Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)
Raspunsuri - Pagina 18
ratonelu spune:
lumi, multumesc mult
dyanira, sasha face si de 5-6 ori pe zi.
vezi cum se prezinta kaka, ce consistenta etc.
de obicei diareea e insotit si de febra. sasha a facut de cateva ori.
ratonelu spune:
v-am pupat
o seara excelenta!
daca vedeti o noapte ce umbla ratutita, s-o trimiteti la noi, neaparat!![]()

gaia.nevia spune:
Calciu: am dat lui Teo Osteocare, dupa 1an, 5ml/zi, 10 zile/luna, toate lunile cu R....
in septembrie reluam. Nu am observat nicio influenta asupra dintilor. Nici asupra poftei de mancare.
Cu Pikovit... in schimb... alta treaba nene... (Teo a zis "vrei sa mananci!!!" si a luat 2 kg de atunci, din care unul rapid de tot)
La mare am intrat in apa marii in camasute, cu palariile pe cap, in brate la mami sau la tati, altfel am urlat... adica am urlat oricum.
Piscinuta n-am avut, n-a vrut sotz sa care apa... iar colacul nu le-a placut nici unuia...
Ratonelule, daca nu tii la brand, gasesti pe plaja cu nimica toata de cumparat si colac cu chiloti, si barcute, si piscinute si ce vrea sufletelul tau, frumos colorat, gata umflat... si iti zic, la niste preturi de poti sa le lasi pe plaja si sa cumperi de dimineata altele...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Muuh spune:
Eu spal pe jos cu apa cu otet. Otet din ala ordinar nu din mere sau alte chestii. Miroase mai dubios dar e si ecolgic si mai putin toxic. Noi trebuie sa mopuim zilnic, cel putin in camerele de jos ca acolo are acces si unul dintre catei deci nu avem incotro.
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Lumi mi-ai facut o pofta cu supica de rosii cu galusti..ca as manca eu ![]() Eu n-am incercat inca pentru ca la noi nu e buna zeama...trebuie mancare consistenta nene..cum le-ai dat galustele? sa le rontaie ei..sau blenduite? ![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Cristina, eu sunt moarta dupa ciorba de rosii!

si nu le-am dat-o chiar zeama, ca nici la noi nu merge, e o chestie mai groasa cu ceapa, ardei, morcov, pastarnac, patrunjel frunze si multe rosii + galuste. zeama cu legumele le-am blenduit putin, si galuscutele le-am pasat cu furculita. am adaugat miezul de la o felie de paine, rupta bucatele cu mana si gata. bucati mari, ca tot vorbeam de bucati, le-au halit de numa'
.Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
Edi s-a saturat de explorat imprejurimile si jucariile si a trecut la fratica. il cauta in gura, urechi, par. il impinge usor si apoi il trage spre el. si lui fratica ii place.
iar eu clar am limbarnita azi.... si ankussa nu mai intra o data sa ne spuna cum e cu job si bebe mic...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
dyanira spune:
Lumi si eu cred ca e diaree ca el e un constipat cronic nu a facut niciodata de 4 ori pe zi...
Oare e cazul sa merg la spital???Sau sa il mai las putin?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
dya, inainte de a merge la spital, suna doctorul.
Parerea mea e sa mergi la spital doar daca nu poti tine sub control situatia si nu-l poti hidrata corespunzator, altfel mai mult rau decat bine poti face la spital...
Daca caca este spre apos, adica o parte se absoarbe in pampers, miroase acru/fetid si/sau contine mucus, cojite, sange, clar este diaree.
Incearca sa-l hidratezi/mentii hidratat, da-i apa/ceai menta cu saruri de rehidratate (hidrasec) si smecta care are gust bun si le place.
La noi a mers smecta instant...
Apoi regim cateva zile, daca face febra supozitor ca sa nu-i dai siropurile care trec si ele prin stomac... si vorbeste cu dr. daca e cazul de medicamente: debridat, biseptol, etc...
Multa sanatate!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
spalat pe jos: am avut o solutie de la amway, LOC, care nu ar necesita clatire in dilutia corecta.
E bun de sters pe jos in mod curent, nu mi se pare "heavy duty"...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
babymom75 spune:
idee de meniu de bebe - un fel de cartofi frantuzesti:
- cartofi fierti in coaja, dati pe razatoare dupa ce s-au racit; se face un pat de cartofi rasi intr-un vas termorezitent, uns in prealabil cu unt, in care se pune si o pelicula fina de ulei;
- se prepara un sos din galbenus de ou, smantana si putina faina, la care se poate adauga si branza de vaci/oaie; se amesteca bine cu blenderul; se poate adauga un praf de sare si ierburi aromate ( patrunjel/marar/busuioc ) sau putin usturoi, dupa gust/preferinte;
- sosul astfel obtinut se toarna peste patul de cartofi rasi si se da vasul la cuptor pt. aprox. 20 min.
Pofta buna!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor