Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buun, o luam pe urmele Dariei de Nocom si azi am papat felul I si felul II: cum spuneam ieri, supa de rosii cu galuscute si musaca de pui cu iaurt.

delicioase, se bateau turcii la gura lor. valy, ce zici, poate incerci acum, ca stii reactia.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

piscina de unde ati luat?
rog sa-mi trimita si mie PM cu contul comun, parole etc.
mi l-ati mai dat, stiu...dar nu-l mai am.sunt

Mergi la inceput

mai fetelor, da' eu chiar trebuie sa le fac macar vreo 2 dusuri pe zi, fara baita obligatorie de seara... ei stau numai si numai pe jos, de dimineata si pana seara, aduna tot felul de scame, praf, oricat de des as face curat... Imi e imposibil altfel sa ii feresc de accidente, sunt singura cel putin jumatate din timp cu ei, soacra imi e alaturi, dar mai mult la scos afara, plus ca a inceput si ea serviciul, lucreaza in ture, ii e greu si ei... mai ales ca sunt nazdravani si umblareti si pusi pe sotii. ieri Edi a escaladat floarea lui tacsu', un ghivecioi maaaare si apoi se balacea fericit in pamant. (asta ca sa intelegeti de ce n-am covoare si nici nu cumpar)

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

lumi, cum faci musacaua?
eu n-am facut niciodata

Mergi la inceput

lumi, bine de tine ca n-ai covoare.
noi in sufragerie avem parchet, in rest nu avem si avem covoare...o adevarat placere...parchetu in aspir+curatat f usor...aspiratul covoarelor ma dispera
nici sa nu cumperi.
sasha nu se urca in ghivece, dar ia pamnat in mana si baga in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

O sa incerc Lumi,azi am facut pt noi un ghiveci cu mazare,pastai,rosii,cartofei etc.. i-am pasat cu furculita si lui a papat binisor poate daca nu ii era asa somnik papa mai mult,vad maine ce ii facdar doua feluri nu stiu daca o sa reusesc sa il pacalesc,abia ciugulim unu

Luca-22.10.2008 povestea noastra Luca la plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Helpp!!!!
Cand se considera diaree la bebe ca e prima data cand ma confrunt cu asta Andrei fiind un constipat prin definitie.Insa azi am schimbat deja al 4-lea pampers si parca e din ce in ce mai moale...
Ce pot sa fac?????????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

lumi, cum faci musacaua?
eu n-am facut niciodata

carla,mami de putoiu sasha

iti zic cum am facut musacaua asta pentru huni, ca musaca pentru noi n-am facut nici eu.

un piept de pui/curcan dezosat
3 cartofi medii
1 legatura patrunjel
1 ceapa
2 oua, de la care folosesti doar galbenusurile

carnea o dai prin masina de tocat, ceapa si cartofii, cruzi, ii dai prin razatoarea mare. amesteci carnea si ceapa cu cele 2 galbenusuri si patrunjelul taiat mic. ungi o oala cu putin ulei si presari putin pesmet (ca sa nu se lipeasca, desi la mine tot s-a lipit putin). apoi pui in oala un strat de cartofi dati prin razatoare, unul de amestec, unul de cartofi si unul de amestec, astfel incat sa ai cartofi la fund si la suprafata. bagi totul la cuptor la foc mic, cam o ora.

ies 4 portii, noua ne ajung pentru 2 zile/2 pranzuri, ca suntem la dublu.
iese cam tare/fada, dar blenduiesc cu un iaurt de 150gr si e chiar buna buna.

cartofii poti sa ii tai si rondele, ca oricum blenduiesti papica.

data viitoare cand fac adaug si 200gr suc de rosii (a sosit productia noua) si cateva felii de rosie deasupra, decojite in prealabil.

pofta mare!

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Dya, eu zic ca e cam diaree... depinde si de consistenta, totusi. eu zic sa-l urmaresti azi si la noapte, si poti incerca sa reglezi prin regim alimentar, intr-o prima faza. stii si tu, orez, morcov fiert, mar copt, banana, cereale de orez, eventual lapte fara lactoza.

pentru reglarea florei intestinale, poti incerca Biotics Baby, e f bun si inovensiv si destul de bun la gust. sunt niste prafuri ce pot fi dizolvate in lapte/mancare. eu le dadeam in 30ml de lapte 1 plic, aveam grija sa-l bea pe tot si apoi le dadeam un bibe separat.

poate e de la maselute?

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lumi mi-ai facut o pofta cu supica de rosii cu galusti..ca as manca eu
Eu n-am incercat inca pentru ca la noi nu e buna zeama...trebuie mancare consistenta nene..cum le-ai dat galustele? sa le rontaie ei..sau blenduite?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput