Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxxy80 spune:
RAMO, LA MULTI ANI!!!!!!!! SA FII FERICITA, SANATOASA, SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS TUN!!!

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 35+
AMR 3-4 SAPTAMANI
mihuta spune:
La multi ani, Ramo !
Imi pare bine ca nu sunt singura care are nevoie de timp pentru ea inainte de acorda timp comun cuplului.
Uneori ma simt, hmm, nu vinovata, ci nemultumita ca nu reusesc sa imi fac timp si pentru mine si pentru noi, dar stiu din experienta ca daca eu nu sunt ok nici cuplul nu poate fi. Nu stiu cum sa spun, fericirea mea trebuie sa vina din mine sau nu mai vine deloc.
Adina, cunosc ce descrii acolo, mai putin pisica flamanda si fetita mai mare. Eu merg pe ideea de dezastru controlat si limitele tin tot de nervii mei. Amuzant e ca Sophia adora sa faca mizerie dar nu sa fie mizerie si se vaita indignata si imi arata cu degetul "Mizeie. Stege. Matua mami acolo" pana ma execut.
Mai nou pe cine prinde il baga sub scara, la jucarii, ca s-a prins ca jocurile adultilor sunt mult mai amuzante,ca facem maimutoii sa vorbeasca, se se joace impreuna, sa manance, sa doarma, etc.
Nici la noi nu functioneaza jucariile care sa semene cu lucrurile reale, ea vrea sa participe la actiunea propriuzisa, nu sa se joace de a face ceva. Probabil peste vreun an doi.
mami de Sophia
Victo spune:
hahaha..mihuta asa si Stefan cu "mizeiia"...aduna de toate de pe jos...el ma pune sa aduc "apitoouu" *aspiratorul..acuma, vede el, daca e miyeri multa ala "maie", dc e numa in jurul scaunului lui, ala "mit" (spirator din acela, pe acumulatori)..si eu care ma gandeam ca il stresez pe copil ca fac ordine si adun mizaeria topata ziua..:):)
intr-o seara si noi am gatit impreuna pizza, aprorpo pronunta f corect cuvantul..si si/a bagat si el degetele peste tot, mi-a furat maslinele..a imprastiat la verdeturi pe acolo de numa..
sunt adorabili la varsta asta, iar limbajul lor e super distractie!:):)
stefan imi cere sa ii citesc povesti, el alege cartea, povestea..mai sta,mai da sa intoarca repee pagina, atunci analizam pozele si nu mai citesc textul...dar deja putem discuta pe poze, in sensul eu il intreb ce faca personajul si el raspunde.
si am reintrodus puzzle in joc, dupa ce vreo 2/3 luni nu l/a interesat. acum il tot facem la nesfarsit...de 7/8 ori la rand. e un puzzle cu 12 piese, dar cat de cat le nimereste. si se si distreaza cd le pune cu picioarele in sus, faze din astea
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Multumesc fetelor pentru urari!Va poftesc la o felie de tort si la un suculet.![]()
Eu sunt putin suparata,la eco de 6 saptamani si 4 zile nu s-a vazut embrionul...mi-a zis ca e sarcina incipienta,atat...Ma mai duc in 31 la eco,ca sambata plecam la mare si stam 2 saptamani.Eu sper din tot sufletul ca va fi bine,desi simtomele de sarcina mi-au cam disparut...
Lavi tu cum esti???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Multumesc fetelor pentru urari!Va poftesc la o felie de tort si la un suculet. Eu sunt putin suparata,la eco de 6 saptamani si 4 zile nu s-a vazut embrionul...mi-a zis ca e sarcina incipienta,atat...Ma mai duc in 31 la eco,ca sambata plecam la mare si stam 2 saptamani.Eu sper din tot sufletul ca va fi bine,desi simtomele de sarcina mi-au cam disparut... ![]() Lavi tu cum esti??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 7+Doamne ajuta |
ce sa inteleg ca bomba de acum 2 saptamani a laviniei chiar e cu ochisori????
De curioasa ce sunt am inceput sa citesc din urma, dar n-am ajuns inca la asta... ca abia acum am inteles de ce lipseste ancutaD si petro....
vad ca ma tineti numai in surprizeeeeeeeeeeeeeeeee
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adelamaria O reteta buna cu vinete – noua ne place mult. Cica e specialitatea greceasca… Se coc vinetele intregi – eu le fac la cuptor pana sa inmoaie bine Separat se da prin razatoare mica sau se zdrobeste cu furculita branza sarata (telemea de oaie). Apoi se amesteca cu rosii taiate cubulete si cu usturoi pisat. Nu trebuie sare, nici piper, cel putin noi nu punem. Se scot vinetele coapte, se lasa 10-15 minute sub prosop. Apoi se taie pe lung dupa ce ati taiat si codita. Se incalzesc cateva felii de paine (noi preferam neagra, cu seminte) in cuptor sau cum vreti…Se serveste miezul copt al vinetelor in combinatie cu branza+rosii+usturoi, sub forma de sandwich. Atentie la cantitatea de usturoi – fiecare dupa gust PS. Singurul inconvenient e ca daca nimeriti niste vinete cu multe seminte (cum am nimerit eu duminica! ) o sa va cam chinuiti sa le dati deoparte. Dar gustul merita incercat!Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
