Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
Paps spune:
Dayanara - ai dreptate eu sunt mai "releaxata". E adevarat asa dureri care sa necesite calmant n-am avut si timp liber sa le analizez pe celelalte iarasi nu. Daca pe tine te linisteste un control la medic, si vorba aia doar ei ti-au spus sa-i cauti ce mai stai pe ganduri?! Mergi sa te vada unul ca sa poti sa nu mai ai ganduri negre. Tot la eco pot sa vada daca nu ai facut cumva vreo anexita care chiar acum la inceput de sarcina s-a gandit sa-ti dea de furca!
Poate maine daca apuci sa mergi la un consult ai vesti bune!
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikole Fetelor, multumim frumos ptr. urari, vi le intoarcem si noi inmiit, va dorim si noi multa lumina, binecuvantare si muuuulti ani alaturi de puii vostri si taticii lor ![]() Adriana, mi-ai facut o super mare surpriza cu mesajul tau, nu m-am gandit ca iti amintesti, multumim in mod, special. Aseara am vazut si eu pozele cu Nicholas, e...PERFECT, frumos foc, si a crescuuuut, de cand nu l-am mai vazut eu. In alta ordine de idei, vreau sa va intyreb ceva:de ce se spune ca petele maronii sunt inofensive, si cele rosii, nu? Nu e acelasi lucru?petele maronii sunt de fapt sange stagnat, care se scurge mai tarziu, cel rosu e...direct de la sursa, in timp real, dar zau, mie ambele tipuri de...pete, nu-mi par de bun augur, si totusi..e sau nu vreo diferenta? Eu m-am trezit mai 'nainte cu sangerare in toata regula, rosie, durere de ovare...nu stiu ce sa fac? ma gandeam sa merg acum la spital, dar e 2 a.m la mine, ar insemna sa iau un taxi cu copil cu tot, ...sau sa astept pana maine dimineata la 9 cand vine medicul meu? chiar nu stiu cum sa fac... sunt f trista, si mai rau e ca inconstient dau vina pe Albastreel, ca zilele astea parca a fost un facut, colac de mine a stat sa-l iau numai in barte, pe scari, pe strada, oriunde... stiu ca nu e corect, dar ...offff...mai innainte stateam in pat din cauza durerii, si ![]() ![]() , a venit la mine si mi-a sters lacrimile cu manuta, si mia spus:"A trecut, mamai"...mai zi ceva daca poti, mi s-a pus un nod in gat...nu stiu ce o fi, cum o vrea D-zeu...oare daca am pierdut, trebuie chiuretaj asta mai imi lipsea![]() Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec |
Nicole,de ce nu mergi doar tu si pe bebe il lasi acasa cu tati?sau nu e nici tati?eu in locul au m-as duce,lupta pt el,poate orice minut e important pt el,gandestete ca bebe nu se va supara cand il vei trezi si vei pleca la spital,dar poate se va supara cand va stii ca din cauza lui nu te-ai dus sa ii salvezi surioara sau fratiorul,du-te mami si sa vii cu vesti bune

de
Christian Ionut
5+
happymum spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Asa este! Pe 12/13 August ar tb sa nu imi vina CM.ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
alina, cam la fel si la mine. Doamne ajuta!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
atb spune:
Nikole, ma
sa fie totul bine, indiferent ce decizie iei, daca mergi acum sau dimineata la doctor, sa vii cu vesti bune.
Adriana
7+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
aleesicoo spune:
Neata! Va poftesc la o
cu mult lapteee si zahar dupa gust
, o zi usoara fara greturi sa aveti dar mai ales racoroasa
ate_09 spune:
buna dimineata dragele mele!!!
Vad ca nu s-a trezit nici o burtica pana la ora asta!!
Haideti la o cafeluta...un laptic ceva!! 
Eu mai am doua zile si intru in concediu....pfuuu abia astept...plaja , soare, somn, odihna...stat la mama acasa!!!

asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
aleesicoo spune:
Neata[b] Ate[/b! Nu sunt burticuta dar m-am trezit fff devreme , si mi-am permis sa dau cafeluta aromata
mai am si eu sapt viitoare si gata vine concediul cel asteptat 
ate_09 spune:
o bem noi doua ca vad ca fetele nu sunt harnice azi!! ![]()
Tare asteptat mai e concediul asta...mai ales ca sunt mai mereu somnolenta...abia astept sa stau fara nici o grija!! Tu unde-ti petreci concediul?
asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
aleesicoo spune:
merg 6 zile la
sa ma relaxez, si apoi vin acs sa ma pregatesc de botezul finutului nostru care sunt topita dupa el 
alinam81 spune:
| citat din mesajul lui liliana_28 Alina, cu cine nasti la Filantropia? Si eu merg la o dr de la Filantropia acum. Nu sunt convinsa ca o sa nasc cu dansa dar vedem..... Eu la prima sarcina am plecat de la 55 kg si am ajuns pe la 70. Doar acum am reusit sa ajung iar la 55 kg si asta dupa o perioada mare cu probleme (in familie) care m-au slabit la foc automat. Mai bine grasa si sanatoasa decat slaba si "nebuna" (in cazul meu). Va pup Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut |
Eu nasc cu Sgarbura Zorela. Cu ea a nascut si sora mea de doua ori prin cezariana si a fost foarte multumita. Ea a fost nevoita sa nasca prin cezariana din cauza miopiei mari. Eu as vrea sa nasc normal, daca nu intervine nicio complicatie...

IOANA (11 Ianuarie 2008)