Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)
Raspunsuri - Pagina 13
popbianca spune:
adinag...ca toate fetele de p-aci tin sa-ti dau dreptate si achiesez la opinia ta!
...
la noi treaba e ca eu am mult mai mult timp liber decat tati...si mi se pare ca el este atat de neindemanatic uneori
si ca nu-i raspunde promt la cerinte...lucru care ma agaseaza....pt. ca ea insisssta vehement
ank...
si tie ca nu te-am vazut de mult...te admir si pe tine , ca si pe adinag....trebue sa ne pastram optimismul, spontaneitatea si dragostea pt. partener...si da, in baie e ok ![]()
bb....
...foarte bine...
victo...la voi e bine...stai linistita ..nu esti o mama rea...fiecare are firea ei...eu nu pot sa fiu numai lapte si miere daca ma enervez ...ridic tonul si ii mai dau la pampers(ca o vad ca-mi rade in nas
)...eram in parc si a inceput sa linga suportul de beton al bancii pe care stateam...am repetata de cateva ori ca nu-i voie , apoi normal ca am ridicat tonul..(distractie maxima)apoi am luat-o ..i-am dat una la pampers(ca ea sigur nu a simtit nimic)...si am plecat..poate trebuia sa plec cu ea de acolo mai repede,dar stateam asa de bine...
si mai mult decat atat...nimeni nu e perfect!
am plecat....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo BB, da nu faci nani? mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
victo am dormit prea mult in ultimele zile...si am "rezerve' mari de somn....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
popbianca spune:
ank...superbi copilasii tai!...au pe cine semana asa zdupesi!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
Referitor la tipat ..si eu zbier... ca deh ...fimeie sunt si eu... si cum parca vorbesc ca televizorul cu ei
ma ratoi si eu ..ca si asa nu asculta.. macar ma descarc eu.... Insa pt murdarie si tras de lucruri nu ma enervez prea tare... dar cand il vad ca fuge sa treaca strada singurrrrr.... atunci imi ies bine din pepeni ...
BB nu am mai fost la Felix pana la urma...Ne-a placut prea mult la acel lac ca nu am plecat mai departe stiu tu ca eu nu sunt amatoare de locuri comerciale
...plus ca avea loc Raul sa alerge in voie.... pe acolo si nu a trebuit sa urlu dupa el ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui popbianca ank...superbi copilasii tai!...au pe cine semana asa zdupesi! mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
pe tata...sau pe mine
???? (asa zdupesi)Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
ma retrag si eu in bucatarie 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
adinag spune:
Asta cu pierdutul nervilor la copii, cred ca depinde si de situatie, cum zicea Ank, pe care ma bucur s-o revad
.
Depinde si de situatie, nu tip la copii pentru dezordine, tras de lucruri, murdarit etc. La Jasmina am explicat, pentru neascultat, dar ea e mai mare. La Floris e destul de ra, cand nu asculta ceva grav sau in situatii cand se pune pe el in pericol sau stiu eu ce, na.
CU viata de cuplu... ce sa zic, noi oricum ne vedem destul de putin si cu doi copii, avem fff putin timp la dispozitie. SI de ala trebuie profitat. Nu mai poti trai mereu spontan, chiar daca asa te-ai simti mai bine. E greu de acceptat, pentru al meu chiar foarte greu, dar asta e. Si noi stiam la ce ne-am inhamat
.
Apoi, concediul cu copii mi se pare minunat. Le prinde si lor bine. Ceea ce nu inseamna ca nu ne-ar prii cateva zile singurei undeva. Dar mai greu de realizat, cand nu ai cu cine lasa copilasii.
La alintat sotul nu stiu exact la ce va referiti
ca eu nu am obisnuit niciodata sa-l servesc cu una alta, la noi troneaza democratia si egalitatea
.
Ank, faine pozele! ai doi copii minunati, arata foarte hotarati. Imi place cum sari in apa ![]()
bb_yasmi spune:
asa e adina....e ideal sa ai 2 concedii: unul cu copilul si altul in doi sau in gashka....![]()
FII'MEA DOARME DE 3 ORE JUMATE!!!!!!!!!!!!!!
oare sa o trezesc??? 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
adinag spune:
Lavi, depinde... tu iti stii fata. Daca doarme diseara oricum, las-o. Altfel, eu as trezi-o, ca sa aveti si voi timp de voi diseara ![]()
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui adinag Lavi, depinde... tu iti stii fata. Daca doarme diseara oricum, las-o. Altfel, eu as trezi-o, ca sa aveti si voi timp de voi diseara Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
ma faci sa rosesc.....
fac galagie dar vad ca degeaba.....peste 20 minute are 4 oreeeeee.....

...cred ca "merg sa trag de ea" _
happy mom Lavi &