Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si poze

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Vasari, multumesc si tie de compliment, o sa ma faceti sa rosesc, unde mai pui ca poate incep sa va cred…Recunosc ca e foarte placuta senzatia, mai aves ca vine dupa o perioada destul de grea la finalul careia am luat insa decizii importante pentru mine…Sa vedem acu’ cat ma tine :)
Mihuta – eu sunt exact ca tine: dupa ce se termina programul Ilanei, pe la 10.30, simt nevoia de putin timp pentru mine. Norocul meu e ca mai fur momente din astea si in timpul programului de la birou…Nici noi n-am fost niciodata foarte vorbareti in cuplu…Doar ca faceam totul impreuna ceea ce crea o anume complicitate. Acum facem totul in trei. Sunt schimbari pe care le asimilam incet-incet :)
Adra, eu incerc sa vin, mi-ar placea tare mult. Insa pe 23 august am nunta in provincie – se marita sora mea. Asa ca nu stiu exact ce program voi avea in vinerea aia, pe 21. Si mai si lucrez, ceea ce complica nitel lucrurile…Nu stiu. Incerc. As vrea. Dar adevarul e ca nu stiu cum voi face. Deocamdata :)

Mergi la inceput

Adra, eu parca i-am dat sa guste vinete, facute ca pentru noi. A luat o data sau de doua ori, da' nu i-au placut. A, noi le manacam doar cu ceapa si putin ulei, fara maioneza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

azi am simt mai bine, ieri am avut o zi f frumoasa cu Stefan..ne-am dragalit mult :):)

sa va zic ce mi/a cantat aseara la baie:

"baaattaaa vaaauiiii ..putesteeee..uusoooo..." (barca pe valuri, pluteste usor)...stie de la maica-mea..mai stiti restul versurilor, ca eu nu...)

si cum zicem noi poezia cu pisica.

eu: pisicuta
S:[pis pis pis
eu: te-am..
S: sat, noate vis
eu: te...
S : paaam
eu:te..
S:...aici..bolmojeste ceva pentru pieptanam, dar arata despre ce e vorba :)
eu: funda...
S: osie puneam
eu: iar tu...
S cu labutza ta,
eu mangaiai..
S (faza tare :): manutza mami Pauua :):)(el ma mangaie pe manuta si zice daga daga, mami Pauua :):)

scuze ca v-am insirat atatea, dar mi-e drag cd il aud...si ma mai laud si eu pe la serviciu, pe la voi, ca sa imi treaca dorul :):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

a propos de timpul in cuplu si cel personal. Eu sunt la fel, imi trebuie neaparat timp pentru mine. Insa stiti voi, tot raul inspre bine. Deci, al meu de obicei nu-i acasa seara. E greu, ca sunt mereu singura, cu copiii. Pe de alta parte, dupa ce se culca piticii si am strans minimul necesar prin casa si bucatarie, incep orele mele. Singura . OK, este deja cel putin ora 23, dar nu conteaza. Si asa pierd eu noptile, ca eu consider ca m-am culcat devreme daca sunt la miezul noptii in pat, nu se prea intampla.
Iar cand are liber al meu, petrecem timp impreuna.

Mergi la inceput

O reteta buna cu vinete – noua ne place mult. Cica e specialitatea greceasca…

Se coc vinetele intregi – eu le fac la cuptor pana sa inmoaie bine
Separat se da prin razatoare mica sau se zdrobeste cu furculita branza sarata (telemea de oaie). Apoi se amesteca cu rosii taiate cubulete si cu usturoi pisat. Nu trebuie sare, nici piper, cel putin noi nu punem.
Se scot vinetele coapte, se lasa 10-15 minute sub prosop. Apoi se taie pe lung dupa ce ati taiat si codita.
Se incalzesc cateva felii de paine (noi preferam neagra, cu seminte) in cuptor sau cum vreti…Se serveste miezul copt al vinetelor in combinatie cu branza+rosii+usturoi, sub forma de sandwich.
Atentie la cantitatea de usturoi – fiecare dupa gust

PS. Singurul inconvenient e ca daca nimeriti niste vinete cu multe seminte (cum am nimerit eu duminica!) o sa va cam chinuiti sa le dati deoparte. Dar gustul merita incercat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii,

eu sunt singurica, Tustele sunt la bunici, maine merg la ele si voi ramane inca o saptamana acolo.

in primul rand ma laud cu doua domnisoare cu chilotei(mai putin la nani). primele 3 zile a fost mai greu, dar acum se cer singure si de vineri n-a mai fost nici un accident. totul a durat o saptamana. Si daca tot sunt la capitolul laude... recunost 15 litere mari de tipar si 4 cuvinte tot cu litere mari: ANA, ENI, MAMA, TATA.

si ca sa continui dezbaterile existente:

de sterilizat nu sterilizez nimic de mult timp, de manacat mananca mancarea pe care o mancam si noi.

viata de cuplu, eu mi-am revenit greu dupa nastere.... adica mi-au trebuit vreo 9 luni( si-a spus cuvantul si perioadele de sex prigramat si Fiv-urile) asa ca am prins gustul mai bine ca niciodata la tot ce inseamna viata de cuplu. E adevarat ca si Tustele imi permit
dorm de la 21 la 9 si de la 14 la 17.

reactie la prostiile lor... in general explic calm cum sta treaba, dar se intampla sa ridic tonul, iar la situatii periculoase sau inacceptabile ... le pedepsesc: stat la colt 1 minut, asta functionaeza foarte bine.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Adra, minunate pozele! Asa-mi place cum doarme acolo cu Miffy!

Adela, felicitari si de la mine. Nu stiam intai despre ce e vorba, m-am lamurit intre timp, bine ca exista blogurile!

Pussi, ce fian ca mergeti la tara! Mi-ar trebui si mie o iesire.
Auzi, dar tu cum le convingi sa stea undeva un minut? Cred ca pe Floris as trebui sa-l leg ca pe-o capra sa nu fuga... Glumesc, desigur nu as face asta niciodata.

Problema cu el este ca face chiar prostii obositoare cateodata. El se plimba cand are chef cu scaunelul si ia orice vrea. Nu face mereu, ca as innebuni, dar cand e vreme urata si se simte deja inchis in casa... De exemplu, ia scaunelul si se suie si ia fierul de calcat, cum il vad cu el desigur sar in sus. Il iau, il pun cat mai sus intr-o camara, ca abia ajung eu la el. Ma intorc sa-i explic a suta oara de ce nu ii dau voie, dar intre timp e a gasit un pix ceva cu care coloreaza canapeaua. Nu-i bai, dar nici nu-l las. Ascund pixul si dau sa iau baiatul sa facem si noi ceva constructiv, educativ... doar ca el intre timp s-a suit si a ajuns la faina mea din bucatarie ca vroiam sa le fac clatite, pe care o imprastia frumos. Bine, erzolvam si asta. Poi vrea musai sa ajute la facut clatitele, nu ai cum sa te pui cu el. Doar ca el vrea singrus sa tie mixerul, altfle face crize de isterie. Asta inseamna ca imi improsca toata bucataria. Nu il las, plange de se invineteste. Sa-l iau si imbrac si iesim afara sa-i schimb gandurile, sa uite nu merge, ca ii e foame si lui si mai ales la fii-mea, careia i-am promis clatite si daca nu i le fac apar alte istericale.
Deci il las, si dupa ce am mixat ma apuc s asterg cat nu se intaraste, stiti voi.
Desigur ca el in timpul asta gaseste altceva tare fain - de exemplu isi ia un vas de plastic, se duce la baie, il umple cu apa si imi uda florile... si pe langa! SI tot asa... Voi ce ati face?
Ah, bineinteles, in tot acest timp intra pisica infometata in casa, fiica-mea calca pe stiu eu ce si ii trebuie atentie si plasturi de copii, Floris incepe din nou cu alte prostii si eu me gandesc daca nu ar fi o idee buna sa ma anunt singura intr-o institutie din asta din care nu poti iesi asa usor... stiti voi, unde e liniste si pace si totul alb.

Partea buna este ca nu e zilnic asa si Floris face si multe chestii bune, si avem si zile chiar relaxate (bine, in reperele mele de comparatie, pentru altii tot stresante sunt).

Astept idei!

Mergi la inceput

Adina, sincer m-ai facut sa rad...Stiu ca nu-i de ras, ba chiar suna extenuant ce spui tu acolo, da' ai povestit tare haios...parca-l si vedeam pe Floris
Uite, d-asta nu ma incumet eu la al doilea, ca sigur as ceda nervos Cum as face in locul tau??? Habar n-am...Cred ca nu-ti poti da seama ca inseamna intr-adevar decat atunci cand esti in situatia respectiva...
Pussi, felicitari pentru domnisoare! Ilana a bifat ieri pentru prima data kk la WC S-a si speriat putin, saracuta, ca nu stia ce se intampla...
Victo, e un dulce baiatul tau! Pai a mea nu stie nicio poezie...Ii mai recit eu cate ceva si ea rade si se alinta...Nici gand sa ma completeze! Bravo voua pentru progrese!
Adra, pozele sunt superbe, ca intotdeauna Mi-a placu mult aia cu roata si inca una in spatele unui grad, parca...Portretele sunt dementiale, da' nici n-are cum sa fie altfel cu asa fetita frumoasa

Mergi la inceput

Revin, ca mai voiam sa spun ceva: mie nu mi se intampla deloc sa ma ia Ilana prin surprindere cu vreo pozna...Adica sa fiu ocupata cu ceva si ea sa faca altceva, afara din raza mea vizuala...Bine, adevarul e ca e doar una, plus ca nu prea fac altceva decat sa stau cu ea... Ea e in permanenta unde sunt si eu, asa ca de obicei sesisez din timp orice intentii mai ciudate
Adica ea n-ar sta singura in camera sa se suie pe scaun...sau sa traga de ceva...sa-si faca singura de lucru...Nuuuuu...e dupa mine non stop Uneori parca mi-as dori sa "coaca" si ea cate ceva...sa vad ceva initiativa acolo...Da, stiu, tre' sa am grija ce-mi doresc

Mergi la inceput