Copilasi din 2002 *63*
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Salut.
Nu va spun ce stare am... am stomacul in gat... Uf, greu! Si mi-au revenit problemele cu sanii, trebuie sa ma duc iar la dermatolog... cu copiii dupa mine!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
miraklucker spune:
buna dragi mamici
Mi-e si rusine sa ma spun ceva de cand nu am mai dat pe aici. Nu am timp. Daca ajung sa intru doar la un subiect pot sa ma declar fericita.
Nu am citit decat ultimele cateva pagini.
Sanzi dar David nu e gras si nici burta nu are cum zici tu. Poate e intr-o faza de crestere de mananca bine. SA fii fericita ca nu face mofturi.........iti spune o mamica cu 3 mari mofturosi. David al meu la 7 ani nu cred ca a depasit 20kg si are totusi 1,22. Ce sa mai spun de fete care abia sunt undeva la 13 kg .
Nicoleta voi va mutati la Viena??? de tot sau pentru un timp anume?.........nu-ti fa grja cu limba. O sa vezi ca in cateva luni vor vorbii chiar si intre ei germana. Copii prind repede.
.......eu de azi am doi scolarei. Un baiat clasa I, si o fetita tot clasa I la gradinita Aici din pacate s-a inceput deja scoala.
Azi dimineata au venit amandoi la noi in dormitor la ora 7 erau foarte agitati ca nu cumva sa intarzie. David defapt astepta din-naite de a termina gradinita sa inceapa scoala. A invatat mult singur in vacanta. Stie toate literele chiar si cele mici. A inceput sa scrie si sa citeasca........ei la gradinita nu fac absolut nimic. Azi cum a venit de la scoala s-a inchis in camera sa-si faca tema.
Vacanta a trecut tare repede. Nu prea am facut mare lucru. am avut mai multe ture de musafiri, au fost cateva sapt si parintii mei la mine. Intr-un final am reusit sa plecam dar numai 3 zile la munte. Ne-a alungat ploia si frigul
.......sper sa reusesc sa intru mai des. Acum ca a inceput scoala copii se culca ceva mai devreme si eu sper sa am eu ceva mai mult timp si pentru mine.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Nicoleta spune:
Mira, bine ai revenit. Bafta la scoala si la gradi!! Noi plecam la Viena pentru cel putin un an (sper sa plecam, sa se potriveasca toate, adica).
khristin spune:
Devoska, sanatate multa, sa treaca alergia. Ce fetita ambitioasa ai daca face abdomene…
Lucia, m-ai facut curioasa cu casele varza de varza. Ce-ai vrut sa spui ? Va uram crestinare placuta.
Nicoleta, sa aveti bafta la Viena si sa va fie pe plac. Vis-a-vis de Ford pe continentul american e cotat ca o masina nu foarte reliable dar foarte accesibila.
Sanziana, eu nu sint pt. carne in fiecare zi la copii. Multa bafta la scoala, cred ca mamica are mai multe emotii decat scolarelul . Noi am aflat numele invatatoarei si cam atat, urmeaza sa vedem restul in timpul anului… cert e ca nu mai am deloc emotii pt. ea.
Katty, imi place casa sorei tale, si landscape-ul gradinii, dar cel mai mult imi place relatia voastra . Sora ta e artist cumva ?
Mira, bine ai revenit. E bine daca reusesti sa ai mai mult timp pt. tine dupa ce incep copiii scoala. Poate imi spui si mie secretul, ca mie mi se pare ca am din ce in ce mai putin, nu stiu de ce…
Nina, e foarte buna miscarea la copilandrii nostri . Fiimea pe motivul asta are 3 activitati/saptamana de la care nu abdicam desi mie sincer imi vine destul de greu sa tot alerg prin trafic dupa ea.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
devoska spune:
neata si de la rasarit!
daca tot v-a placut cafeaua de ieri, mai poftiti si azi o cafeluta!
Sara e mai bine. De azi trebuie sa renuntam la pansamente in casa, dar Sara nici nu vrea sa priveasca piciorul. Are senzatia ca acolo e o gaura uriasa. sanzi, sara s-a taiat intr-un surub care iesea din nisip in dreptul unui carusel, invartitoare, nu stiu cum sa o numesc. Isi are si ea partea de vina, caci a pus piciorul jos si a vrut sa se opreasca in timp ce se invartea cu viteza... A nimerit cu lateralul talpii exact in surubul ala. Taietura nu a fost mare, lata, dar fost adanca din pacate. E inutil sa mai spun ca o zi inainte am fost impreuna in parc, a vrut sa faca acelasi lucru si i-am explicat ca nu e bine, ca poata sa-si rupa piciorul. Dar se pare ca pana nu ne lovim de problema in sine nu ne invatam minte. Trece si asta, asa cum trec toate.
