Copilasi din 2002 *63*
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
Lucia, intre pe mess de pe www.ebuddy.com sa vezi daca merge...
Noi suntem bine, il asteptm pe tati (la noapte, tarziu...), eu tot nu scap de problemelecu sanii (de o luna deja sunt destul de suparatoare..., azi sunt decisa sa ma duc sa cer analize), copiii tot muciosi... Dar sper ca asta sa fie ultimul val de probleme pentru o luuunga perioada, ca vine marea mutare!
Va pup.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
light spune:
Cristina multumim!Pai nu trebuie sa semene si Victor cu fratele lui mai mare?Nicoleta multumesc de pont, am incercat dar nu merge: Login Failed, Wrong password
my deviantArt Gallery
katty spune:
Buna.
Frumoase pozele de la botez, Lucia!! Am vazut ca biserica era ortodoxa, aveti biserica romaneasca acolo? Si eu am remarcat costumul de F1 a lui Victor...Si cand zambeste e tare dragalas!
Nu stiu cu messul sa zic nimic, sunt cam novice...
Mari, felicitari Emei pentru dintisorul pierdut!!!
Nicoleta, bafta la doctor!!! Sper sa-ti dea ceva sa scapi de problemutze! Si merci de pontul cu ebuddy, nu stiam de acest site...
Cristina22, deci iar vine Zana Maseluta la voi?
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
Katty-nu cred ca e vorba inca de scos.Presupun ca ar trebui sa se miste serios.De aceea mergem la stoma sa vedem ce mai zice d-rita.
Ce face Andrei?
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
katty spune:
Cristina22, Andrei ce sa zica? E acasa...s-a terminat vacanta, dar peste cateva zile, de fapt la sfarsitul lunii pleaca la tara cu mama si continua aventurile acolo!
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Va salut din concediu !
Si iata, cateva poze, din primele zile de concediu !
O saptamana excelenta, va doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
katty spune:
Nina, foarte frumoase pozele, ma bucur ca ti-ai facut un pic de timp intre atatea emotii si evenimente sa ne scrii putin!
Ma bucur ca-ti prieste intalnirea cu surioara, vad ca si Cristinuca e foarte fericita si mandra de cadourile primite!!! Ii sta tare bine in vernil!
Concediu placut in continuare...
_
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
Nina-ca ti-ai facut timp sa ne vezi!
Concediu frumos mai departe!
La noi s-a apucat sa ploua...
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA Felicitari Ema, pentru dintisorul schimbat! Fetelor io sunt tare suparata ca de ceva vreme nu imi mai pot accesa contul de yahoo. Imi spune ca parola nu e corecta. Am incercat sa o schimb sau sa o recuperez si imi dau acolo un cod de verificare de introdus, pe care eu l-am tot introdus corect de nspe ori si primesc mesaj ca se pare ca am probleme cu codul de verificare. ASa ca am scris de vreo doua ori la "relatii cu clientii" si cica o sa imi raspunda in 48 de ore. Pana acum nimic si eu ma urc pe peretzi ca sunt dependenta de messenger si nu mai pot comunica cu prietenii, in plus nici la mail nu am acces si ma apuca nervii. Hai sa va pun pozele de la botez pana una alta sa ma mai calmez: http://family.webshots.com/album/574155115csgOhX?start=0 si o cafea my deviantArt Gallery |
Si eu patit la fel!!!!! Nu pot sa imi mai accesez contul de yahoo si nici id-ul de mess!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
sinzi_ana spune:
Nina, ce dulce e Cristina!!! Imi place geanta ei noua!!!!
Lucia, e un frumos Victor!!! Ce de par are, e cret, nu???
Katty, super pozele de la ziua Anei!!! Ce tort superb!!!
Cristina si Andy, frumosi baieti!!!! Si mamicile pe masura!!!
Am pus si eu poze de la motz:
http://family.webshots.com/album/573721723SPiwCa?start=24
In rest nu prea m-am invrednicit sa fac poze...hihi...
Suntem pe ultima suta de metrii si mai sunt atatea de rezolvat!!!! Uf...nu am aranjat nimic cu David inca, cine sa il ia de la scoala, sau un aftercare ceva...
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">