Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, multumim frumos ptr. urari, vi le intoarcem si noi inmiit, va dorim si noi multa lumina, binecuvantare si muuuulti ani alaturi de puii vostri si taticii lor

Adriana, mi-ai facut o super mare surpriza cu mesajul tau, nu m-am gandit ca iti amintesti, multumim in mod, special.
Aseara am vazut si eu pozele cu Nicholas, e...PERFECT, frumos foc, si a crescuuuut, de cand nu l-am mai vazut eu.

In alta ordine de idei, vreau sa va intyreb ceva:de ce se spune ca petele maronii sunt inofensive, si cele rosii, nu?
Nu e acelasi lucru?petele maronii sunt de fapt sange stagnat, care se scurge mai tarziu, cel rosu e...direct de la sursa, in timp real, dar zau, mie ambele tipuri de...pete, nu-mi par de bun augur, si totusi..e sau nu vreo diferenta?

Eu m-am trezit mai 'nainte cu sangerare in toata regula, rosie, durere de ovare...nu stiu ce sa fac?
ma gandeam sa merg acum la spital, dar e 2 a.m la mine, ar insemna sa iau un taxi cu copil cu tot, ...sau sa astept pana maine dimineata la 9 cand vine medicul meu?
chiar nu stiu cum sa fac...
sunt f trista, si mai rau e ca inconstient dau vina pe Albastreel, ca zilele astea parca a fost un facut, colac de mine a stat sa-l iau numai in barte, pe scari, pe strada, oriunde...

stiu ca nu e corect, dar ...offff...mai innainte stateam in pat din cauza durerii, si, a venit la mine si mi-a sters lacrimile cu manuta, si mia spus:"A trecut, mamai"...mai zi ceva daca poti, mi s-a pus un nod in gat...

nu stiu ce o fi, cum o vrea D-zeu...oare daca am pierdut, trebuie chiuretajasta mai imi lipsea

Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salut!
Dumnezeule, cind aveti timp sa cititi si sa scrieti atit???!!! Vorba aia, eu stau in pat si nu prea am treaba si tot nu reusesc sa tin pasul cu voi... Cit ma uit in alta parte, voi ati si umplut 4 pagini...

Ma tot gindeam ca am citit in fiecare zi ingrijorari de la gravidute care sint nemultumite ca nu se simt destul de gragravidute: ba ca nu dor sinii, ba nu e temperatura mai mare de 36,5 etc etc.
Dragelor, stati linistite si bucurati-va ca n-aveti "semnele", care in general nu sint chiar placute :) Exista desigur niste "semne" de sarcina, dar ele nu sint deloc obligatorii. Ma pot da ca exemplu: la prima sarcina n-am avut greturi, n-am avut pofte, n-am fost obosita, nu m-au durut sinii sau burta sau spatele, bref n-am avut nimic "specific", dar am fost cit se poate de insarcinata si totul a mers grozav!
Acum, la fel: nici un semn de sarcina, temperatura e ba 37,2 ba 36,4, functie de momentul zilei... si nu din asta imi fac eu probleme :)
Va pup si de-acum jur ca ma uit doar de 1-2 ori pe zi pe forum, nu mai des, ca internetul asta e tare tricky, fura timp si nici nu-ti dai seama, si mi-e mila de baiatul meu care tot cerseste atentie si eu sint ocupata cu internetul sau cine stie ce mailuri de la idiotii cu care lucrez... M-am hotarit sa dau prioritate pustiului meu, ca fiecare 5 minute salvate pentru el conteaza :)
Sorry... bag sama ca-s incoerenta si patetica, ma retrag pt moment :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

nikole o sa fie bine, ai sa vezi. de dimineata te duci fuguta la dr si vezi ce iti spune. sa ne tii la curent, da. iti tinem pumnii stansi, sa fie cu noroc. fii tare pentru Albastrel si pt ... Maronel!

va pup pe toate

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nikole eu zic sa mergi acum la urgente daca poti, sper sa te intorci cu vesti bune

happyjoy si eu am dureri in ambele parti, nu stiu ce sa zic intr.adevar parca nu mi se par normale nici mie, mai ales ca ma inteapa asa si sunt deranjante....

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Nikole, da un telefon medicului tau daca poti... daca chiar nu poti sa mergi la urgenta acum, cred ca e important sa iei un medicamnet de sustinere - tip Utrogestan sau Duphaston - cu hormoni de sustinere a sarcinii. Si un anti-spastic, sa domoleasca contractiile uterului (probabil de aia te doare in zona ovarelor). Stiu sigur ca e bine s anu te misti mai deloc, sa bei apa multa, ia si un pic de fier daca ai pierdut mult singe, si neaparat repede hormon de sustinere a sarcinii. Dupa aia cit de repede fa cum zice un doctor destept.
Tin pumnii, dar nu te pierde cu firea, ca e posibil ca bebe sa fie bine-mersi, cum a fost in cazul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Lasa nu te gandi la kg,ci mai degraba vino la noi si ne ajutam reciproc sa slabim dupa...cand nu trebuie sa iti vina ciclul?

Fete,am un somn,parca mi se blegesc oasele la vale,scuzati expresia

deChristian Ionut
5+

Asa este! Pe 12/13 August ar tb sa nu imi vina CM.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

vladimirescu na ca mi.ai adus aminte, ca eu ma plangeam ca am 36, asa ca mi.am pus termometrul acum la subrat si am 36 apoi l.am bagat sub limba cum zicea cineva, e prima data cand imi bag ceva sub limba zau :))) si asa de bine m.am simtit ca mi.a dat 37 si 37.1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

In alta ordine de idei, vreau sa va intyreb ceva:de ce se spune ca petele maronii sunt inofensive, si cele rosii, nu?
Nu e acelasi lucru?petele maronii sunt de fapt sange stagnat, care se scurge mai tarziu, cel rosu e...direct de la sursa, in timp real, dar zau, mie ambele tipuri de...pete, nu-mi par de bun augur, si totusi..e sau nu vreo diferenta?

Eu m-am trezit mai 'nainte cu sangerare in toata regula, rosie, durere de ovare...nu stiu ce sa fac?
ma gandeam sa merg acum la spital, dar e 2 a.m la mine, ar insemna sa iau un taxi cu copil cu tot, ...sau sa astept pana maine dimineata la 9 cand vine medicul meu?
chiar nu stiu cum sa fac...
sunt f trista, si mai rau e ca inconstient dau vina pe Albastreel, ca zilele astea parca a fost un facut, colac de mine a stat sa-l iau numai in barte, pe scari, pe strada, oriunde...

stiu ca nu e corect, dar ...offff...mai innainte stateam in pat din cauza durerii, si, a venit la mine si mi-a sters lacrimile cu manuta, si mia spus:"A trecut, mamai"...mai zi ceva daca poti, mi s-a pus un nod in gat...

nu stiu ce o fi, cum o vrea D-zeu...oare daca am pierdut, trebuie chiuretajasta mai imi lipsea

Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Nu poti sa suni Dr sa intrebi? Sau chiar sa te duci la spital, mai bine sa nu fie nici o pb decat sa iti pare rau (ca mine , ca daca ma duceam cu 1 zi inainte, de cand am vazut ca sangerez poate nu pierdeam sarcina ..sau poate asa a fost sa fie, i-au ex pe vladimirescu daca e sa traiasca bebele, traieste, daca nu..nu) mai tarziu.
Imi doresc din tot sufletul sa fie bine.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Nikole - la ora asta in noapte nu are rost sa alergi de colo colo iti face mai mult rau. Daca chiar nu este sa fie nu te salveaza un no spa! Mai bine mergi maine dimineata si faci o ecografie. Poate ai facut un cheag acolo unde se prinde placenta. Cel mai bine e sa stai linistita, de regula se resorb. Daca chiar e un cheag mare iti va da probabil tratament corespunzator.
Stai linistita de la un pic de sangerare nu se intampla nimic!

Hapyjoy + Daynara
si eu am avut mereu crampe si dureri la ambele ovare cam pana prin saptamana 6. Simptomele erau asemanatoare cu cele premenstruale. E motiv de ingrijorare doar daca sunt foarte dureroase (peste cele de la ciclu). Extrauterina mai merge si cu febra. Incercati un no-spa care este anticontractant si stati un pic intanse linistite. Sigur trece! Aveti numai emotii!

O seara relaxanta la toti fara ganduri rele!

Mergi la inceput

paps am observat din primul mesaj, esti foarte optimista, si contagiezi
de extrauterina mi.era frica, dar la controlul care l.am avut printre altele scrie ca nu e lichid in sacul douglas..stiam ca la extrauterina apare asa ceva
totusi durerile sunt mai mari ca cele de ciclu sau asa le percep eu, fiind mai stresata acum, eu niciodata n.am avut dureri la ciclu incat sa stau jos sau sa iau ceva calmant, dar acum cand simti ca te inteapa parca astepti sa inceapa sa si curga , si e tare nasol
mie mi.au repetat de m.au naucit si la urgenta si medicul de familie si mi.au si scris pe foaie daca apare sangerare abundenta sau dureri mari sa vin la urgenta

Mergi la inceput