la desenele pt el, si stam impreuna si le explicam.
bine, ca mai trage cu ochiul pt ca e deschis mult timp tv cd e si tata/su acasa, asta e altceva.

acuma, partea mai putin placuta, e pretul, intr/adevar.dar, decat sa ma milogesc si sa fac temenele la o doamna directoare d ela stat,si sa imi storc creierii ce sa/i mai duc, prefer sa platesc si sa ma pot purta demn.

acuma cu atentia..ce sa zic...nu sunt convinsa ca cele de la particular stau cu ochii pe ei nonstop..dar daca tin la locul lor de munca, eu cred ca au tot interesul sa se poarte frumos si sa fie atente cu copiii.
eu am fost de vreo 2 ori cu stefan dim. la cresa, am vb deja cu doamnele care vor lua grupa 0 la toamna, par ok..poate ca lor le/oi mai duce cate un buchet de flori la inceput si sf de an dar atat.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea....am citit cu sufletul la gura......asteptam sa spuyi ca minunea e doua liniute rosii.... .. dar tu ai mai incercat sa il culci singur (in camera ma refer) si nu a vrut??? iasmi face nani singurica in camera de o saptamana, pana acum nu am mai incercat , desi stiam ca doarme toata noaptea si nici nu stiu dc sunt sau nu in camera....dar parca nu puteam eu..... sa nu o aud noaptea in caz de ceva.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Lavi, daca abia aseara s-a intampalt minunea...cam repede sa se vada cele 2 linute......sigur, lucram si la 'minunea' asta, dar astept sa vad rezultatul muncii abia peste vreo 18 zile...

referitor la dormit...am mai incercat sa-l las sa doarma singur(asta dupa ce adormea cu mine in pat, altfel nu adoarme)...dar are obiceiul de a ma cauta in pat...adica deschide ochii, se uita daca sunt langa el si se pune la loc la nani...daca nu ma vede, incepe sa maraie/scanceasca din ce in ce mi tare, pana merg langa el...sigur, se mai trezea si plangand,uneori, drept urmare ma puneam langa el si adormeam si eu acolo...

dar perseveram, mai ales ca am vazut ca se paote...parca am prins mai mult curaj...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Andreea, felicitari pentru blog!

Pare solutia ideala asta cu gradi particulara timp de un an. La noi insa e de neaplicat fiindca nu exista gradinite particulare, iar la cresa ar fi bataie de joc sa o las. Educatoarele sau cum s-or numi lasa copii in patuturi, pun desene la TV si se carabanesc la cafele.

Am un mic concurs pe blog, sunteti invitate!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Andreea, felicitari pentru blog!

Pare solutia ideala asta cu gradi particulara timp de un an. La noi insa e de neaplicat fiindca nu exista gradinite particulare, iar la cresa ar fi bataie de joc sa o las. Educatoarele sau cum s-or numi lasa copii in patuturi, pun desene la TV si se carabanesc la cafele.

Am un mic concurs pe blog, sunteti invitate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

adra, mersi de primire...sper sa ma descurc...abia acum invat ce si cum...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

cucu.....bauuu....

nimeni pe aci???

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Neata, fetili! Bre, da' pe unde sunteti, ce e cu linistea asta?

Mergi la inceput

chiar ca nu e nimeni......

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, unii mai si lucreaza...da ailalti nu/s ce scuza au..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu mai sunt p-aici, da' plec ca ma bate vatu' rau!

Am intrat sa o felicit pe Miha, ca a castigat la un concurs (de fapt Robert a castigat)

Mergi la inceput