Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)
Raspunsuri - Pagina 16
pussi spune:
adina te inteleg perfect si eu trec prin faze din astea...Cu statul la colt, stau dar sa le urmaresc, eu le duc la colt de manuta si sunt autoritara, si le mai explic si cand le iau de ce au fost puse acolo. Pereti sunt scrisi si la mine, pe diverse culori... cand fac papa: le-am cumparat si lor cate un set de bucatarie de jucarie si materalul cu care fac mancare sunt cereale integrale de adulti, mai baga si in gura, muta dintr-o carticioara in cana si in farfurie, amesteca ... cam asta fac ele cand eu fac papa! In schimb nu le plac papusile...
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Pussi, felicitari pentru chilotei! La noi e departe momentul. Cred.
Adela, razi tu, razi...![]()
Pe FLoris il plictisesc poeziile care contin mai mult de 10 cuvinte, oricum nu vorbeste, doar cateva cuvintele acolo, nu are rabdare sa-i arat eu carti... si tot asa. In schimb ii place sa imbrace haine (anapoda, bineinteles). Sa vedeti ce haios e cand prinde niste chiloti ceva si si-i trage cumva, de obicei amandoua picioarele intr-un "crac", trage chilotul sus, si il poarta mandru ca pe un colac de salvare. Si vrea sa iesim asa afara 
adinag spune:
Adela, nu sta singur intr-o camera, nici nu l-as lasa. La noi jos camera de masa, livingul si bucataria nu au usi, doar asa... bolte, nu stiu cum sa zic. Deci se misca de ici colo.
Iar la pozne este foarte rapid. Adica sa zicem suna telefonul si el este in living, deci la... sa zicem 7m de mine. Pana merg dupa el din bucatarie, raspund, el deja este in toi.
Pussi, am set de bucatarie, cu care se joaca cu mare placere, doar cand NU fac mancare.
Cand fac eu ceva, rea si el sa faca EXACT acelasi lucru... vezi faza cu mixerul. Accepta doar sa nu atinga cuptorul cand vede ca este lumina aprins in el. In rest... peste tot se baga. Incearca sa si taie singur chestii, nu-i reuseste (ma rog, cu "cutitul" ala tocit nici nu se poate). Cum ziceam, de obicei am situatia sub control, dar cateodata ma controleaza ea.
Vasari spune:
Adina, ce frumos e la voi !:)) Asa sunt si la noi unele zile, slava Domnului nu toate ! Acum am inceput sa-i dau Mariei cate un castronas cu cateva din ingredientele pe care le folosesc si eu la gatit. Cat e ceva nou functioneaza. ieri de ex am uns impreuna formele de briose, apoi eu le-am tapetat cu faina. Ea a inceput sa le stearga cu degetelul si sa manance amestecul ala. :(( Am sters rapid doua forme si i le-am dat sa le aranjeze din nou. Si nu are nici rabdare sa ii prezint eu altceva interesant. Dar sunt grele doar zilele in care sunt eu f obosita. (nu sunt asa putine
)
Mihaela, e asa de dulce Sophia cand te trimite departe sa-si faca de cap !! La noi e doar un simplu "pa! pa!" si facutul expeditiv cu mana, de ma pufneste si rasul !S
Si noi avem 10 ani impreuna, dar e musai sa am cateva ore pentru mine, sa ma "regasesc".:)) Altfel nu stiu ce alege B din mine.![]()
Nu mai pot sta acum, ca M tasteaza cu viteza si-mi ia mai mult sa curat textul decat sa scriu.
Victo, Pussi, se pare ca au inclinatii catre citit, scris... si M are preocupaRI SIMILARE.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adelamaria spune:
Adina, pai te pomeni ca Floris are inclinatii culinare...Hai ca Jamie Oliver si-a trait momentul de maxima faima, e vremea de ceva prospaturi in domeniu 
Vasari spune:
Adra, sunt asa frumoase pozele ! E foarte expresiva si dulce mamica todlerita!
Ca s-a vorbit de salata de vinete: eu i-am dat mariei vinete amestecate cu f putin ulei de masline, fara ceapa (ceapa cruda nu ii place deloc).
Mihaela, si eu abia astept sa ajungem la o trambulina sa ne verificam noile skiluri.:)) La magazinul Decathlon e una care se poate folosi gratuit si de vreo doua ori am prins-o libera si am sarit amandoua (in parc am lasat-o mereu singura). Magazinul asta mi se pare ca un parc de distractii. Cat cauta B ce are nevoie, eu cu M jucam tenis, ne plimbam cu trotinete (am gasit si mari pt mine), scoatem/strangem mingile, incercam triciclete, sarim in trambulina... bine, trebuie sa ne ferim de bicicletele si celelalte vehicule care se plimba prin magazin... ![]()
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adinag spune:
Alina, cunosc... Amandoi vor sa ajute si eu nu mai situ cum sa ma impart. De aia fac de obicei mancare in timpul somnului de pranz al lui Floris, insa trebuie mereu sa ma grabesc.
Si Floris ma impinge, imi face pa, pa si ma impnge pana la o anumelinie imaginara a lui, pe care insa nu o uita. Mi-o si arata. De obicei vrea sa faca ceva prostioare si de aia ma alunga de acolo. Si este foarte perseverent.
I concediu ne alunga mereu din balcon (era un balcon fff mare). Pe toti. SI eu trageam mereu cu ochiul ce face, ca mi-era frica sa nu se catere pe un scaun si...
Adela, o avea inclinatii culinare, mai stii? Cu doi parinti cu fixatia mancarii ![]()
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Bb, de 10 ani impreuna? De cand erai la gradi? ![]() adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
hi hi ce amuzanta esti.....

nu chiar de la gradi..... de la cresha....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
RAMONELLA LA MULTI ANI FERICITI!! SA AI PARTEA NUMAI DE BUCURII SI DE FERICIRE ALATURI DE FAMILIE SI DE BB DIN BURTIK!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adinag spune:
Ramonella, La Multi Ani si din partea mea! Sa fii fericita si sa fiti o familie fericita in continuare!