Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Anca, te asteptam si cu burtica. De Elevit compensat nu stiam, ia sa ma interesez. ![]() |
nu se mai da compensat!!!
M-am interesat si eu!!!asteptam un
8+ Doamne ajuta!
aleesicoo spune:
Anca si eu sunt aspiranta si scriu si aici la burtici ca sunt fete dragute si ma primesc
nu se mai da compensat Elevitul
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui MSymo Alessico, Nelia....aseara am ajuns acasa f curajoasa pt. vestea cea mare....dar Iubi al meu a ajuns pe la 23.30 cand eu ma intorceam deja pe partea cealalta. Dimineata...l-am intrebat daca mai stie ceva la germana si i-am dat testul sa-l citeasca (v-am zis ca am luat un test digital din Austria si scrie nr. de saptamani de la conceptie 2-3 Schwanger, si gata....s-a pierdut total, era tare zapacit, n-a putut sa zica nimic....a iesit din casa, s-a intors, uitase telefonul, s-a mai racorit putin si apoi m-a asteptat sa coboram impreuna. Oricum...barbatii astia tare slabi mai sunt... ![]() Astazi am simtit si eu stari de greata si ameteli. Dar, fetelor, tot nu ma dor sanii...am si eu o grija... O zi buna tuturor. 4+ |
Simo,daca scrie 2-3 sapr inseamna ca esti in sapt 5?..si eu am facut tot un clear digital si arata 1-2 adica eram in spre 4..al meu a primit bine vestea,mai nou iese cu CRIS pe afar singguri,eu stau la televizor,el spala vase,eu dorm..data trecuta nu a fost asa
Deci elevit nu centrum materna?aici e 18 euro..
de
Christian Ionut
5+
kossir spune:
kossir, imi pare rau pentru sarcian ta trecuta... 22 de saptamini e inuman, sincer imi pare rau de tot ... dar sa fii sigura ca cine a suferit in trecut o sa aiba noroc acum cu carul - cred cu tarie ca exista o lege a compensatiei...
Poti sa-mi spui pe scurt ce anume ai patit tu si de ce nu a mers mai departe de 22 saptamini? crezi ca e ceva ce ar trebui sa stiu si eu, m-ar ajuta sa merg mai departe? Iti dai seama, eu sint increzatoare, dar nu-s inconstienta sa cred ca gata, sigur de-acum nu voi mai avea nici o problema, pt ca e posibil sa mai am... Si tare as vrea sa ma feresc cit pot de cele rele...
Vladimirescu, imi cer scuze pentru intarziere, ieri n-am intrat, si ..........surpriza, capitol noi si chiar pe sfarsite 
.
Uite iti raspund acum, dupa hemoragia aceea cumplita, la fel cu a ta, am stat in pat aproximativ o luna, apoi a fost totul ok. Mi-am reluat activitatea normala, mers la dr. in fiecare luna, facut toate testele, dr spunea ca e totul superok, chiar mi-a recomandat gimnastica medicala, ma rog, eu zic ca a fost cam aiurit. Dupa care, la 22 de saptamani, intr-o dimineata pe la 5, m-au apucat contractiile, la 7 am fost la urgenta si eram dilatata total, iar dr mi-a spus ca nu mai era nimic de facut. Asa ca am "nascut". A fost ca o nastere. Dupa o perioada, am schimbat dr s am facut tot felul de teste ca sa-mi dau seama de ce s-a intamplat acest lucru. Totul era ok, iar dr, actualul, zice ca uneori se intampla acest lucru pur si simplu, fara sa avem o explicatie plauzibila.
Acum, dr recomanda cat mai mult repaus si liniste. Deci asta tb sa facem.
Acum ma introc sa citesc din urma, ca am muuult..

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
10+ sapt
Ioanact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happymum
alina, cam la fel si la mine. Doamne ajuta! _ www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
Daaa?? Da Doamne sa fie!

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ancadragoman spune:
eu zic ca sunt la fel dar o prietena de-a mea nu a putut sa ia elevit ca i se facea rau ,cu materna nu a a vut nimic
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
oanaiacovita spune:
Ioi Nelia pai e mult mai scump. La noi e aproape 50 de lei.
Felicitari pt sotul grijuliu.
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman eu zic ca sunt la fel dar o prietena de-a mea nu a putut sa ia elevit ca i se facea rau ,cu materna nu a a vut nimic anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
Pai daca iti e rau cum mi-a fost mie,nucred ca mai conta,tot una era ...ca mi se facea rau numai cand vedeam apa in pahar..
merci oana

de
Christian Ionut
5+
MSymo spune:
Da, vineri fac 5 saptamani.
Luni merg la eco, nu stiu daca se vede ceva dar daca tot aveam programarea facuta..ma duc. Oricum la Euroclinic pana gasesti un loc....ajungi sa nasti.
Eu iau Duphaston 2/zi si acid folic, atat. Abia astept sa am si eu confirmarea ca e ok, ca sa ma pot relaxa si bucura, acum mi-e cam frica...
De o luna m-am apucat de cursuri de inot si nu stiu ce sa fac, sa ma mai duc? Ma gandesc si la efort si la apa aia din piscina, acum suntem mai sensibile.
4+
Ioanact spune:
Tocmai ce a fost un cutremur, si m-am speriat
(mie imi este frica de cutremure)..voi ati simtit? sau la voi nu a fost?
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)