Nina , e bine ca iese Cristinuca si face miscare. Mai greu va fi la iarna.
nico, sanatate multa! eu nu ma bag la recomandat masini caci nu ma pricepesc, eu doar ti-am zis ce masina avem noi. A noastra e de 1.7 DTH si are tot 100cp si e ok pentru noi. S-a comportat mereu bine si a vazut saraca la drumuri Buc-Viena si Buc-Kiev aproape la fiecare 2 luni de cand o avem. Din acest motiv-drumuri multe si lungi- pentru noi este foarte avantajos ca masina este pe motorina. Nu mai spun ca aici motorina este mult mai ieftina. Dar nu stiu care e situatia actuala a firmei... Mult succes!
khristin, Sara e ambitioasa, nu ca mama-sa , ca eu ar trebui sa fac abdomene, nu ea. Si noi incepem scoala in doua saptamani. Vom sti invatatoarea si colegii doar cu o zi inainte, dar nu ne agitam... de data asta
Lucia, sa aveti o zi frumoasa si crestinare placuta!
Mira, succes la scoala!
katty, cristinele
Nicoleta spune:
Cuvantul zilei: MUUUUCI! Amandoi! Ma duc in butoi...
cristina22 spune:
'neatza!!
CristinaD-e o finuta Sara, de aceea nu vrea sa vada rana.Bine ca trece.
Ieri cand m-am intors de la birou, Andrei tocmai dadu-se cu degetele de la picioare in ceva(?) prin casa.Inutil sa va zic ca a vazut un pic de piele rupta si l-a apucat plansul.A trebuit sa-i pansez TOT piciorul, si-a cautat baston (ceva suport de microfon), ca altfel nu se putea deplasa.
Deh, baiat sensibil.
Nico-sanatate la voinici.
Nici eu nu pot sa-ti dau sfaturi cu privire la masini, ca nu ma pricep.Pt mine conteaza culoare eisi sa fie BMW.In rest...
Dar, am avut un mondeo combi, cumparat in leasing, acum vreo 3-4 ani.Vreau sa-ti spun ca atunci cand am vazut-o de la balcon, am zis ca e ceva autobuz.E imensa.Dar si am folosit-o pt iesiri in afara si mai ales pt carat.Caram cu ea materiale de constructii.Sotul meu nu e fan ford deloc, dar de asta a fost foarte multumit.
O zi buna!!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
light spune:
Khristin zici ca esti curioasa de verzele de case de pe aici?Pai in primul rand uita-te la constructia asta: http://good-times.webshots.com/photo/2064691230101282279ojrQWeMie nu mi sugereaza deloc rezistenta, durabilitate. Apoi sa mai adaug, ca in afara de faptul ca sunt construite pe structura de lemn, nu au aproape deloc fundatie, sau ma rog nu fundatia aia pe care o stim noi ci o fundatie superficiala. Apoi peretii care sunt atat de subtiri incat daca te impiedici si in cadere te proptesti de vreunul ti-e frica sa nu cazi prin perete pe partea cealalta. Nu mai zic ca ne-a reparat noua un nene acoperisul si s-a dezechilibrat si a cazut pe sus pe acolo de s-a sprijinit in plafon si ne-a facut gaura in tavan. Apoi geamurile sunt in general un singur rand de geamuri si nu exista termopane. iar la usi exista un spatiu de cativa milimetri sau poate mai mult de se vede lumina de afara deci nu se inchid etans. Ma rog la unele case care sunt ceva mai cum simtul raspunderii construite, exista sisteme de usi glisane cu geam si cu plasa peste si protectie la prag dar la altele...adica la majoritatea... Apoi sa nu mai zic de halul in care e facuta baia. Si aici se pot shcimba multe cand esti proprietar dar ma gandesc totusi ce minte au avut oamenii astia de au facut asa constructii si instalatii de mantuiala. Chiuveta este extrem de mica, cu robineti separat apa calda si apa rece, dusul are cap de dus fix pe care nu il poti lua de acolo , iar la cada la fel, nu exista dus ci doar robineti separat pentru apa rece si apa calda. Sistemele de incalzire iar sunt o tampenie, nu se poarta calorifere ci heatere pe perete sau in podele fiecare cu dezavantajele lor. Ce sa mai zic, daca stau sa ma gandesc mai gasesc dar cred ca e suficient. A, case de caramida cica nu sunt fiabile pentru ca se crapa peretii, hmmm nu stiu dar si cu astea de lemn sau brick veneer (caramida aparenta) se crapa la fel de usor. Nu am vazut pana acum decat vreo cateva case mai solide facute din caramida si cu simtul raspunderii, de obicei renovate si refacute caci la origini tot un soi de varza de varza au fost.
my deviantArt Gallery
katty spune:
Neata!
Mira, bine ai revenit!!! Felicitari pentru cei doi scolarei!!! Ce devreme ati inceput scoala! Am vazut si pozele, din iulie si august, ce frumoase! Am remarcat ghiozdanul lui David, mi se pare urias, si noi suntem in cautari! Am gasit ceva frumos in Carrefour, dar vrem sa fie si el de fata cand il cumparam!
Nina, frumos program cu multe plimbari are Cristina!
Sinzi, gradina, si tot ce se vede in poze e proiectat de ei, amndoi au simturi artistice, iar cumnatul e arhitect peisagist (cred ca asa se zice)!
Andrei stie sa joace table de saptamana trecuta, a stat o zi si s-a uitat la cumnatul si finul cum se jucau si a vrut si el, a prins repede (nici nu era mare greutate) si joaca foarte bine! Acum a invatat-o si pe Ana si joaca impreuna! Ce putin mai aveti si voi pana la scoala! Noi nu cumparam rechizite, doar ghiozdanul si un caiet doua, restul, dupa ce ne va da invatatoarea lista!
Lucia, exemplul casei din poza e graitor, asa e, nu par prea rezistente!!! Din ce povestesti, nu par deloc facute ca lumea!
Crestinare placuta lui Victor duminica!!! Si...petrecere frumoasa! Faceti acasa sau la vre-un restaurant?
Nicoleta, sanatate multa piticilor si tie, deasemeni!
Khristin, merci de aprecieri, sora mea e artist, dar amator, sotul ei este artist cu acte in regula, amandoi picteaza, la fel si parintii lui! Acum ea a prins pasiunea asta pentru mozaic...
Cristina_dev, mititica Sara, ce delicata e!!! Mai bine sa nu se uite la rana daca nu suporta!
Cristina22, si Andrei s-a lovit la degete? Of, Doamne, e crunta durerea de la picior cand te loveste de mobila!
toate fetele si puiutii mari si mici!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
khristin spune:
Devoska, nu mai avem emotiile din clasa intai se pare…
Cristina22, si eu eram fan bmw inainte pana ce mi-am luat Lexus si nu l-as schimba pt. nimic in lume . Ai un adevarat barbat tu acolo, cand vede sange.
Nicoleta, iesi din butoi please…mucii nu e ceva grav. Cand parasiti meleagurile natale ?
Lucia, sa stii ca si in Canada si US casele se construiesc tot din lemn pe acelasi gen de structura. Are sens daca stai si te gandesti ca aici nu sint cutremure ca in RO, care necesita durabilitatea respectiva. Iar piatra aceea exista si pe aici, dar e pur decorativa. Adevarul ca dupa ce stai ceva timp pe aici incepi sa intelegi de ce sint construite cum sint. Noi ne-am schimbat toate usile si geamurile din casa, au un singur rand de termopan, dar perfect etans si nu se simte frigul canadian de -40 grade. Cat despre calorifere eu nu le simt utilitatea, cu heaterul din parchet ne facem iarna cald dupa bunul plac iar vara folosim aerul conditionat prin acelasi lacas, fara a mai instala hardughiile alea ca in RO. Mie mi se pare gandirea mult mai eficienta aici, nu stiu poate obisnuinta isi spune cuvantul. Dar din cate vad exista destule similitudini intre CA si AU. Tu de cat timp esti acolo ?
Katty, frumoase meseriile astea artistice, si mai ales talentele innascute . Si la noi e tot cu lista de cumparaturi de la scoala. Din fericire nu costa o avere, nu produce gaura in buzunar.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.