Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)
Raspunsuri - Pagina 11
adelamaria spune:
Adina, super fain raspunsul tau! Eu am tendinta de a o pune pe Ilana mai presus de nevoile noastre individuale sau (si mai nasol!) ca si cuplu...Adica, exagerez si imi dau seama de asta...Da'na, e primul copil si plus ca mi-e drag asa...Numai ca sunt constienta ca pe termen lung nu e o atitudine buna...Intrebarea e cand si cum ma voi opri...Sincer, chiar ma preocupa asta...
In ceea ce ma priveste incerc sa gestionez situatia cum pot, desi frustari se mai acumuleaza...In privinta vietii de cuplu...e mai greu...Sa nu va ganditi la cine stie ce...Pur si simplu simt ca si el simte ca ne lipseste timpul impreuna...Putina liniste sa ne regasim, un respiro in care sa ne ocupam si de noi...Putin alint si pentru el, putin mai multa preocupare pentru noi...
Norocul nostru e ca ne place sa savuram impreuna clipele cu fata, sa radem senini, sa ne regasim in ea...Insa uneori simt sau poate doar ma intreb daca e destul atat...
Oricu, Adina, foarte frumos explicat si cred ca e si o atitudine foarte sanatoasa. Intr-o familie toti sunt membrii cu drepturi egale! O sa tin minte asta!
adra_bell spune:
Adina, este foarte faina abordarea ta, si eu ca si Adela o pun pe Eva mult mai sus decat ma pun pe mine sau pe ta-su (probabil ca multe mamici fac asta), o sa preiau de la tine "egalitatea in drepturi in familie".
Adela, mie imi reproseaza ta-su ca sunt prea permisiva, el fiind adeptul unei educatii mai dure:D. Te-am vazut cu mamicile alaptatoare, fain de voi, misto si tricourile. La Mafia Mamicilor vii?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelamaria Adina, super fain raspunsul tau! Eu am tendinta de a o pune pe Ilana mai presus de nevoile noastre individuale sau (si mai nasol!) ca si cuplu...Adica, exagerez si imi dau seama de asta...Da'na, e primul copil si plus ca mi-e drag asa...Numai ca sunt constienta ca pe termen lung nu e o atitudine buna...Intrebarea e cand si cum ma voi opri...Sincer, chiar ma preocupa asta... In ceea ce ma priveste incerc sa gestionez situatia cum pot, desi frustari se mai acumuleaza...In privinta vietii de cuplu...e mai greu...Sa nu va ganditi la cine stie ce...Pur si simplu simt ca si el simte ca ne lipseste timpul impreuna...Putina liniste sa ne regasim, un respiro in care sa ne ocupam si de noi...Putin alint si pentru el, putin mai multa preocupare pentru noi... Norocul nostru e ca ne place sa savuram impreuna clipele cu fata, sa radem senini, sa ne regasim in ea...Insa uneori simt sau poate doar ma intreb daca e destul atat... Oricu, Adina, foarte frumos explicat si cred ca e si o atitudine foarte sanatoasa. Intr-o familie toti sunt membrii cu drepturi egale! O sa tin minte asta! Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
adela, ma regasesc perfect in descrierea ta...la fel suntem si noi...la fel simt si eu si ma gandesc uneori cum era viata noastra de cuplu inainte de Eric si cum e acum...sigur, lumea ar zice: 'daca vrei, poti'...e mai greu cu practica, insa...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
si mie imi place cum gandeste Adina...
si Eric imi testeaza de multe ori nervii...si se intampla sa imi si cedeze uneori...![]()
de obicei, daca am treaba sau am ceva urgent de facut, ii spun sa astepte putin, ca ma ocup de el imediat ce termin treaba respectiva...insa daca vad ca el insista si mai mult, ca o placa stricata, atunci imi ies din pepeni si mai ridic tonul la el...de cateva ori, cand eram fie prea obosita sau ma durea cate ceva si eram singura cu el,fara ajutor in jur, iar el nu inceta cu insistentele,te miri ce-i trebuia, ( ba sa ma duc nu stiu unde cu el, ba sa-i dau vreo jucarie pe care de altfel si-o putea lua singur) s-a intamplat sa-i mai dau o palmuta la pampers..pe care o regretam in secunda urmatoare...dar deh...suntem oameni, mai si gresim..![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adelamaria spune:
Aoleo, scuzati greseala de gramatica din mesajul anterior!
Scriu pe fuga si pe ascuns...sunt la birou ![]()
Ank83 spune:
...saluti
Referitor la viata de cuplu ..eu zic ca e foarte important sa o tii vie ...chiar daca au aparut copii.Eu sincer ma adaptez.. la noua viata pe care o am ..cea cu 2 copii..
Incerc sa nu imi neglijez deloc sotul..pentru ca nici mie nu imi place sa fiu neglijata de el..si seara dupa ce se culca copii macar o ora tot o mai petrecem impreuna..
Iar viata intima...acum nu e neaparat sa fie in dormitor(asta e ...2 copii 2 camere).... in situatii de criza ne mai "intalnim" si prin baie ![]()
Eu zic ca aspectul asta e foarte important ...pentru ca si noi suntem oameni si de la neglijenta pot aprea niste rupturi pe care cu greu le vei mai recupera vreodata.
Copii iti aduc cele mai multe satisfactii ... dar trebuie sa ne gandim si la noi...Pt mine perioadele de timp petrecute cu sotul meu.. singuri ..ma relaxeaza si imi dau puterea sa fac fata la nebunia din timpul zilei cu 2 copii ...care sunt tot mai incapatanati
... cer atentie deodata, vor mancare de odata ,vor aceeasi jucarie, vor mangaiati deodata si mai nou si adormiti deodata... 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
adra_bell spune:
Mai, asta cu viata de cuplu , orele petrecute singuri samd, suna minunat dar pentru mine este complet utopica. N-am cu cine s-o las pe Eva nici macar o juma de ora, ori e cu mine, ori e cu ta-su, ori cu amandoi. Asa ca sa se multumeasca barbatul sa petrecem timp in trei, ca si eu regret ca nu am mai vazut o piesa de teatru, ca nu am mai fost la un concert de haaaat, dar asta e. Stiam ce ma asteapta si la ce m-am inhamat si stia si el.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
helloo
adina,
ank, bine zis. la noi nu s a modificat asa tare viata de cuplu de cand e iasmi, dimpotriva parca e mai "intens" traita...![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Ank83 spune:
Adra ...viata de cuplu ..in societate nu prea avem nici noi... ciar daca mama e langa mine, lucreaza ..e si ea obosita... nu prea o pot lasa..Eu ma refeream la timpul petrecut de noi in casa cand adorm copii ..cand mai stam la povesti ..ca pe vremuri... Si atunci putem profita doar de noi 2
.
BB cum mai esti??Ti-ai mai facut vreun test?
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank am facut dupa ce s a oprit sangerarea si era negativ....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007