Casnicute, harnicute, mamicute (200)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La multi ani mihoooooooooooooooo!!!!!dai ceva sa votez?

va pup pe toateeee..suntem in febraaa..pe 19 sept suntem nasi..pe 26 botezu..poate dupa am mai mult timp si va scriu mai mult..
am fost in Austria la vaccin..ca dehh io muma nebuna acolo i le facam o fata beton dehh in privinta asta seamna cu masao doare dar trece peste fff repede
in rest toate buneeeee..suntem mariiii avem 3 luni jumate..si 6 kile
georgiii tu m/ai cautat????pe tilifonu lu grasu?acus sunt in tara te astept..
mikiii ramaiii pana de botez in tara?te astepttttttt

va pupp pe toateeeeeee..

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki
Claudia, Mirela, Miha, Danutza nu va place premiul meu ? ( vi l-am oferit cu drag , dar vad ca nu-l ridicati)

Tine-l bine ca vin! Nu te-am ignorat,doar is intr-o mare lipsa de timp.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Iaca am adus si tortul.

Va multumesc mult de urari si scuzati intarzierea. si ma scuzati ca is iar pe fuga,dar Zmeurel vrea sa doarma si io ii bat tastatura in creier.

Sper sa mai vin si maine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Liano, ma bucur ca sunteti bine...si asa plimbarete

miho, super fain tortuletul

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Helau!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergi la inceput
Mergi la inceput