Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank cum a fost in concediu?? cu 2 bebei...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, mersi de raspunsuri..deci vi se mai intampla si voua..Bine, eu aseara eram f suparata, m/am apucat de plans..si din astea..ca de regula Stefan e tare cumintel si e atat de dragalas si atata il iubesc ca nu imi pot explica de ce nu reusesc sa fiu o mama model, calma, iubitoare si care sa nu strige la copil, caci pt el ma gandesc ca e greu sa ]nteleaga, dupa ce 80% din timp, sunt draguta cu el..deodata devin o rea si strig la el...
stiti..la pshicul lui ma gandesc, nu la altceva..

e, acuma vad ca ati deviat la capitolul sot.. aci nu ma plang, pt ca ne place amandurora sa stam f mult cu Stefan. eu chiar am zis sa il ducem o saptamana sa stea la soacra-mea la tara, dar nu a vrut sotul, ca cica moare de dorul lui..

seara dc nu sunt eu franta si e ora rezonabila mai stam al povesti..la pranz,in weekend, cd doarme micu ne uitam la un film...ceea ce e f mult pt mine, ca de regula nu am timp de filme..
cu spatiul stam bine, caci stefan doarme la el in camera..acu suntem pusi si pe bb 2..probabil cd voi fi insarcinata voi fi un picut in centrul atentiei eu si burtica..mai ales ca sotul vrea f mult al doilea copil..cica o fetita bucalata :):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ank cum a fost in concediu?? cu 2 bebei...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

A fost in regula.... Amandoi au vrut doar in apa non stop...... daca nu era scandal.. dar a fost mai bine decat ma asteptam... Nu ma asteptam sa fie Cecilia asa o rata/...pe raul il stiam de amator de baie...
Pentru o vacanta de familie a fost multumitoare

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

ank ma bucur ca ati avut un concediu reusit.... eu am zis ca pan' nu face fii'mea cel putin 2,5-3 ani nu o iau cu noi in concediu... cat a fst bb mic in carucior a fost usor in deplasari...acum insa....

_

Mergi la inceput

BB sa nu crezi ca Raul al meu e vreu copil ascultator .. iar Cecilia nici atat ...Dar totusi nu pot sa ii las acasa cand plecam in concediu. Sotul meu nu concepe asa ceva.... iar eu cred ca si perioada asta are farmecul ei...

Poze pitici

Mergi la inceput

hi hi..nici al meu nu concepea....si ne era dor de iasmi in concediu de numa-numa.....dar dupa ne reveam si ne dadeam seama ca numa' concediu nu era sa alerg intr-una dupa iasmi...asa ne-am mai relaxat si noi ...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hi hi..nici al meu nu concepea....si ne era dor de iasmi in concediu de numa-numa.....dar dupa ne reveam si ne dadeam seama ca numa' concediu nu era sa alerg intr-una dupa iasmi...asa ne-am mai relaxat si noi ...

_

si crezi ca la 2,5 ...3 ani nu alergi ??

Poze pitici

Mergi la inceput

eehheeiii mai alergi....dar e mai mare si te intelegi mai bine.... vad diferenta intre iasmi si alti copii de 3 ani!!!

_

Mergi la inceput

ank fff frumoase pozele!! nu ati mai fost la felix>???

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

BB, da nu faci nani?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput