Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

creem, din cate stiu eu niciuna din fetele enumerate de tine nu-i gravi..numa Ramo..:)
bai, da io is moarta d e oboseala si nu apuc sa fac bebelu..:(..cine mai imi zice odata zilele fertile..9-14 parca, nu? azi e z 11, ar cam fi cazul, asa-i? :):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

asa e, asa e..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

VIcto, mie mi-a zis dr pe vremea respectiva ca e cel mai bine o zi da, una ba . Asa ca eu zic sa nu te mai ascunzi in fata oboselii, ca oricum prinde bine, si sa vezi ce bine dormi dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adina..da pān#259; cānd o zi da, una ba... ca io-s tot la "ba"

Mergi la inceput

ce sa zic... daca ai maimulte de ba conscutiv, eu zic sa bagi mai multe de da
pana vine bb minim, cel mai bine cat va place voua - toata viata

Mergi la inceput

m-ai binedispus pe ziua de azi!

Mergi la inceput

dar ca sa va dati seama cat sunt de obosita sa va explic numa cum au decurs ultimele 3 zile.
marti- mi-am uitat acasa portofelul, cu tot ce implica el.trebuie sa merg cu 2 autobuze pana la iesirea din oras, unde ma intalnesc cu o colega, sa mergem cu masina ei la serviciu. (50 km de Cj). ma prinde controlu'..pana la urma ma iarta si nu/mi dau amenda, ca n/am buletin..bine ca nu m/au condus la "sectie"
miercuri-desi m/am trezit la ora 5,50, am pierdut autobuzul care pleca la ora 7,30
azi- m-am trezit la 6,30, am facut micul dejun si supica lui piti, am mancat si eu un bol de cereale, am prins autobuzul de 7,30..dar am uitat sa cobor unde trebuia..si da-i fuga-fuga pe deal in sus, sa ajung la autobuzul de 7,50 (care ma duce la destinatia finala)..

la asta adaugati faptul ca luni am fost pachet de nervi si am avut "rafuieli" cu piticul, care m/au macinat 2 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu sunt un pic intoarsa pe dos. Imi facusem planul sa mai stau un an acasa si apoi sa fac o schimbare de cariera. Dar astazi a aparut oportunitatea unui job care se potriveste foarte bine cu pregatirea mea, cu experienta mea si mai e si in orasul meu . Pur si simplu luat de unul singur (fara Sophia in context) nu cred ca as putea avea motive de retinere. Poate doar sa nu-mi placa seful cel mare (pe care ar trebui sa-l intalnesc maine).

Dar Sophia e in context si sincer nu cred ca s-ar adapta prea usor la un program full-time fara mine. Ca sa nu mai spun ca ar trebui sa imi caut bona si ma doare capul numai cand ma gandesc ca imi las ce am mai pretios pe lumea asta pe mana unei straine.

Cealalta parte a problemei este ca din punct de vedere financiar as putea sa mai stau acasa, dar ma tenteaza si jobul, pentru ca atunci cand voi fi eu pregatita nu stiu daca o sa mai gasesc usor ceva asemanator.

Pentru mamicile intoarse la munca, cum ati ales bona, cam ce indatoriri are, cum s-a acomodat puiul cu ea? Si nu in ultimul rand, cum ati depasit senzatia asta groaznica ca iti abandonezi puiul? Sau numai la mine e asa?

PS, inca n-am hotarat nimic, mintea vrea una, inima vrea alta...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Offf, Mihuta,

grea hotarare. Nu am cum sa te ajut, gandeste-te doar ca este mult mai mult potential in copiii nostri decat ne inchipuim. Cat timp ti-ar lua jobul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Mihuta,
Greu, cum zice Adina...
Eu am bona, de anul trecut din septembrie.
Intrebarea la mine e (pentru inceput, si din punct de vedere practic), ar fi de la inceput full time, ai avea o perioada in care sa poti lucra 4 sau 6 ore?
Sau o perioada in care sa poti sa fii si cu bona sa vezi cum se descurca?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaaa!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput