Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Anca ni te alaturi cumva?

Oana 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ego_81 spune:

Buna dimineata, burtici!

Bun-venit, celor noi; bun-gasit celor vechi! ... si sarcina usoara si la termen tuturor!
Ieri am fost la primul consult ! Avem 5 sapt si 3 zile!
Medicul mi-a recomandat sa iau acid folic si sa revin peste 1 saptamana, cand trebuie sa repetam eco si tot atunci imi va da trimiterea pt analize.
Ieri am dormit 9 ore in timpul zilei , iar noaptea - somn normal
Stiu k e normal sa existe o astfel de perioada la inceputul sarcinii, insa, parca e prea mult .... In rest am parte cam de toate simptomele: greturi, febra, dureri de sani.... Speram sa nu ma lovesc de ele chiar asa d l inceput...
...legat de GBS (stertococ grup B) am discutat cu dr. si m-am mai linistit putin, dar tot sper sa gasesc printre voi alte burtici care s-au confruntat cu GBS si au nascut sau vor naste la CFR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ma bag si eu in discutie cumnata mea a luat ELEVIT pana in clipa in care a nascut si pediatra tot i-a spus la primul control ca oasele capului bebelusului sunt prea fragede ca si cum nu ar fi luat nici un fel de vitamine pe timpul sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Alessico, Nelia....aseara am ajuns acasa f curajoasa pt. vestea cea mare....dar Iubi al meu a ajuns pe la 23.30 cand eu ma intorceam deja pe partea cealalta.
Dimineata...l-am intrebat daca mai stie ceva la germana si i-am dat testul sa-l citeasca (v-am zis ca am luat un test digital din Austria si scrie nr. de saptamani de la conceptie 2-3 Schwanger, si gata....s-a pierdut total, era tare zapacit, n-a putut sa zica nimic....a iesit din casa, s-a intors, uitase telefonul, s-a mai racorit putin si apoi m-a asteptat sa coboram impreuna. Oricum...barbatii astia tare slabi mai sunt...
Astazi am simtit si eu stari de greata si ameteli. Dar, fetelor, tot nu ma dor sanii...am si eu o grija...
O zi buna tuturor.

4+

Mergi la inceput

Si eu stiu la fel ca se ia in toata sarcina Elevitul. Oricum, tare scump mai e. Astia anume fac, ca stiu ca burticile il iau.

Oana 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ma bag si eu in discutie cumnata mea a luat ELEVIT pana in clipa in care a nascut si pediatra tot i-a spus la primul control ca oasele capului bebelusului sunt prea fragede ca si cum nu ar fi luat nici un fel de vitamine pe timpul sarcinii

cred ca depinde si de organism si de modul cum asimileaza corpul aceste vitamine.
Eu sunt mai grasunica de fel si de-aia mi-o fi recomandat o zi elevit...si o zi de acid folic de 5 mg.

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ai dreptate ATE , acum baiatul are 1 luna si e fff bine un grasun de 5 kg si 58 de cm numai pun de muscat pulpitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oano eu sper sa va prind din urma dar nu vezi ca se lasa asteptat...na ca sunt aspiranta si scriu la burtici
Pe vremea mea maica Elevitul se dadea compensat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ego_81 spune:

sper sa nu ma considerati prea stresanta, insa stiu ca pt 4 d-uri programarea trebuie facuta foarte din timp (min. 1 luna inainte din cate am auzit)....
Eu as vrea sa fac 4d-urile la Dr Herghelegiu sau la Dr Iosup, si din cate am inteles, prima se face la 7-13 saptamani, a doua la 18-22 si a 3-a la 32-33 sapt....
Voi v-ati decis? unde? cand (la cate sapt)? la ce dr?

Multumesc.

Mergi la inceput

Anca, te asteptam si cu burtica.
De Elevit compensat nu stiam, ia sa ma interesez.

Oana 10+

Mergi la inceput