Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaa!
wow...ce fain...felicitari din suflet catus76!!!!...vreau si eu....
bb....imi pare rau...dar nu-i nimic...o sa vina cand vei fi pregatita!
vasari,mihuta... multi scumpelor voastre...
eu ce sa mai povestesc...Ana ma completeaza la poezii cum ar fi "vine ploaia, bine-mi paie..in gradina am o floaie,ploaia o va creste maaaie.....ion cu motoi ia-ma si pe mine-n zboi...
ne intretinem foarte bine...cand o apuca vine si-mi zice ca ma musa(musca) si apoi imi arata ca eu trebuie sa o piti(pitig)...si ne tavalim prin pat..si mor de dragul ei cand o vad cum ma "ataca "cu gura deschisa..sa ma muste...si chiar musca...cred ca de aseara toata o fi vanata pe picioare la cat am pitigat-o ..ca musca si nu ma mai lasa...desi am pitigat-o mai tare...deci tine si cu dinti de ce-i al ei(la propriu)
cand bea laptele seara la mine in brate tre sa-i povestesc tot ce-am facut peste zi(asa mi-am dat seama ca ar mai trebui citesc si eu niste povesti)...ia toata fam si prietenii la rand ...atunci eu ii explic ca unul doarme, altul e plecat...altul doarme cu mamica lui, altul bea lapte...etc....dupa ce terminam lista(nu neaparat si laptele) o asez in pat...se intoarce pe burta si cere masai(masaj) la cuiu si la tapa (talpa)...apoi dupa mai multe lamuriri adoarme
toata ziua vrea in apa, la apa, pe apa....ia bureti de vase, lavete spala scaunele de afata, jucariile, caruciorul, usile..tot ce-i in calea ei...inclusiv pe ea..pe burta in primul rand, apoi pe cap, apoi pe talpi..sa se faca moasa
am isit la terasa intr-o seara si a prins paharul in care am primit gheata ..a turnat vreo 3-4 plicuti de zahar apoi a mese (mestecat) bine si a inceput sa linga pe lingurita (era la tati in brate)..la un mom dat incepe ..mama, mama...eu:da mama...imi zice..buna ,buna si dadea din cap afirmativ...deci toti de la masa ne-am spart de ras...
cel mai interesant e sa scotoceasaca prin posete...sa scoata tot de prin portofele..sa redistribuie banii care-i gaseste...sa inspecteze portfarduri....
face atat de multe lucruri si vorbeste de toate ..repeta cuv dupa noi, ce aude prin casa, ce mai apostrofez eu la volan ....
hai ca m-am intins cu laudele....
ies ca am ceva de lucru...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

vali o duci pe printesa roz la cresa sau la gradi?? particulara sau stat??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

'Neata!

Lavinia, o duc la gradi particulara, la grupa baby. La stat primesc doar de la 3 ani, ar fi trebuit sa o duc la cresa, dar nu sunt locuri.Incepem de la 1 sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bianca, la scumpetea mica!! asa e, sper sa vina atunci cand vom fi pregatiti si psihic si mai ales eu fizic.
vali, mers de raspuns. eu ink nu stiu ce sa fac: sa o duc la cresa de stat ( e inscrisa, dar nu prea imi doresc), la particulara sau sa stea cu buni.

cu olita-pampersul stam ffffff bine!!! cere fata olita cand ii vine pisi (desi se mai intampla sa scape putin pe ea) si foarte rar sa faca fara sa zica, pampers mai folosim doar noaptea, care acusi il vom scoate ca am observat ca de f f multe ori e gol dimineata.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

si inca o data va intreb (ca se apropie momentul si nu stoiu inca ce sa decid) : ce alegeti : stat sau particulara???

_

Mergi la inceput

hai ca tot eu sunt.... azi am chef de vorba.... ca se apropie wekend-ul.....
bianca, duminica venim la strand la arad (daca e vreme bune!!). nu ne intalnim pe strand????

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Lavinia, eu am ales gradi particulara nu numai pt. ca nu am gasit locuri la stat (poate daca ma zbateam mai mult, gaseam), dar aici sunt mai putini in grupa si se pot ocupa mai bine de ei. La cresa de stat nu stiu cum e, dar la gradi am vecini si nepotei si sunt si 30 in grupa (e adevarat ca au peste 3 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

fetelor, mare minune mare!!!!!!!!!!! azi noapte s-a intamplat minunea!!!a dormit singur!!! adica l-am adormit, m-am dus langa tati la tv si am adormit acolo...si azi de dimi am auzit glasciorul lui: "mama, mama"... si cand ma trezesc, buimaca, nu stiam unde sunt...mi-am dat seama ca a dormit singurel fara pb...uauuuu...sper la cat mai multe nopti de-astea...

lavi, eu inca nici nu m-am gandit la cresa...desi se apropie vremea si la noi...eu tot mai sper la cealalta varianta...dar sa vedem...

daca ar fi sa aleg, as alege particulara doar daca: pretul n-ar fi foarte piperat, educatoarele ar fi educatoare in adevaratul sens al cuvantului,ar fi putini copilasi in grupa...cam astea ar fi criteriile mele...in rest, stiu ca cele private sunt bine dotate si ca totul e nou...de asta nu mi-as face prb...aaa...si ar mai trebui sa fie si cat de cat in drumul spre casa/serviciu....

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bb, ba da ne intalnim..ar fi excelent...doar sa fie vreme...doar doar or ridica astia codul galben!!
ref la gradi...merg pe ideea de particulara..desi pe Ana inca nu o trimit...sta cu mama(cu mine si cu mama mea) acas...
am fugit ...am de lucru

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Mihaela, Adra, ce scumpe sunt ! Citisem pe un blog ca mamica a raspuns la intrebarea fetitei ca Barbie are sanii mari ca sa alapteze mai bine.
Lavi, cred ca-ti pare rau dupa a doua liniuta, dar poate asa a fost sa fie. Si eu optez pt gradi particulara, cel putin primul an. Dupa, vom vedea.
Bianca, ce fetita jucausa si isteata ai! M-am distrat citind. :)) Si la noi "curatenia" e la mare rang!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

va multumesc frumos de raspunsuri. cam asa ma gandeam si eu : 1 an la particulara apoi la gradi de stat sau un an cu mami meu aks apoi la gradi de stat. singurul avantaj pe care il aveam cu cresa de stat era ca intram la gradi automat SIGUR!!! astazi vb cu o prietena ca inscris baiatul la gradi de stat din zona, era a 7 a pe lista si cu toate astea nu l-au primit (fara spaga!!!!). cam nasol.....

andreea....am citit cu sufletul la gura......asteptam sa spuyi ca minunea e doua liniute rosii.... .. dar tu ai mai incercat sa il culci singur (in camera ma refer) si nu a vrut??? iasmi face nani singurica in camera de o saptamana, pana acum nu am mai incercat , desi stiam ca doarme toata noaptea si nici nu stiu dc sunt sau nu in camera....dar parca nu puteam eu..... sa nu o aud noaptea in caz de ceva.....

bianca, pai atunci sa facem schimb de nr de tel pe PM. m-am uitat la vreme pe net si arata ok pe duminica.

_

Mergi la inceput