Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)
Raspunsuri - Pagina 15
sanziana27 spune:
Preety ai mei dorm amandoi in camera lor, de 2 luni i-am mutat!
David a dormit doar pana la 2 luni cu mine in pat, apoi dupa fiecare supt il puneam la el in patut (cu mine in dormitor); la 8 luni l-am intarcat si l-am mutat in camera copiilor.
Dragos nu a fost alaptat si l-am mutat la el in camera la 7 luni; pana la 1 an si 3 luni totul bine si frumos, apoi a urmat ceea ce descrii tu, trezit, ridicat in picioare si eu pe langa patut sa-l adorm, am ramas gravida si am renuntat la acest obicei luandu-l din nou cu noi in camera, de data asta cu noi in pat 
si asa a ramas sa doarma cu mine pana i-am mutat pe amandoi....cand
timp de 2 saptamani s-a trezit noapte de noapte si ma chema sa ma urc la el in patut
si m-am executat.
Apoi am trecut la o atitudine mai ferma: nu mai striga ca-l trezesti si pe David si eu sunt aici in casa, nu se intampla nimic, fara sa mai urc in patut, doar stand langa usa sa fiu prezenta cand ma striga
Dupa 3 saptamani a cedat si doarme linistit fara treziri sa verifice daca ma-sa a disparut intre timp!
Recunosc ca am gresit atunci luandu-l cu noi in pat, mai ales ca el dormea de cateva luni bune singur in camera, dar Dragos e genul de copil ca Sasha (cu n treziri nocturne pana la un an, ba de apa, de lapte, de suzeta, de discomfort, de visat, de ras, de plans...) e marait tot timpul ca are, ca n-are, ca vrea, ca nu vrea....asa e firea lui, sper sa se maturizeze si el o data cu inaintarea in varsta
ca se apropie de 3 ani...asta asa orientativ Clara, poate voi scapati mai repede 
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D
c.valy spune:
Diana eu stau la mare asa ca am fosd de cateva ori bune cu Luca la plaja dimineata pana la 10 si seara dupa ora 17,si l-am bagat in mare(nu il mai pot scoate)si fara palariuta ca eu o puneam el o dadea jos
sta si in piscina dar se arunca trebuie sa fiu cu ochii numai pe el.Si nu mi-a facut niciodata probleme daca era prea cald il tineam sub unbreluta sau daca batea vantul mai tare(ca de obicei asa este)ii puneam un tricou ceva.In legatura cu fierul si noi luam la recomandarea doctorilor(2 la nr)asta de la nastere in reprize o luna apoi o saptamana pauza cate 5 pic de doua ori pe zi,mai luam si D3,am luat cate 5 pic acum luam doar cate 2pic,mai luam si vitamine(infantformula)astea doar de o luna..timp de 2 luni tre sa ne chinuim cu ele ca sunt oribile la gust
.
povestea noastra
Luca la plaja
lala77 spune:
Dyanira, noua ne-a prescris pediatrul calciu Osteocare, 10 zile /luna. I-am dat insa am mai si uitat de el.
Iepurila, eu spal cu Domestos iar pe parchet dau cu Pronto. Nu-ti face griji ca daca e cat de cat curat o sa fie si bb ok. Alice, cand a putut sa mearga in 4 labute avea o hachita sa linga parchetul; ce ma mai luptam cu ea!Si e bine sanatoasa!![]()
Si noi am facut baie in mare; putina doar ca mancam nisip. Am bagat-o insa in piscina mare si i-a placut la nebunie.
Preety, mama, dar ce va chinuiti! Eu i-am tras patutul ei langa al meu, am scos o latura si asa dormim. Sta in patutul ei, insa ma mai cauta noaptea. Mare progres n-am facut cu aranjamentul asta insa altfel nu pot ca ziua muncesc si noaptea trebuie sa dorm orice-ar fi.Succes in continuare; sper sa nu te mai caute asa des.
sanziana27 spune:
Diana cam dupa 1 an, 1.5 ani incep sa inteleaga relatia cauza- efect (adica trag de sertar si fac buba) dar sunt si copii carora nu le pasa, se lovesc, le trece si o iau de la capat sau unii mai atenti care trag cu grija, rascolesc, dar ei nu patesc nimic si atunci continua cotrobaiala ![]()
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D
luminita2008 spune:
intai raspunsuri, apoi intrebari:
Dya, noi luam Multisanostol cu Ca (inteleg ca exista si fara Ca), e de fapt un complex de vitamine+Ca. noi facem o cura de 2 luni, ca ducem lipsa de Ca. La recomandarea medicului pediatru.
Iepu, eu spal pe jos cat de des, dar doar cu apa. Covoare nu am, nici mocheta, doar parchet si gresie, deci la mine e mai simplu.
Nu pot sa te ajut cu sistemele de siguranta pentru prize, eu am luat prize care au un sistem de siguranta inclus, se blocheaza daca incerci sa bagi altceva decat stecher in priza.
La usi/sertare, orice sistem de siguranta ai pune, nu iti va fi tot asa de usor sa umbli tu in ele, asta e. Ce am vazut in comert sunt cele care se lipesc cumva de mobila, neeficiente dupa parerea mea decat daca manerul usilor e undeva sus, unde piciul nu ajunge nici in picioare. Despre restul, picii le pot dezlipi usor, ba chiar asta e primul lucru pe care-l incearca... dar nu cred ca ai alternativa, daca nu vrei sa gauresti mobila, sa prinzi ceva in suruburi.
uite, sa-ti faci o idee:
http://www.bebelusultau .ro/detalii. php?cod=BV86
http://www.bebelusultau .ro/detalii. php?cod=BV85
Preety, eu ii adorm pe huni seara la noi, in patul mare, ii mut apoi in paturile lor si dorm linistiti, chiar si dupa trezirea de papa. Exista si exceptii, cand au chef de joaca si nu adorm decat dupa vreo 2 ore
, dar asta e alta poveste.
Si acum, intrebari:
Babytza, zici ca dai musli la pici? De care?
Claudia, ce fel de cereale papa Lucia?
Cum tratati bubitele din zona gat/spate, cele provocate de transpiratie?La noi e f cald, nu vreau sa ii tin mereu in AC, dusurile sunt dese si zonele sunt mereu aerisite si totusi bubitele nu trec.... sa astept sa treaca vara?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
Boo spune:
mie asa mi-a zis pediatra, ca nu am ce sa-i fac, sa astept sa treaca caldura. bine , nu are cine stie ce bubite, se vad doar foarte putin.
c.valy spune:
Preety succes la incercarea de a o pune sa doarma in patutul ei,cu toate ca usor nu o sa fie sfat nu iti pot da ca-ci Luca de la o luna doarme in patutul lui preferam sa ma dau jos din 2 in 2 ore si sa ii dau sa pape decat sa il invat in pat cu noi,acum si ziua doarme acolo ca din patul mare sare![]()
povestea noastra
Luca la plaja
lala77 spune:
Aoleuuu, mor de ras: o las pe Anna pe jos in sufragerie acum 30 min si pe Alice la masa, mancand paste. Eu spalam vase in bucatarie. Si nu intelegeam de ce nu tipa nimeni. Cand ma uit, Alice arunca paste pe jos , pe parchet si Anna culegea ca un catel si manca.
Aratau asa haios!
dyanira spune:
Lumi si noi avem bubite de transpiratie mai dispar iar apar le mai dam cu crema de galbenele.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR