Casnicute, harnicute, mamicute (200)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30
ca grasu de unde sa stie numele lu mustatzea..si cum ma tot auzea pe mine mustatzea in sus mustatzea in josel suna si ceru cu Domnul Mustatzea

Super tare!

Ar fi fost tare de tot sa-i raspunda si Musteata: "da,spuneti domnu' Grasu".

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21
va invit la o fripturika de pui si o ciorba moldoveneascafacem cinste din partea casei

Hai ca eu dau desertul.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari
Miha uita-te mai bine ca l-am mai lasat si singur Adica a mai scapat el din cand in cand.
Ai vazut bronz? La Eforie Nord se face asa. Hai la anul poate ne vedem acolo
Pupici ci o ca vad ca n-a dat nimeni azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hai deci nora-mea nu vrea cu socrosenia in casa...daca nici cu-a lui muma-sa nu vrea daramite cu a ei si lasa fata in pace cuscra ca n-ai de ce s-o bagi la slabit

Liano ce-as mai veni eu...stii ca-s nebuna spor la pregatiri de pe-acum...

daneluto, miha cuscrele

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

hai deci nora-mea nu vrea cu socrosenia in casa...daca nici cu-a lui muma-sa nu vrea daramite cu a ei si lasa fata in pace cuscra ca n-ai de ce s-o bagi la slabit

Liano ce-as mai veni eu...stii ca-s nebuna spor la pregatiri de pe-acum...

daneluto, miha cuscrele

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Cu a ei vreau io ca face papa bun .Cum nu e grasa fato? N-ai vazut?Cand sta pe plaja un fundulet ca are 3 burti?
Aoleu intrai pe blogul Mihai si m-am imbolnavit....Cu toata febra mea si lipsa poftei de mancare...cred ca execut o budinca de clatite de-acolo...
Plec in vizite
Pupici

Mergi la inceput

cuscra...e cam ciudat ca amandoi aveti febra...da' ce facurati bre si-acum va dati loviti
lasa fata decat sa te-ntepi in oasele ei...mai bine asa eu ma lupt cu ruxi sa manance

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

georgiiii lasa fata ca nu ma supar io..ca dupa tine trebe sa astept mult si bineeeapropo da nu le spusesi si faza cu telefonu??ca grasu de unde sa stie numele lu mustatzea..si cum ma tot auzea pe mine mustatzea in sus mustatzea in josel suna si ceru cu Domnul Mustatzea
botezu e pe 26 sept asa ca va astept pe toateehai sa vay care cum va inghesuitzimai tineti minte ce ziceati ca veniti toate??io nu am uitat
asa cum va spusai nu am timp nici sa respir da sa mai si pun poze..da lasa ca va pun io pana se marita fiemea
va pup pe toateee

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Nici io n-am uitat fato. Daca spui si unde e botezul....s-ar putea sa nu se stie... Stii ca si io sunt dilie , da?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

cuscra...e cam ciudat ca amandoi aveti febra...da' ce facurati bre si-acum va dati loviti
lasa fata decat sa te-ntepi in oasele ei...mai bine asa eu ma lupt cu ruxi sa manance

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Sa stea baiatul pe ceva moale, nu?
Ce facuram? recunosc ca ne-am pupat si noi. Acu' intrebarea e care de la care a luat raceala asta sau ce draq o fi? Io de la el?Sau el de la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

da...........io de la cine am luat_o ??????? ca is cobza ,olencele inca nu vazui distractia si macho menii vostrii de la mare,dar promit s-o fac cat mai sun pana un alta mai bag un paracetamol si sa nu va tin in dilema cum ca statui si io in poala la Musteata dau verdictul : bere rece,limonde cu gheturi si tigari ,vai mama mea.
Tzuc cu drag sexoasele.

suntem in

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

clau, sanatate multa
si voua la fel cuscreilor

miho sper ca nu esti si tu racita

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput