Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Anca ni te alaturi cumva? ![]()
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ego_81 spune:
Buna dimineata, burtici! 
Bun-venit, celor noi; bun-gasit celor vechi! ... si sarcina usoara si la termen tuturor!
Ieri am fost la primul consult
! Avem 5 sapt si 3 zile! ![]()
Medicul mi-a recomandat sa iau acid folic si sa revin peste 1 saptamana, cand trebuie sa repetam eco si tot atunci imi va da trimiterea pt analize.
Ieri am dormit 9 ore in timpul zilei
, iar noaptea - somn normal ![]()
Stiu k e normal sa existe o astfel de perioada la inceputul sarcinii, insa, parca e prea mult .... In rest am parte cam de toate simptomele: greturi, febra, dureri de sani.... Speram sa nu ma lovesc de ele chiar asa d l inceput... 
...legat de GBS (stertococ grup B) am discutat cu dr. si m-am mai linistit putin, dar tot sper sa gasesc printre voi alte burtici care s-au confruntat cu GBS si au nascut sau vor naste la CFR 2
aleesicoo spune:
ma bag si eu in discutie
cumnata mea a luat ELEVIT pana in clipa in care a nascut si pediatra tot i-a spus la primul control ca oasele capului bebelusului sunt prea fragede ca si cum nu ar fi luat nici un fel de vitamine pe timpul sarcinii
MSymo spune:
Alessico, Nelia....aseara am ajuns acasa f curajoasa pt. vestea cea mare....dar Iubi al meu a ajuns pe la 23.30 cand eu ma intorceam deja pe partea cealalta.
Dimineata...l-am intrebat daca mai stie ceva la germana si i-am dat testul sa-l citeasca (v-am zis ca am luat un test digital din Austria si scrie nr. de saptamani de la conceptie 2-3 Schwanger, si gata....s-a pierdut total, era tare zapacit, n-a putut sa zica nimic....a iesit din casa, s-a intors, uitase telefonul, s-a mai racorit putin si apoi m-a asteptat sa coboram impreuna. Oricum...barbatii astia tare slabi mai sunt...
Astazi am simtit si eu stari de greata si ameteli. Dar, fetelor, tot nu ma dor sanii...am si eu o grija...
O zi buna tuturor.
4+
oanaiacovita spune:
Si eu stiu la fel ca se ia in toata sarcina Elevitul. Oricum, tare scump mai e. Astia anume fac, ca stiu ca burticile il iau.
Oana
10+

ate_09 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo ma bag si eu in discutie |
cred ca depinde si de organism si de modul cum asimileaza corpul aceste vitamine.
Eu sunt mai grasunica de fel si de-aia mi-o fi recomandat o zi elevit...si o zi de acid folic de 5 mg.
asteptam un
8+ Doamne ajuta!
aleesicoo spune:
ai dreptate ATE , acum baiatul are 1 luna si e fff bine un grasun de 5 kg si 58 de cm numai pun de muscat pulpitele![]()
ancadragoman spune:
Oano eu sper sa va prind din urma dar nu vezi ca se lasa asteptat...na ca sunt aspiranta si scriu la burtici![]()
Pe vremea mea maica Elevitul se dadea compensat
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ego_81 spune:
sper sa nu ma considerati prea stresanta, insa stiu ca pt 4 d-uri programarea trebuie facuta foarte din timp (min. 1 luna inainte din cate am auzit)....
Eu as vrea sa fac 4d-urile la Dr Herghelegiu sau la Dr Iosup, si din cate am inteles, prima se face la 7-13 saptamani, a doua la 18-22 si a 3-a la 32-33 sapt....
Voi v-ati decis? unde? cand (la cate sapt)? la ce dr?
Multumesc.
oanaiacovita spune:
Anca, te asteptam si cu burtica.
De Elevit compensat nu stiam, ia sa ma interesez.
Oana
10+