Casnicute, harnicute, mamicute (200)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liana30 ca grasu de unde sa stie numele lu mustatzea..si cum ma tot auzea pe mine mustatzea in sus mustatzea in jos ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Ar fi fost tare de tot sa-i raspunda si Musteata: "da,spuneti domnu' Grasu".
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
![](yum.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](cheers.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Katyuscha21 va invit la o fripturika de pui si o ciorba moldoveneasca ![]() ![]() |
Hai ca eu dau desertul.
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
![](yum.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](cheers.gif)
![](images/user_woman.png)
georgi75 spune:
Salutari
Miha uita-te mai bine ca l-am mai lasat si singur Adica a mai scapat el din cand in cand.
Ai vazut bronz? La Eforie Nord se face asa. Hai la anul poate ne vedem acolo
Pupici ci o ca vad ca n-a dat nimeni azi
monica-elizabet spune:
hai deci nora-mea nu vrea cu socrosenia in casa...daca nici cu-a lui muma-sa nu vrea daramite cu a ei si lasa fata in pace cuscra ca n-ai de ce s-o bagi la slabit
Liano ce-as mai veni eu...stii ca-s nebuna
spor la pregatiri de pe-acum...
daneluto, miha cuscrele
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
georgi75 spune:
citat din mesajul lui monica-elizabet hai deci nora-mea nu vrea cu socrosenia in casa...daca nici cu-a lui muma-sa nu vrea daramite cu a ei ![]() ![]() ![]() Liano ![]() ![]() daneluto, miha ![]() ![]() ![]() monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |
Cu a ei vreau io ca face papa bun
![](pofticios.gif)
![](alcool.gif)
Aoleu intrai pe blogul Mihai si m-am imbolnavit....Cu toata febra mea si lipsa poftei de mancare...cred ca execut o budinca de clatite de-acolo...
![](pofticios.gif)
Plec in vizite
Pupici
monica-elizabet spune:
cuscra...e cam ciudat ca amandoi aveti febra...da' ce facurati bre si-acum va dati loviti
lasa fata decat sa te-ntepi in oasele ei...mai bine asa eu ma lupt cu ruxi sa manance
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
georgi75 spune:
citat din mesajul lui Liana30 georgiiii lasa fata ca nu ma supar io..ca dupa tine trebe sa astept mult si bineee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() botezu e pe 26 sept asa ca va astept pe toatee ![]() ![]() ![]() ![]() asa cum va spusai nu am timp nici sa respir da sa mai si pun poze..da lasa ca va pun io pana se marita fiemea ![]() va pup pe toateee ![]() ![]() "Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma" |
Nici io n-am uitat fato. Daca spui si unde e botezul....s-ar putea sa nu se stie...
![](icon_smile.gif)
![](punk.gif)
georgi75 spune:
citat din mesajul lui monica-elizabet cuscra...e cam ciudat ca amandoi aveti febra...da' ce facurati bre si-acum va dati loviti ![]() ![]() lasa fata decat sa te-ntepi in oasele ei...mai bine asa ![]() monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |
Sa stea baiatul pe ceva moale, nu?
![](icon_smile_big.gif)
Ce facuram? recunosc ca ne-am pupat si noi. Acu' intrebarea e care de la care a luat raceala asta sau ce draq o fi? Io de la el?Sau el de la mine?
![](alcool.gif)
claudia74 spune:
da...........io de la cine am luat_o ??????? ca is cobza ,olencele inca nu vazui distractia si macho menii vostrii de la mare,dar promit s-o fac cat mai sun
pana un alta mai bag un paracetamol si sa nu va tin in dilema cum ca statui si io in poala la Musteata
dau verdictul : bere rece,limonde cu gheturi si tigari
,vai mama mea.
Tzuc cu drag sexoasele.
suntem in
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
monica-elizabet spune:
clau, sanatate multa
si voua la fel cuscreilor
miho sper ca nu esti si tu racita
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post