Copilasi din 2002 *63*
Raspunsuri - Pagina 8
katty spune:
Va pun si ceva poze ploioase din weekend!!!
Nu sunt multe, caci daca nu prea au stat copiii afara n-am avut ce poza!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devoska Nico, cristina22, katty katty, eu nu pot sa vad pozele (blank page). |
Merci, vina era a mea, ca nu pusesem linkul din graba!
Am modificat, sar'na!
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
Nicoleta spune:
Katty, avem indoieli fiindca la banii nostri nu putem alege o motorizare prea buna... Desi masina este super ok! Am citit pe forumuri ca este lenta tare cu motor de 1,8 si 100 CP.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
devoska spune:
vazut pozele, Katty . Sora ta are o casa foarte frumoasa, iar gradina e superba. Dar ce mi-a placut cel mai mult este acel mozaic. Pe ce il pune? De unde l-a cumparat? E super! Copiii... multi.
katty spune:
Nicoleta, asa e, si noi ne-am uitat sa aibe ceva mai multi caluti masina, 109 cati cai are fata de vechea Dacie sunt suficienti, sotul nu e vitezoman, dar la depasiri are nevoie de cai! Ce aveti pana la urma in vedere? Tot Ford cu motorizari superioare sau va ganditi la altceva?
Cristina_Dev, mozaicul e pasiunea ei cea mai noua (2-3 ani), mozaicul (piesele) le cumpara de pe un site din Olanda, piesele vin in patratele de 2x2 cm, are cumparate zeci, sute de culori, dupa care ea taie in ce forme are nevoie cu un cleste special. Le lipeste, iar la sfarsit baga chit intre piese. Acum lucreaza pe o masuta de cafea care e afara la intrarea in casa, dar mai are lucrari, o masa in casa, rame de oglinzi, tavi etc. Ea si picteaza, dar acum a lasat pictura pentru mozaic...Multumesc de aprecieri, o sa-i transmit si ei...
_
varsta lui Andrei
devoska spune:
katty chiar vroiam sa intreb daca "desenele" vin cu "piesele". Dar inteleg acum ca nu, mai ales ca spui ca sora ta picteaza. Frumoasa pasiune are. Am si eu o dambla cu puzzle-urile, asa ca mozaicul mi-a sarit in ochi. pentru sora ta.
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Revin si eu, dupa un weekend linistit acasa si cu bunicutele.
Cristina(Kiev), ma bucur ca Sara a inceput sa paseasca pe piciorul ranit si ca ti-ai revenit si tu, dupa tot stresul acesta.
Bine scrie Cristina22, multe boli se fac pe baza de stres.
Cat despre bomboanele cu S, pana nu le vezi, nu sti dupa ce sa te uiti.
Multumesc pt. delicios de aratoasele cafele !
Cristinuca e bine, atata timp cat face miscare. Cum nu iese afara, cum se svede pe glicemii. De aceea o si chem inaintea mea, daca nu are cu cine iesi afara, sa mai faca miscare.
Da, da, e vacanta si de aceea pun pe ei, copilasii nostri ! La fel si Cristinuca mea.
Pe ea, tare o obosea programul din timpul scolii. Avea cearcane mai tot timpul.
La Buzias, in numai 2 sapt., cu program de somn si multa joaca si balaceala si mese mai bogate in paine(ca asa e meniul, acolo) si cina cu mancare gatita, ce acasa nu mananca asta la cina, ea a pus 1 kg pe ea.
Acum, nu stiu cat a pus in 2 luni, dar undeva pana-n 2 kg, doar ca s-a si lungit si de aceea nu se vede burtica.
Plus ca ea are 6 mese/zi(3 principale si 3 gustari) si atunci are timp sa se aseze mancarea.
Poate ca la David sunt prea mari portile, Sinzi si cuprinse in mese prea putine la numar.
Adela, ce bine ca bb Stefan e un bb papacios si cuminte ! Uite asa, creste el, mare !
Pentru Luiza este mai atractiv acum, pe timp de vara, ce se intampla in curte la mamaie, daca acolo a crescut. Numai sa mai creasca un pic bb Stefan si nu se va mai dezplipi de el, cred.
Khristin, felciitari pt. dintisorul schimbat de Yasmine !
Si Cristinuca strange bani un timp, apoi ii cheltuie pe toti dintr-o data.
katty, in ciuda ploii, ati petrecut oricum frumos in weekend, daca ati fost la Visinesti.
Noi, tot cu bunicutele.
Nicoleta, bafta in gasirea unei masinii pe placul vostru !
Laura, voi ce faceti ?
Lucia, voi cum sunteti ?
O zi faina in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
sinzi_ana spune:
Macrina, ...Poate ca dau prea multa importanta...dar, prefer sa previn acum cand pot...decat sa imi para rau mai tarziu...
Cristina_C, nu mi-as fi imaginat ca se poate ingrasa asa repede!! Nu e gras...doar ca are o burta ciudata...picioarele si mainile tot asa subtiri au ramas
Devoska, sanatate multa Sarei!!! Dar cum s-a taiat? In ce? Multumim pentru cafea - sunt cu ea langa mine!!
Pentru alergia/dermatita, incearca sa mananci legumele/fructele crude bio...sau sa le "gatesti" daca se poate...Au mai putine chimicale si ar trebui sa se vada diferenta!!!
Cat despre burtica...asta sper si eu...sa inceapa scoala si sa vedem daca scapam de ea!!!
Katty, super pozele (ca de obicei)! Cine a proiectat gradina?? Ma chinui si eu de ceva timp sa imi fac o idee cum sa o amenajez pe a mea...si nu imi vine nimic in minte...Acum decand cu Blaze...arata tare rau. Mie imi e dor de o ploaie rece!!! haha...
Andrei stie sa joace table???
Nina, mersi de sfat...incerc si eu sa ii dau mai multe gustari...dar...nu prea ne iese!!! Si noi mai avem o ingrijorare...nu prea bea lichide...asa a fost de mic...trebuie sa imi aduc eu aminte sa ii ofer apa!!!
Ce dragut ca iti iese Cristinuca in intampinare!!!!
Noi ne pregatim de scoala...incepem in 2 saptamani...!! David e nerabdator si noi incercam sa ne organizam si sa ne acomodam cu noua scoala...Inca nu stim la ce invatatoare va merge...vom afla cu o zi inainte!!!
Insa ne-am apucat de cumparat rechizite si uniforma!!! Au uniforma obligatorie...si ma intreb ce fac cu toate hainele lui noi din vacanta asta pe care nu prea a apucat sa le poarte...haha!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
light spune:
Mai am putin si cedez psihic, n-avem un emoticon care-si smulge parul din cap?Dupa ce ca rar apuc sa-mi folosesc ambele maini la tastat, tocmai am pris momentul si am tastat rapid un mesj luung si cand era pe sfarsite am apasat nu stiu ce si a disparut. Asa ca reiau dar acum doar cu o sg mana si incet ca melcul.Katty si mie imi place mozaicul...si casa...imi plac casele construite din pietre din acelea mari. Imi inspira siguranta, trainicie, nu ca aici unde casele sunt varza de varza. Nu stiu in State si Canada cum sunt insa aici daca Vine Lupul din cei 3 purcelusi (ca tot a avut Liviu sceneta vineri, el fiind purcelul nr2) si sufla, sigur le darama.Sinzi, Liviu are 122 cm si 22 kg, e slab, iar dupa ce ma uit prea mult la Victor pare si mai slab. La micul dejun:2 croissants cu unt si miere/cereale cu lapte/2 oua si un croissant. La pranz cica, asta fiind mancarea de la scoala unde nu prea vrea altceva decat sandwich si banana si in general vine ori cu banana inapoi ori cu 3 sferturi de sanwich. Apoi acasa pe la ora 4 are mancare gatita 2 feluri sau un fel din care in general mananca jumate, Mai tarziu are uneori mar sau para, capsuni apoi seara lapte cu biscuiti sau cereale sau vine carnivorul de taicasau cu miel, si mananca amandoi miel la tigaie Sunt innebuniti cu mielul, si mie imi place dar astia 2 exagereaza si nu stiu cum sa ii conving sa se mai potoleasca cu mielul ala. Alteori mananca budinci, orez cu lapte.Gata am refacut postarea da am facut si scurta la mana,Duminica avem botez si e prima data cand se anunta 22 grade dupa arna asta. acum avem13-16 grade zilnic.
my deviantArt Gallery