adela, multumim...
...super reteta...
eu ador vinetele, oricum ar fi ele gatite...tin minte ca am mancat in Turcia, intr-un satuc uitat de lume, felii de vinete prajite si asezonate cu sos de iaurt cu usturoi, rosii si inca ceva...deliciosssssssss...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adinag Adra, minunate pozele! Asa-mi place cum doarme acolo cu Miffy! Adela, felicitari si de la mine. Nu stiam intai despre ce e vorba, m-am lamurit intre timp, bine ca exista blogurile! Pussi, ce fian ca mergeti la tara! Mi-ar trebui si mie o iesire. Auzi, dar tu cum le convingi sa stea undeva un minut? Cred ca pe Floris as trebui sa-l leg ca pe-o capra sa nu fuga... Glumesc, desigur nu as face asta niciodata. Problema cu el este ca face chiar prostii obositoare cateodata. El se plimba cand are chef cu scaunelul si ia orice vrea. Nu face mereu, ca as innebuni, dar cand e vreme urata si se simte deja inchis in casa... De exemplu, ia scaunelul si se suie si ia fierul de calcat, cum il vad cu el desigur sar in sus. Il iau, il pun cat mai sus intr-o camara, ca abia ajung eu la el. Ma intorc sa-i explic a suta oara de ce nu ii dau voie, dar intre timp e a gasit un pix ceva cu care coloreaza canapeaua. Nu-i bai, dar nici nu-l las. Ascund pixul si dau sa iau baiatul sa facem si noi ceva constructiv, educativ... doar ca el intre timp s-a suit si a ajuns la faina mea din bucatarie ca vroiam sa le fac clatite, pe care o imprastia frumos. Bine, erzolvam si asta. Poi vrea musai sa ajute la facut clatitele, nu ai cum sa te pui cu el. Doar ca el vrea singrus sa tie mixerul, altfle face crize de isterie. Asta inseamna ca imi improsca toata bucataria. Nu il las, plange de se invineteste. Sa-l iau si imbrac si iesim afara sa-i schimb gandurile, sa uite nu merge, ca ii e foame si lui si mai ales la fii-mea, careia i-am promis clatite si daca nu i le fac apar alte istericale. Deci il las, si dupa ce am mixat ma apuc s asterg cat nu se intaraste, stiti voi. Desigur ca el in timpul asta gaseste altceva tare fain - de exemplu isi ia un vas de plastic, se duce la baie, il umple cu apa si imi uda florile... si pe langa! SI tot asa... Voi ce ati face? Ah, bineinteles, in tot acest timp intra pisica infometata in casa, fiica-mea calca pe stiu eu ce si ii trebuie atentie si plasturi de copii, Floris incepe din nou cu alte prostii si eu me gandesc daca nu ar fi o idee buna sa ma anunt singura intr-o institutie din asta din care nu poti iesi asa usor... stiti voi, unde e liniste si pace si totul alb. ![]() Partea buna este ca nu e zilnic asa si Floris face si multe chestii bune, si avem si zile chiar relaxate (bine, in reperele mele de comparatie, pentru altii tot stresante sunt). Astept idei! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
adina, ce pot sa zic...ai nervii tari...esti formidabila!!!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
creem spune:
Mai fetelor...ce faceti, mai pe aici....va tineti de facut copii?
Intru si eu sa va spun ca am intarcat-o pe Sofia...si ce vad....atatea gravidute noi!!!
Ramo felicitari si La multi ani!
Unde mergeti la mare, poate ne vedem!
pnetru burtica sa fie totul bine!
Lavi, AncaD si Petro sunt si ele gravide? 

Sa fie intr-un ceas bun! Vreau si eu!!!![]()
Pupici!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
Victo spune:
creem, din cate stiu eu niciuna din fetele enumerate de tine nu-i gravi..numa Ramo..:)
bai, da io is moarta d e oboseala si nu apuc sa fac bebelu..:(..cine mai imi zice odata zilele fertile..9-14 parca, nu? azi e z 11, ar cam fi cazul, asa-i? :):)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

) o sa va cam chinuiti sa le dati deoparte. Dar gustul merita incercat!