Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)
Raspunsuri - Pagina 16
lavida spune:
Salutare, fetelor!
Din pacate nu pot sa tin pasul cu voi la scris, dar de citit citesc.
Vrem sa va anuntam ca luni ne-a iesit dintzocul nr.3, asta dupa o duminica in care a dormit doar o jumatate de ora de amiaza si in rest maraiala, maraiala si iar maraiala
iar noaptea s-a trezit din somn urland si plangand cum n-a facut niciodata. Si luni, gata! A plesnit gingia! Si apoi, apropo de scrasnit din dinti, a inceput si ea sa scrasneasca de zici ca vrea sa-i rupa! Cred ca se pregateste dintzisorul nr.4 pt ca azi a reinceput maraiala si gingia e f alba.
Nu mai tin minte cine a zis ca ii da mancare copilasului cu seringa de la Panadol dar vreau sa-i multumesc f mult pt idee pt ca de cateva zile doar asa mai reusesc sa o prostesc sa manance!
Si legat de Almette, si pediatra noastra a zis ca e buna, pot sa-i dau cu putina painica, facuta soldatei sau cu mamaliguta (iese o crema f buna daca o amestecati cand e mamaliguta inca fierbinte). Elizei ii place f mult in ambele variante.
pe toata lumea, in special sarbatoritii de azi!
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de
Eliza (24.09.2008)
kllemi spune:
buna ziua un pic cam istovitoare ziua pina acum, alergat dupa copil prin casa, sa ii dau sa manance,sa nu se loveasca...intre timp facut mancare: mazare, rosii si dovlecei umpluti, salata de peste afumat si un pic bagat aspiratorul,si din toate mancarurile, ce crede-ti ca mananc eu acum cand in sf. mi-a adormit si mie copilul cereale cu lapte
.....in rest suntem ok ![]()
Babytza parca tu ziceai odata...ca ai facut niste chiftelute din carne de pui ptr copil, le-ai prajit pur si simplu in ulei sau cum???.....sau nu tu spuneai??
Preety succes in ceea ce vrei sa intreprinzi ,cu dormitul in patut, la mine doarme in patutul ei de cand am adus-o acasa si tot se trezeste din 2 in 2 ore...probabil sa ma verifice daca sunt linga ea,
...doarme cu noi in camera.....deci eu nu stiu ce sa zic ca nu am culcat-o niciodata cu mine in pat....foarte rare au fost cazurile cred ca de vre-o 2-3 ori.....ce sa fac asa e ea mai agitata 
Dyanira mooooaaaammmaaaaa ce de dinti...![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
ratonelu spune:
preety, nu stiu daca e neaparat din cauza locului in care doarme.
sasha doarme de la inceput in patutul lui(chiar daca face figuri la fiecare culcare)...si tot are programul pe care-l are..noaptea.
klemi, din 2 in 2 ore..e agitata???
razi de mine, nu-i asa?
lavida, felicitari pt dintoc
ratonelu spune:
sanziana
c etare esti!
cochilu meu e vedeta, clar! 
pan la 3 ani....si nu s-a maturizat?moamaaaa....
io sper....in fiecare noapte ca macar la 2 ore...sa se trezeasca
si el zice "sureee, mamico, sureeee! "
mai am si io nitelus pan la...3ani, nu?
nikolici spune:
tatonelule Sasha nu este singurul copil care se trezeste noaptea...cred ca Kiki meu nu duce o ora hai poate 2 cu indulgentza ,,,in rest se trezeste si pac dupa mine, azi noapte ne-am trezit ca era in picioare pe tasu.Deci na...acum stau si la panda sa nu zboare din pat, cred ca a visat ca poate sa mearga singura si a zis acum e momentul, nu ma vede nimeni, astia dorm dusi, noroc ca tasu e mare si are de escaladat![]()
Eu deja nu mai sufar cu trezirile ei...m-am obisnuit cred sa dorm iepureste, pe diagonala, chircita sau pe marginea patului, dar eu stau acasa ziua nu muncesc, cu toate ca ma simt de multe ori super epuizata, nu ma mai plang.
Dar tu mai tatonelule tre sa dormi ca sa produca firma bine
a doua zi.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
iepurila spune:
Lumi, eu pe zonele afectate de transpiratie pulverizez apa termala si uneori dau cu galbenele su sudocrem. Le tin cat de cat sub control.
nikolici spune:
lumi felicitari ca reusesti sa le faci mai mult de un dus pe zi...eu si pe ala cu greu ajung...ca sunt nspe mii de alte catralioane de lucruri de facut si tot mereu intarziu cu baitza/dus depinde dupe ora![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
ratonelu spune:
nikole..siguurrr..mama ei de firma...
deci , "bravos", solidarizati, nenica, nu ne lasati singuri!
sa stii ca si eu m-am obisnuit...pe cuv.
cand l-am lasat la sora mea o noapte-sapt trecuta cand am fist la cununie....tot m-am trezit din ora in ora
sa verfic patu'..gol.
nikolici, io cred ca o inghsuiti! d-aia se trezeste printesa asa des!
ratonelu spune:
sa ma laud si eu.
sasha e un fel de porcusor....adik la juma de ora iar e murdar de mancare, ce mai gaseste pe jos , pix, carioca etc.
si nu ca vaaaiii...as vrea sa-l tin intr-un bol de cristal, dar se freaca si de patura de pe pat..sau orice alt lucru la care ajunge.
asa ca, numai eu de cand ajjung acasa(orele 17) ii fac minim un dus.
mi-e f usor..sa-l bag repee in cada, ii trag un dus repede si gata. inainte ma tot chinuiam cu servetele umede sa-i spal fata, manutele etc.

? mi-e teama...