Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Tocmai ce a fost un cutremur, si m-am speriat (mie imi este frica de cutremure)..voi ati simtit? sau la voi nu a fost?

ceeee??? cutremur??? eu n-am simtit nimic!!!
desi sunt in buzau...si cred ca s-ar fi simtit mai tare ca la constanta avand in vedere ca sunt in apropiere de vrancea. Si mie mi-e groaza de cutremure!!!! Doamne fereste-ne!!!

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ego_81 spune:

si eu l-am simtit! ... sotul meu zicea ca mi se pare ... k o fi o alta manifestare d la sarcina ... cel putin ma bucur k nu sunt nebuna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Citat:

Tocmai ce a fost un cutremur, si m-am speriat (mie imi este frica de cutremure)..voi ati simtit? sau la voi nu a fost?

desi sunt in buzau...si cred ca s-ar fi simtit mai tare ca la constanta avand in vedere ca sunt in apropiere de vrancea. Si mie mi-e groaza de cutremure!!!! Doamne fereste-ne!!!

Da, a fost cutremur, a durat cateva secunde.. m-am speriat tare, bine ca era sotul acasa si m-am m linistit ..tremuram toata , ma m gandeam si la Ioana sa nu se sperie, mai ales ca dormea (doarme).
Bine ca a trecut!
O sa vedem la stiri..

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Citat:

Da, a fost cutremur, a durat cateva secunde.. m-am speriat tare, bine ca era sotul acasa si m-am m linistit ..tremuram toata , ma m gandeam si la Ioana sa nu se sperie, mai ales ca dormea (doarme).
Bine ca a trecut!
O sa vedem la stiri..

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Pai ce face pitica la ora asta?doarme?al meu e treaz de la 8...si ma ise culca la 2

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani stefymic! sa fii sanatoasa si fericita cu bebe sanatos si sarcina usuoara

nikole oare ce.o face? sper sa auzim vesti bune

eu am venit deja de la spital, totul e normal pt saptamana in care ma aflu, se vede doar sacul, embrionul e prea mic...nu am anexita ovare ecografic normale , totul bine, ma du iar pe 17 august sa vedem embrionul, ca de ascultat nu cred ca se va auzi nimic ma va chema probabil iar alta data

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Eu am simtit.
Chiar ma intrebam daca sunt greturile mele sau se misca casa :)
Dar se pare ca era cutremur. Brrrr

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

in momentul in care a fost cutremurul ma pregateam sa va scriu dar m-a speriat colega mea ca eu de fapt si de drept nu l-am simtit, norocul meu este ca m-am nascut in 86 si imediat adica la 10 min a fost cutremurul asadar eu nu prea le simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Pai ce face pitica la ora asta?doarme?al meu e treaz de la 8...si ma ise culca la 2

deChristian Ionut
5+

Si a mea se trezeste la 8, dar la 10-10:30 se culca iar pana pe la 12-13 si pana la 18-19 nu m doarme, dar de la 18-19 pana a doua zi nu se m trezeste (adica la 7-8 dim).
Stiu o sa va mirati ..dar asa doarme de 3 luni , chiar ieri ma gandeam ca am intrat in luna August , deci in a 4 a luna, de cand are programul asta.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

adica de la 6 seara se culca??????????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticilor,
Am reusit sa citesc totul.
In primul rand vreu sa spun bun venit noilor burtici, sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi . Multe ni s-au alaturat zilele aste. Doamne ajuta .

Albastrel, LA MULTI ANI, sa fii sanatos, fericit si sa-ti bucuri parintii.

STEFIMIC, LA MULTI ANI .

Nikole, ce faci, cun te simti? Ai fost la dr? .

Fetelor va doresc o zi buna, fara greturi si revin cu vesti. (Azi am programare la ecograf )

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 10+ sapt

Mergi la inceput