Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)
Raspunsuri - Pagina 14
Ank83 spune:
Adina... sunt inebunita dupa apa... si acum mi-am testat din nou potentialul
..sa vad daca mai stiu sa sar cap in apa ...asta dupa 2 ani la rand de gravideala in care nu m-am putut arunca in apa in halul ala
..
Apropo...intr-una din zile am stat cu cortul acolo... si a fost bine... Raul a fost asa de entuziasmat de experienta ... Asa ca o voi repeta si altadata fara frica ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
eladea2005 spune:
ankutzo, welcome back! vad ca v-ati simtit tare bine...iar puiutii tai sunt ca doua ratuste...
cred ca mi-a scapat , nu mai stiu unde ati fost, la mare? sau?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vasari spune:
Buna !
Vad ca ai revenit, Adina!
Te credeam (speram!) plecata intr-o mica vacanta ! Felicitari inca odata !!
Ti-au folosit la ceva selectiile mele ?
La noi nu se pune problema palmutei la fundulet. Intr-un fel sau altul ma descurc bine cu M, mai ales daca suntem noi doua. Iar momentele in care ridic tonul ar fi de ex cand se urca pe masa si incepe sa sara aproape de margine sau cand isi trage scaunul sa umble la diverse masinarii periculoase din bucatarie. Mi se mai intampla sa las balta totul ca sa ma ocup de ea, imi sterg din minte orice altceva, desi sunt lucruri f importante si cele pe care le fac atunci. Iar partea cu egalitatea poate va fi buna dupa ce va mai creste, acum nu intelege bine nici ce inseamna pericolul pt ea, d-apoi prioritatile noastre... Sa vedem ce va mai fi, timpul a aratat ca mi-am demontat multe din ideile anterioare, cum ar fi cresterea copilului, alaptatul si multe altele.
Cat priveste concediul, parca il astept numai pentru Maria, ma gandesc doar cat de bine se va distra ea, cat de confortabil si relaxant va fi pentru noi sa o vedem fericita.
Ank, superbe pozele voastre! Ce imi place, mai ales ca si noi avem aceeasi pasiune! 
Zilele trecute am bifat si noi un milestone: sarim cu ambele picioare odata. Dar eu am facut febra de atata sarit.
Mariei ii place mai mult sa ma aseze in pozitie si sa strige "sari!" Poate la anul pe vremea asta vom sari coarda impreuna. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mihuta spune:
Ah, Alina, poate o invata Maria si pe Sophia sa sara in doua picioare, ca pe trambulina sare maai nou cu fundul ("tundul").
Eu in general zic ca ma descurc bine cu Sophia, de obicei ma enervez cand sunt eu cu nervii mai intinsi. A ajuns la varsta cand isi testeaza limitele. De exemplu am iesit acum cateva zile la cumparaturi. La fiecare magazin de jucarii vazut m-a tarat efectiv inauntru "Mami inta. Inauntu". Si apoi a inceput "Ata luam.Luam.Luam". Pe langa chestiile astea marunte, cand am ajuns in apropierea fantanii arteziene a inceput cu chicoteala. "Noata. Toti noata" (Sophia inoata). Dupa ce i-am explicat motivele pentru care nu e chiar indicata baia in fantana publica si jegoasa, am remarcat ca a tot incercat sa scape de mine. "Nu ajuta. Poti", sa se urce singura pe bordura din jurul fantanii. Pana la urma exasperata a inceput sa ma impinga "Du-te, du-te acolo" si a fugit repede sa urce singura pe bordura inalta. Fireste ca am sfarsit prin a o lua pe sus, dar in timp ce ea se vaita, eu ii tot faceam propuneri, sa mergem acasa sa ne uitam la Zigby, sau sa ne jucam cu Fifi si Pip.
Ma enervez insa pe chestii marunte de genul, aruncat pe jos cu mancarea dupa ce s-a facut curat, sau pictatul cu iaurt sau cotrobaitul in sertar si facut harcea parecea hartia pergament sau folia de aluminiu. Si mi s-a intamplat sa ridic vocea la ea, desi eram perfect constienta ca in alte imprejurari as reactiona mai calm si ar fi mai eficient.
Chestia cu bataia, sau palmuta, cum vreti sa o numiti la noi e exclusa.
mami de Sophia
Vasari spune:
Adela, felicitari pentru participarea la actiunea de ieri ! Are dreptate Adra sa fie offtopic. O sustin, pari e 18 ani.
Mai voiam sa completez (la ce am spus mai devreme) ca la noi mare importanta are si faptul ca inainte de somnul de noapte, cat stam in pat impreuna, rememoram intamplarile de peste zi si incerc sa-i explic unele momente mai grele sau importante. Mi se pare ca intelege altefel asa.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mihuta spune:
In legatura cu timpul acordat vietii de cuplu, nu stiu cum sunteti voi, dar eu am nevoie de un minim de timp pentru mine. Rasfoit o carte, citit pe net, chestii pe care nu apuc sa le fac ziua. Dupa vine timpul in doi. Probabil nu e bine, dar fara sa am timpul ala infim pentru mine nu sunt o persoana prea placuta sa petrecem timp in doi.
Pe de alta parte, Sophia se culca destul de tarziu (cam dupa 11), asa ca nici nu avem prea mult timp la dispozitie. Eu nu mai am rabdare sa ma uit la filme, la TV nu avem programe comune, si cand stam la taclale monologheaza fiecare despre ce il preocupa. Ce sa spun, dupa 12 ani impreuna e inevitabil sa fie asa cu sau fara Sophia in peisaj.
mami de Sophia
bb_yasmi spune:
neata
alina ce poze frumoase ai pus!! maria e superba!!!!
mihuta, si noi avem 10 ani impreuna....doar ca eu am impresia ca timpul ne-a schimbat in bine si nu pot spune ca ca nu mai avem timp si dorinta de a sta cat mai mult impreuna...!
sper sa fim la fel si peste 10-20 ani....![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adra_bell spune:
Mihuta, noi facem 16 ani de cand suntem impreuna, sunt de acord cu tine, mie tare-mi place intelegerea asta fara cuvinte.
Eu nu sufar foarte tare dupa filme, cat am stat in Buc mergeam la cinema, aici nu este cinematograf, totusi am vazut Mama mia pe comp, in trei parti si mi-am luat The curious case of Benjamin Button de 3 luni, dar am ambitia sa-l vad pe tot odata.
In schimb sufar ca nu pot sa merg la concerte....
Alina si Adela veniti la Verde Cafe pe 21 aug?
Bb, de 10 ani impreuna? De cand erai la gradi?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Intrebare: ati dat vinete copiilor? Cum le-ati preparat?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce