Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari si de la noi! nu prea am timp de forum din cauza de copil marait si fffffff urlator........
in rest suntem bine

daca mai pot mai intru asa pe la amaiza daca o sa-l pot culca
ici tuturor

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

andy_garlo Imi pare rau ca Andrei e tot marait.. Offf, nu ziceai ceva de o vacanta? sau sunt eu Pupici

babytza moaaaama, ce viteza au astia!!!! Parca luna trecuta ne anuntai primul iepuras?!?! Cate periute de dintzi ai acum? tot 7?

sanziana mai nou si Daria refuza mancarea pasata, isi provoaca voma la fiecare lingurita, desi este aceeasi manacare pe care o manca cu placere de 2 luni incoace..hmm. Oare asta sa fie semnalul ca nu mai vrea pasat? S-ar putea caci bucati mari mananca orice cu placere.... dra supa? cum sa i-o dau. Cred ca blenduitul mare din lingurita nu ii provoaca aceeasi placere... hmmm, tre sa trecem peste acest moment cumva!

ratonelu se pare ca Sasha a fost insensibil la rugamintea mea...hmmm, o sa trec la amenintari!! Nu crezi ca o cura de calciu l-ar ajuta sa-i iasa dintisorii mai repede? Noi de cate ori ajungem la cura de 10 zile pe luna, pac sparge un dintzoc!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

MONICA_DICUTZ CE FACE BURTICA NOASTRA?
Hai mai treci pe aici si mai zine una doua, ca cel putin mie imi este imposibil sa urmaresc si Odiseea, dar tare dor imi e de tine si vreau sa stiu cum esti...

Un milion de pupici pe burtici!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

ratonel uite poza cu al nostru Magazinul este pe langa piata Gemeni( fosta Galati) De la piata o iei spre Mosilor si mai mergi cam 2 minute. E pe partea dreapta cum mergi spre Mosilor. E destul de mare magazinul, nu ai cum sa il ratezi. Si am vazut acum 2 zile ca au mai adus, ca saptamana trecuta noi il luasem pe ultimul.

sanziana ce bine e sa apara dintisorii fara dureri Asa a fost si la Valentina

Cristina nu stiu daca e pe vreun site. Da cautare si daca nu il gasesti, vorbim pe mess si ti-l iau eu. E vreo 5 ron taxa de posta

andy g offf , imi pare rau ca e asa maraici pustiul

Nocom noua ne-au iesit dintisorii din a 5-a zi de CA, exact cum spui si tu. Si avem o periuta, dar nu ne place de ea O folosim pe post de bibelou

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

multumesc, rox.poate dau si eu diseara o tura p-acolo, sper sa-mi pacalesc soata si ..cochilu.noi mergem numa in turmanu pot sa scpa de ei.
sanziana, super!
valy
nocom, io zic sa treci la batai, direct.in leg cu calciul...nu stiu.presimt ca o sa am un copil tare cuminte in co si ca ne intoarcem d-acolo cu dinti

(ii gasim pe plaja, se mai bat aia p-acolo...mai pierd cate-un dinte..ce credeati )
andy_g...cum adika marait?nu stiu.rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Ati simtit cutremurul?sa-u la voi nu a ajuns ca la CT sa simtit a dansat vitrina eu chiar ii dadeam mancare la baiatsi mie tare teama sa nu mai fie vre-o unu...

povestea noastra Luca la plaja

Mergi la inceput

suntem 4persoane in birou...
3, printre care si eu, il blamaram rau p-al patrulea...ca cica fuse cutremur...
nesimtitoare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

valy esti in listuta cu toate datele
Nu am simtit cutremurul, eram la bucatarie sa ii fac pestiucul piciului si acolo nu se simte daca nu e puternic

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

si eu as vrea sa stiu ce mai face Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Ms babytza

povestea noastra Luca la plaja

Mergi la inceput