Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
liliana_28 spune:
Alina, da.......chiar le doarme draguta ta.
Si eu am simtit a doua replica a cutremurului. Mai rau m-au speriat colegele. S-au apucat sa se bage pe sub birouri, alta a inceput sa planga.......
Acum ne-am linistit dar tot am o strangere de inima asa.......
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman adica de la 6 seara se culca?????????? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
Da. 6 sau 7 seara.
Doar cand suntem plecati, at va dormi cand ajungem acasa, dar cand suntem acasa asa are programul.
Vom vedea in concediu cum va dormi, ca noi avem de gand sa colindam
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
aleesicoo spune:
fetele am gasit un site foarte interesant si care cu siguranta vor avea si taticii de unde invata
http://webeducation.de.dd1924.kasserver.com/dad/content/romanian/index.html
ate_09 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo fetele am gasit un site foarte interesant si care cu siguranta vor avea si taticii de unde invata http://webeducation.de.dd1924.kasserver.com/dad/content/romanian/index.html |
nu reusesc sa=l deschid....de ce oare??

asteptam un
8+ Doamne ajuta!
ego_81 spune:
aleesicoo, nici eu nu pot accesa link-ul tau:
"You don't have permission to access /dad/content/romanian/index.html on this server."
samaria spune:
Buna ziua tuturor burticilor!
Incep prin a-mi cere scuze pentru ca nu am reusit sa raspund,dar mereu sunt prinsa cu tot felul de lucruri,ba la servici,ba acasa...
Multumesc mult pentru mesajele voastre,Vladimirescu,dayanara,paps si tuturor celor care au transmis urari de bine.Este,intr-adevar,reconfortant, sa vezi cata lume iti e alaturi,desi poate niciodata nu ne vom vedea fata in fata.
Referitor la intrebarea unei burtici,da,mai am un copilas de 6 ani si 6 luni si o zi! Sarcina aceasta a fost ceva neasteptat,dar dorit.In legatura cu problemele pe parcursul sarcinii,sunt"antrenata" de la sarcina anterioara,pe care am purtat-o greu,cu nenumarate tratamente si cu o permanenta amenintare de "iminenta de avort".Oricum,efortul a meritat,l-am nascut pe baiatul meu natural,a fost o nastere usoara,din punctul meu de vedere,comparativ cu povestile pe care le auzisem pana atunci despre nastere.
Am fost saptamana trecuta la un cab.particular,mi s-a confirmat sarcina(desi facusem test cu cateva zile inainte,parca tot nu imi venea sa cred!),vestile au fost limitate si partial bune:sarcina de 5-6 saptamani,bb e la locul lui in uter.Cam la asta se limiteaza vestile bune,deoarece am avut contractii asemanatoare celor de la menstruatie tot timpul,iar dr. ginecolog a zis ca nu e normal,ca sunt periculoase,pot declansa un avort.Apoi,colac peste pupaza,merg sa imi faca nalizele si imi descopera"infectia urinara urata" despre care vorbeam.Asadar de o saptamana iau Duphaston, si incepand de ieri,Ampicilina.Of-of! Se vede treaba ca asa sunt eu,mai ghinionista,dar nu am ce face,trebuie sa merg inainte(ma incurajez singura)![]()
Am mare noroc ca am loc de munca unde nu fac deloc efort ,iar stresul este minim,asa ca la serviciu ma relaxez mai bine decat acasa.Acasa incepe corvoada zilnica,habar n-am cum am rezistat inainte de a ma angaja,sa fac rutina aceea zilnica de gospodina,care acum mi se pare infernal de grea!In fine,iertati-ma daca am iesit de pe "ogor" cu discutia,dar simt ca sunteti alaturi de mine sdi asta ma incurajeaza sa imi "dau drumul".
Astept cu drag sa mai citesc povestile voastre si azi,si maine...
Va doresc sarcina usoara,burtici fericite si DOAMNE-AJUTA!

ate_09 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo http://webducation.de.dd1924.kasserver.com/dad/content/romanian/index.html |
gata am reusit de data asta!!! multam!!

ia sa arunc o privire sa vedem...
asteptam un
8+ Doamne ajuta!

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)