Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Mai am putin si plec de la birou. Merg acasa sa-i spun lu' Iubi vestea cea mare.... ! Am niste emotii!!! Nici nu stiu cum sa sune anuntul!O seara buna tuturor .4+ |
si eu ma gandesc cum sa ii spun mamei,inca nu am anuntat,ei au ideile lor,desi bebelul meu e programat de noi,si dorit...o sa vedem
Alesico,ma simt inca bine,multumesc de intrebare,as fii vrut sa dorm un pic si nu am reusit si acum sunt am ametita

de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui happyjoy Bine v-am gasit viitoare mamici de prunci pretiosi ![]() |
Bine te-am gasit mamico,sarcina usoara

de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
eu ma retrag ,gata pentru azi,ne auzim maine de dimi..va pup,o seara frumoasa
de
Christian Ionut
4+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui dayanara fetelor eu cred ca daca e sa fie totul bine o sa nasc prin mai, cum ultimul ciclu a fost 4 iulie...dar raman aici daca e ok, macar sa ajung eu pana acolo roxana 4+ si ivan (2.12.2006) |
Buna!
Daca UM a fost pe 4 Iulie, eu zic ca nasti in luna Aprilie (dupa calc DC, pe 10) dar in nici un caz luna Mai.

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ana_micu83 spune:
happymum...pe unde esti? ce mai zici?
Ana-Maria si Valentin, fericiti parinti de Andrei-Razvan !
dayanara spune:
ioana, da m.am corectat mai sus, pe 10 aprilie
chiar ma gandeam daca e fetita sa.i pun numele abril :)
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, ALBASTREL! Sa fii sanatos, cuminte si sa-ti bucuri parintii toata viata!
Ca tot ati vb de kg.. eu la prima sarcina am luat 15 kg (inainte de a ramane am avut 55 kg), am nascut-o pe Ioana la termen, la fix 40 de sapt.
. Dupa 2 luni am dat vreo 4 kg, dupa care am luat iar in greutate (eu zic ca si de la faptul ca am consumat multe lactate, am mers pe premiza, ca daca mananci bine, ai lapte pt a alapta copilul sau o alta varianta e ca m-am "dereglat" din cauza nasterii si de aceia m-am ingrasat). Asa a patit si mama mea, dar dansa a nascut prin cezariana..
hmm, nu stiu care e cauza, cert e ca acum am 71 kg
, si daca sunt
si i-au tot 15 kg si la sarcina asta, ajung la 90 kg.
Cat o
.
Macar sa fie asta o pb si noi sa fim sanatosi, ca doar asta conteaza.![]()
Urez si eu noilor burticute, sarcini usoare, fara greturi si la termen!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
neliaCris spune:
citat din mesajul lui Ioanact LA MULTI ANI, ALBASTREL! Sa fii sanatos, cuminte si sa-ti bucuri parintii toata viata!Ca tot ati vb de kg.. eu la prima sarcina am luat 15 kg (inainte de a ramane am avut 55 kg), am nascut-o pe Ioana la termen, la fix 40 de sapt. hmm, nu stiu care e cauza, cert e ca acum am 71 kg , si daca sunt si i-au tot 15 kg si la sarcina asta, ajung la 90 kg.![]() Cat o .Macar sa fie asta o pb si noi sa fim sanatosi, ca doar asta conteaza. Urez si eu noilor burticute, sarcini usoare, fara greturi si la termen! ![]() ALBUM POZE RECENTE 8 si 4 maselute Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Lasa nu te gandi la kg,ci mai degraba vino la noi si ne ajutam reciproc sa slabim dupa...cand nu trebuie sa iti vina ciclul?

Fete,am un somn,parca mi se blegesc oasele la vale,scuzati expresia
de
Christian Ionut
5+
happyjoy spune:
Este normal sa ai dureri in zona ovarelor (in ambele parti)?
Mi-e teama sa nu fie extrauterina....
A mai trecut cineva prin asa ceva?
Maine ma duc la eco....

! Am niste emotii!!! Nici nu stiu cum sa sune anuntul!