Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

pai de, daca ati dezertat, acum va simtiti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumim pt urarile de 11 luni, am intrat in luna a 12-anu imi vine sa cred ca e asa mare baiatul lu mama
La capitolul motor nici noi nu suntem printre fruntasi si cred ca va merge tarziu pt ca nici de manute nu vrea sa mearga prea mult se pune in fund si apoi merge el in 4 labe pe unde vrea el.
Pt mare vroiam sa intreb pe cele care ati fpst deja daca ati tinut bebei cu palariuta pe cap si in apa?Apropo i-ati bagat in mare sau nu doar in piscinuta???
Cu papa noi stam destul de rau in sensul ca nu prea are pofta de mancare dar sper ca e de la masele si de la caldura ca am facut si o analiza de urina si a iesit negativa.Azi ii fac ciorbica de perisoare ca asta e preferata lui si asa poate papa mai bine ca saracutu dupa atatia dinti avem deja 8 dinti 3 masele si 2 canini a mai iesit unul
Cele care dati calciu ce fel de calciu dati si ce cantitate ca suntem si noi la a 2-a luna de cura de 10 zile si vreau sa vad si alte pareri.
Mai citim din urma si revenim.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

ziceti-mi si mie cum e cu aceste cure de calciu-doct de familie vi le-au prescris?
8dinti, 3masele, 2canini?bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

iti raspund legat de palarie, ca la celelalte subiecte nu ma bag. nu i-am dat calciu niciodata pana acum.
I-am luat palarie din aia anti-uv si cu aia l-am tinut mereu pe cap, inclusiv in apa. ma rog, nu a stat cu orele in apa, dar l-am tinut mereu cu ea. arata asa noi i-am luat si costum intreg tot anti-uv, deci era camuflat bine. sincer mi-e cam frica de razele astea ..
si da, i-am facut baie si in mare si in piscina, imbracat asa cum il vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Carla da ne-a prescris dr de familie.Noi luam Calciu Pharco 3x5ml pe zi 10 zile noi am oprit la 8 zile din cauza de scaun moale acum am reinceput a 2-a cura probabil tot 8 zile

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

boo, super palaria si costumul.de unde le-ati luat?
dyanira, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

palaria de la Mothercare, costumul l-am primit cadou din Franta. dar se gasesc si la noi, am vazut. la Debenhams sau la Mothercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

nu apuc sa intru deloc. sunt in mare agitatie ca sapt viitoare cunun. tocmai la gura humorului. nu mi-am luat rochita... nu aproape nimic. dar ma agit ca o curca beata

Puiul meu e super mucios (pana la brau). Fost la Dr. nimic. doar sa o aspir. avem 73 cm si 10.2 kg. Fontanela inchisa (oare nu-i prea devreme?). Dr a zis ca se prezinta fff bine

Am intrebari

1. cu ce spalati gresia? Elena patruleaza peste tot si nu stiu cum sa asigur o cat de cata igiena.
2. Elementele de siguranta. am cumparat de priza de la Tigex- ori nu stiu eu sa le folosesc, ori nu sunt bune de nimic. nu stau fixe in gauricile prizei. deci ce imi recomandati? si pt usi sertare? daca le montez eu mai am acces usor in dulapuri? care sunt cele mai bune? please ajutati o nestiutoare, ca nu inteleg deloc cu ce se mananca astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nikolici, super cum dorm impreuna, mai ales cainele. Lucia mea, asa cum se vede in poze a luat de pe tava, o masinuta, un parfum si banii. NU suntem superstitiosi dar ne-am distrat mult facand speculatii pe tema obiectelor alese.
Dyanira, mama ce de dinti!!!! Lucia are doar 2 dinti jos si acum parca se vede gingia de sus putin inflamata.

Asa stirba cum e insa, mesteca de toate, biscuiti, fructe moi, chiar si cu marul si castravetele se descurca iar la masa papa totul bucati. Daca-i dau pasat il scoate imediat afara asa ca la micul dejun cand primeste un fruct ras cu iaurt si cereale trebuie sa am grija ca cerealele sa fie fulgi mai mari si fructul sa-l dau pe razatoarea mare. Si chiar nu se inneaca. Mai are probleme uneori cand ii dau paine cu branzica tartinabila ca se lipesc bucatile de paine de cerul gurii dar baga repede degetelul si scoate bucata care o supara. Pare sa se descurce bine dar abia astept sa aiba si ea dinti ca munceste destul doar cu gingiutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

dyanira la mare am bagat fata in apa, de fapt nu mai puteam s-o scot de acolo... o puneam pe plaja si fugea in 4 labutze la marginea apei si acolo incerca sa prinda valurile pana cand ametea si cadea in apa, off course. Si la apa adanca, la tati in brate dadea din maini si picioare sa inoate..... Piscina nu i-a placut.. Dar de atata obooseala dormea ziua de rupea, 2 reprize a cate 3 ore!!!! si noaptea dusa!!

Calciul ni l-a recomandat dr, luam acte 5 ml, 10 zile /luna, Ca sirop de la Pharco

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput