Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)
Raspunsuri - Pagina 14
preety spune:
Buna ziua bobocime,
Avem si noi o intrebare... spuneti-mi si mie daca ati reusit vreuna dintre voi sa va mutati copilul din patul mare (de langa voi) in patutul lui? Daca da cat v-a luat si cum s-a comportat micutul / micuta...
Sorina de 4 nopti doarme in patul ei (pliant nu de lemn) dar se trezeste din 2 in 2 ore si se ridica in picioare de trebuie s-o iau, s-o legan, s-o mangai si s-o pun iar adormita... ma gandeam cat o dura comportamentul asta... s-o obisnui vreodata sa doarma normal????
Nu spun ca mie imi vine deja sa pun capul pe banca in parc...
In rest suntem ok...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
preety spune:
ptr toti sarbatoritii zilei de azi si ptr sarbatoritii speciali ai lunii august !!! 
Ticker Sorina Gabriela
preety spune:
Ref spalat pe jos eu spal cat de des pot cu ajax lichid ptr gresie si faianta... plus la 2 sapt se face curatenie generala si cu frecat de covoare...
Acum cautam si noi solutii ptr prize, colturi si sertare (mai ales ca am sertare pana jos si Sorina a descoperit cum se deschid...)!!!
Ticker Sorina Gabriela
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Boo iti raspund legat de palarie, ca la celelalte subiecte nu ma bag. nu i-am dat calciu niciodata pana acum. I-am luat palarie din aia anti-uv si cu aia l-am tinut mereu pe cap, inclusiv in apa. ma rog, nu a stat cu orele in apa, dar l-am tinut mereu cu ea. arata asa noi i-am luat si costum intreg tot anti-uv, deci era camuflat bine. sincer mi-e cam frica de razele astea .. si da, i-am facut baie si in mare si in piscina, imbracat asa cum il vezi Mami de Alexandru![]() "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach |
De unde ati luat costum uv si palaria???

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom dyanira la mare am bagat fata in apa, de fapt nu mai puteam s-o scot de acolo... o puneam pe plaja si fugea in 4 labutze la marginea apei si acolo incerca sa prinda valurile pana cand ametea si cadea in apa, off course. Si la apa adanca, la tati in brate dadea din maini si picioare sa inoate..... Piscina nu i-a placut.. Dar de atata obooseala dormea ziua de rupea, 2 reprize a cate 3 ore!!!! si noaptea dusa!! Calciul ni l-a recomandat dr, luam acte 5 ml, 10 zile /luna, Ca sirop de la Pharco mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA slabesc cu superdieta |
Acelasi calciu luam si noi doar ca noua ne-a prescris 3x 5 ml pe zi.O fi prea mult???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
iepurila spune:
preety Elena doarme in patutul ei (dar in camera cu noi) din prima zi. e foarte adevarat ca de cateva saptamani si ea se trezeste des noaptea si trebuie sa o iau in brate sa o alint si sa o adorm din nou. chiar nu stiu cat va dura asta pt ca inainte nu se intampla si taaare bine era.
acum ma bate gandul sa mut patutul in camera ei. si ce emotii am... v povestesc cum a reactionat. dar mai dureaza pt ca vreau sa fac un fel de curatenie generala. si nu mai apuc. ca nu am deloc cu cine lasa puiul.
Boo spune:
Diana, vezi ca i-am raspuns Carlei mai sus. Daca nu gasesti in magazine, poti comanda de pe site-ul mothercare. Eu de acolo am luat palaria.
ClaudiaH spune:
Iepurila, eu sterg gresia cu apa si cu ceva detergent bio care nu necesita clatire dar nu fac asta decat o data pe saptamana, in rest doar aspir; noi oricum nu umblam incaltati in casa. Legat de sigurante, noi la priza avem ceva din fabrica (abia reusim sa bagam noi ceva in priza) iar la sertare/dulapuri, nu avem inca nimic insa daca nu ma vede pe mine umbland nu umbla nici ea. Am luat totusi protectie pentru cuptor, butoanele de la aragaz si o sa luam si pentru cateva din sertarele importante. Si, stai linistita ca o sa mai poti umbla in sertare/dulapuri ulterior, asa-s proiectate.
dyanira spune:
Apropo de protectii trebuie sa ne dotam si noi cu toate ca eu sunt toata ziua cu ochii pe el si soacra-mea zicea ca ea a crescut 2 gemeni fara protectii ca cea mai buna protectie e grija parintilor.
Eu insa vreau sa intreb pe la ce varsta incep sa inteleaga si sa nu mai caute ca Andrei e inebunit dupa rascolit toata ziua asta face mereg in 4 labe si cauta peste tot inclusiv in cosul de gunoi![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Merci
nu cred ca mai ajunge comanda pana plecam noi la mare...Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

Alexandru
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)