Casnicute, harnicute, mamicute (200)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
doina ...vorba unei d-ne de aici..."daca-i place... " lasa-l sa vada singur din nou ce si cum...altfel...ti-l indepartezi si pe el si pe ea(desi lipsa ei cu siguranta nu o vei simti) ...numa' ca nu mai accepta sa stea la voi in casa... sa vezi tu cand sta ea si nu face nimik/cand se trezeste si mai ales sa trebuiasca sa faci in locul ei...cel mai bine ei 2 singurei undeva...sa vada Catalin ca atunci cand ajunge acasa nu e nimik de mancare, casa e cum e...etc...si asa scapi si tu de nervi...si de munca in plus...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
monica-elizabet spune:
da' pe unde sunteti?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
monica-elizabet spune:
La multi ani! Miha
sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
abia astept sa vad ce bunatati ai pregatit
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mhldvrc spune:
calda pentru mamicute
Miha, la multi ani, multa sanatate, numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se-ndeplineasca Petrecere frumoasa
si Foto
Mihaela(25.04.1962) de Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
Danelutza spune:
La multi ani, cuscra !
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si sa fii mereu inconjurata cu multa dragoste,
sa ai o viata plina de bucurii alaturi de copilasi si sotior !
Cu intirziere, zic "La multi ani !" pentru cuscru`
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna
doinabita spune:
LA MULTI ANI MIHA!!!
Fericire multa, sanatate si numai bucurii!!!
Monica, ei nu o sa stea cu noi caci se intoarce Catalin pe 15 septembrie de la mare la Bucuresti...
monica-elizabet spune:
dragutelor
nu primiram si noi macar o de la miha...pe unde o umbla?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI MIHA!!!..sanatate multa,fericire si numai bucurii iti doresc!
MIKI,eu mi-am ridicat premiul,cum sa nu,mi-a placut...da eu de ceva saptamani nu prea mai am timp de blog...si cred ca DANELUTZA mi-a dat mie boala cu aparatul, ca mi s-a stricat...acu' am mai bucatarit una alta da fara poze si fara blog,asta e...pser sa reparam scula si in curand sa revin cu poze
GEORGI si felicitari pt examene si note,bravo!!!...bine ca ai scapat!!!
DOINA,nasol cu Catalin,dar vorba MONICUTZEI ,nu ai ce sa-i faci,lasa-l sa-si dea seama singur ce si cum...dar NU-I mai lua in casa la tine...sa se descurce singuri undeva in chirie...asa e cel mai bine...te si nu fi suparata!
pe toate,fug ca am de invatat!!!
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Danelutza spune:
nu da nimeni nik de beut, poate mi se dezleaga limba si devin vorbareata, ca sa nu zic scriitoreata
Doina si eu zic tot ca Monica, nu te baga, dar nici nu-i permite sa o transporte acasa, unde sa hiberneze iar tu sa muncesti
Mirela sic, sic... , aparatul meu nu era defect, deci nu ti-am trimis eu boala, cica avea cartela sau cum s-o chema, defecta , dar dobitocii, abia la a doua trimitere la reparat, s-au sinchisit sa scrie ce boala are.
Mai fetelor, io cer scuze ca n-am mai scris, dar am ramas in urma cu treburile gradinii iar acum trag din greu. Doar seara mai intru si mai bag cite o reteta si un ochi la ce-ati scris, sper sa scriu si eu mai des, dar dupa 3 septembrie cind incepe domnisoara gradinita, ca acum a devenit bandita mare si ma solicita mult
Va tuc cu dor pe tati si aveti grija sa nu mincati tot tortul cind ne-o onora cuscra cu vreo poza.
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna