Copilasi din 2002 *63*
Raspunsuri - Pagina 19
ivanoiuadela9 spune:
Salutare mamicutze,
Stefi al meu este bine .. papam si dormim ... Luiza tot la tara nu ne-a mai vizitat deloc .
Eu nu mai scap de o infectie urinara , imi vine sa urlu cand ma gandesc ca trebuie sa merg la baie . Am fost la farmacie si nu prea am avut ce sa iau ca tot trece prin lapte sii ii schimba gustul ... mi-a dat totusi Uricol... sper sa aiba efect ca nu mai suport usturimea asta .
Va .
light spune:
Sinzi eu mi-am schimbat contul sa vedem cat tine insa cred ca yahoo asta s-a prostit de tot asa ca o sa imi pun baza de acum in gmail.Ce repede a crescut finutza voastra, parca ieri ati botezat.Victor nu are parul cret, chiar deloc, nu are cu cine semana cret, dar poate de la caciulitza ii sta asa mai zbarlit.Katty, da, botezul s-a facut la biserica romaneasca, popa roman, slujba in romana.Nina pupam mica irlandeza.. Concediu placut in continuare.Adela imi pare rau ca ai asa probleme, poate totusi exista ceva medicamente permise in alaptat. Nu poti sa te chinui asa cu infectia aia, in plus se poate complica. Sanatate multa si numai bine!
my deviantArt Gallery
katty spune:
Neata mamici!
Sinzi, Lucia, eu inca mai am contul de mess...sper sa nu-mi faca figuri!
Sinzi, frumoase pozicile si multa distractie la voi in familie...Mara a crescut, e printesa in toata regula! Inteleg ca o sa fie cocheta, o sa-i placa muzica (poate chiar va canta) si va juca tenis! Super!
Cand incepeti exact? La 1 septembrie?
Adela, eu nu stiu sa te sfatuiesc (n-am avut niciodata infectii urinare), dar poate o baie de plante (gen galbenele, musetel, coada soricelului etc.) te-ar ajuta si ti-ar calma usturimile...stiu ca si daca bei lichide multe te-ar ajuta, dar nu am o certitudine! Sanatate multa si mergi sa te vada un medic! Sigur iti va da ceva compatibil cu alaptatul!
Lucia, inseamna ca ati savurat slujba asa cum trebuie! Nice! Sa stii ca si eu am contul (cel principal) de mail pe gmail si nu am avut probleme niciodata! Iar pe picasa iti poti organiza pozele ff. misto! Atata doar ca au limita de megabiti...nu e nelimitat ca pe yahoo.
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
'neatza si de la oradea!
Adela-si eu zic ca si Katty.O baie de plante de coada soricelului si vorbeste si cu un medic.Trebuie sa fie ceva tratament care sa se impace si cu alaptarea.Sanatate!!
Lucia-nici eu nu am probleme inca cu yahoo, dar cum ti-am zis, cunosc multe cazuri.
Fetelor, noi am avut un sarbatorit mare si frumos in we, si l-am sarit...
DAVID de Mira
Mira, de vina e relaxarea mare din we.
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Salut.
Azi drive test cu Altea XL. Imi place masina!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
Succes, Nicoleta! Poate asta e masina visurilor voastre...
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Katty, sa vedem... greu cu alesul masinilor. Mai bine ne dadeau tot una de la firma !
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
khristin spune:
Lucia, sa va traiasca micul crestin si sa va bucurati in continuare de el.
Nina, ce bine ati petrecut intre surioare. Si Cristina se face din ce in ce mai frumusica .
Nicoleta, nu pot sa-ti raspund la intrebare caci am emigrat de tanara, cand eram inca nelinistita si de cum am pasit pe teritoriul Canadei, am devenit brusc fertila, hahaha
Sanziana, si noi cu afterschool pt. cea mare, daycare pt. cel mic, uite-asa se duc banii nostri…. ce cursuri incepi? Frumos taiat de mot ati avut, tu esti nasica ? Mai avem si noi mai putin de 2 luni pana la eveniment.
Katty, Ana are niste pozitii mortale de dans, iar Andrei e un adevarat cavaler. Ce dulci sint, sa va traiasca. Am vazut ca ati avut tematica Ariel la tort si ce artificii . Nu mai zic ca ma innebunesc creatiie voastre gen ananasul ala...
Laura, nu ne-ai spus cum v-ati sarbatorit…
Adela, ai grija cu infectia urinara n-o lasa netratata caci iti poate afecta rinichii.
Am pus pozele din weekendul trecut de la o cabana cu lac si la piscina.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
mari_paun spune:
cu dintisorul am scapat usor, insa cum Ema are varsat de vant. Ded vineri i-au iesit pe glezne niste blande dar am zis ca o fi ciupituri ceva...acum a inceput sa ii iasa mai multe si e nervoasa ca o mananca, i-am dat cu mu\ixtura mentolata si va sta in casa cateva zile
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
miraklucker spune:
multumim mult pentru urari!! si voia sa va traisca copilasii !
.....o iau de la coada.
Mari multa sanatae emei. II mai poti da fenistil picaturi sau un alt antialergic. Calmeaza mancarimea....din interior. In cateva zile trece, primele 2 zile e mai greu.
Adela, Crambery (nici sa ma bati nu stiu sa le zic pe romaneste)capsule sau suc sau sub ce forma s-o gasi in Ro, sau Staphisagria D30 bilute homeopate. Nu stiu insa daca se gasesc la noi. Da, si muuulte lichide. De exemplu ceai de cozi de cirese. In cel mai rau caz se poate lua norfloxacina. Multa sanatate.
Lucia, v-am admirat pozele. Ce cuminte e bebe Victor la botez.........da numai baietei am vazut pe acolo, chiar nici o fetita?.
......la Legoland fu fain, dar n-as mai repeta exerienta intr-o zi ca cea de sambata, cand jumatate de Germanie are vacanta, e weekend si aproape 30 gr. Muuuulta lume parca a tunat si i-a adunat pe toti la Legoland. Clar nu-ti ajunge numai o zi. Cozi peste cozi iti pierea cheful cand vedeai peste tot timp de asteptare 30 min, 45 min, ...50 min. David a fost cel mai incantat de scoala de soferi. cu teorie, examen de condus si carnet de sofer legoland cu poza si numele lui pe el., dar dezamagit ca unde e tortul si lumanarile.
Seline s-a trezit a doua zi de dimineata ca sa mergem inapoi ca ea nu s-a dat pe tobogan.
La noi e cald....minune mare. Maine se anunta 33 gr. Cea mai calda zi a anului. Elvetienii deja dau pe spate. eu zic ca ei nu stiu ce inseamna calduri.. Am primit hartiuta ca maine dupamasa in loc de scoala se merge la scaldat!!!!!!!
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder