Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

nani nani

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ce frumos e davidutu'...
(toti copiii sunt si mai frumosi cand dorm....deci am un copil tareee...nasol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu
(toti copiii sunt si mai frumosi cand dorm....deci am un copil tareee...nasol

Vrei razboi ????? ce cuvinte sunt astea ???? Ia o floricica si revizuieste-ti atitudinea

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

glumeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Ce ochi are David,e un scump

povestea noastra Luca la plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici, eu tot dusa cu pluta, tot cu depresia in gat, din pacate observ ca e o stare "normala" si cica va trece ... la un moment dat.
Am apucat sa citesc un pic in diagonala ce s-a scris (atata ma lasa neuronul sa fac).

Premergator-impingator - noi il avem pe cel de la Simba, momentan e mare iubire intre el si Deea, buni tot stramba din nas cand l-a vazut ca cica e o prostie si ca am mai umplut casa cu o chestie inutila, dar cand a vazut cum se joaca Deea i-a trecut. Ce imi place la el e ca pe suprafete gen covor si mai ales in pat unde sta cel mai des nu prea se misca, deci nu se sperie copilul ca a luat-o la fuga.

Mancare - daca sunt bucati mari le tine singura in manutza, le scoate, le plimba prin gura, le baga din nou si tot asa. Daca e macinata fin o papa cu lingurita. Problema e cu borcanelele pentru 8 luni si mai mari, e tot cu mainile in gura sa scoata bucatile mai mari.

Nu i-am dat almette, am gasit ceva branzica pentru copii gen almette, ii mai dau de dimineata cu un fir de paine.

Cu intarcatul am esuat, dupa 2 nopti in care am reusit sa o pacalesc cu bibe azi noapte ma cauta pe sub tricou... si m-a gasit.

am pierdut din nou sirul, ma pun sa fac o cafea poate il regasesc.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

irinapupam sa treaca depresia, ce treaba ai cu ea..las-o sa plece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

si noi facem nani nani cu broscuta preferata asa

multumesc mult pentru raspunsurile cu mancarea

Mergi la inceput

boo, vazut si booburuza frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

noi la capitolul bucatele mari in mancare suntem la jumatate de drum, cel bun, sper:) mancarea de la borcanel pentru 8 luni o papa fara probleme, cred ca alimentele sunt procesate f bine. cartoful si banana sunt yack daca sunt bucati mai mari, legumele in schimb le tolereaza f bine si bucati mari, la fel si orezul, pe jumatate blenduit. cu fructele, uneori da, alteori nu... uneori mesteca, alteori inghit bucatele intregi. nu au vomat niciodata, nici nu s-au innecat, doar se stramba putin:) din mana papa cam orice, bucati mai mari.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput