Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
oanaiacovita spune:
Neata si de la mine!
Incep prin a ura bun venit noilor burtici, sa aveti sarcini usoare si la termen.
Tin pumnii burticutelor cu probleme si sper ca totul sa fie doar o sperietura, iar puiutii vostri sa stea la caldurica pana la 40 de sapt.
O zi buna si fara greturi sa aveti.
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
neliaCris spune:
neatza..multmesc fete de cafea,dar eu acum m-am trezit si e prea devreme..aici d doar 8..in ro e noua![]()
Eu sunt mereu in concediu prelungit alaturi de Cris
de
Christian Ionut
5+
CoriMami spune:
Neata,
ma alatur si eu voua, rontaind niste paine prajita cu arome, ca sa treaca aciditatea.
Intrebare:
Ati facut primul set de analize gratuit? Mie mi-a dat medicul de familie formularul roz, care se deconteaza, cu tot felul de analize, de la test Hiv la colesterol si sideremie. Dar peste tot pe unde am intrebat nu mai au plafon si le fac doar contracost
. Voi ati gasit undeva gratis? Dar Papanicolau?
Pupici
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
ate_09 spune:
eu saptamana viitoare le fac. am vorbit deja la un cabinet si mi-a zis ca ce am pe biletul de trimitere se fac gratuit.
Eu am avut o divergenta cu medicul de familie pt ca nu a vrut sa-mi treaca pe bilet si testul HIV ca fiind gratuit
. Mi-a zis intruna ca nu se mai face gratuit. Iar eu am fost si m-am interesat la cabinetul unde urmeaza sa fac analizele si mi-au zis ca pt gravide testul HIV este gratuit!!!!!! Dar dr de familie nu si nu ...si n-a vrut sa mi-l treaca!! 
Oricum banuiesc ca nu costa cine stie ce hiv-ul!
Iar referitor la Papanicolau...la 12 sapt cand voi merge la ginecolog, mi-a zis ca imi va recolta papanicolau acolo.
asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
GabyHila spune:
Neata:)
Nu am nici o sansa daca nu scriu.... de ieri dupa masa s-au facut 7 pagini! Si cum nu am scris, asta e!
Happymum sper sa nu iti vina CM pe 12 august! si mai era cineva! va tin pumnii!
Nikole
fuguta la doctor dar nu te stresa! Nu e de vina nici Albastrel, nici nimeni! Asa e conjunctura si nu ai cum sa o schimbi! daca si cu Parca... dpmdv traiesc intr-o lume ideala!:)
Alesicoo concediu frumos!
Ate_09 am mirosit cafeaua aia de care vb de cum am deschis ochii!
Pupici si o zi frumoasa!
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
ate_09 spune:
GabyHila neata
. Ma bucur ca te imbie aroma cafelutei mele!!
Corimami eu pe langa analizele uzuale si gratuite mai trebuie sa fac si toxoplasmoza, rubeola, herpes si citomegalovirus.
Mai face cineva genul asta de analize?? Am inteles ca sunt destul de scumpe...dar pentru o cauza nobila...
asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
liliana_28 spune:
neata dragelor!!!
Si eu la o
cu voi.
Ate eu deja am fafcut analizele alea dar le-am facut gratuit la o clinica cu care soc unde lucrez contract. Majoritatea analizelor le fac gratuit acolo.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
oanaiacovita spune:
Eu mi-am facut toate analizele gratis pentru ca am card la CMU. Daca vreti sa va faceti o idee cam cat costa analizele intrati pe sitetul de la Synevo, au acolo preturi si in mare costa cam a fel peste tot.
Eu stiu ca Papp-ul nu se face in primul trimestru de sarcina, pentru ca se umbla la col si nu e indicat, de fapt nici controalele pe masa nu is tocmai ok acum.
Eu l-am facut chiar cu o saptamana inainte sa aflu ca is gravi si am scapat.![]()
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!