Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ratonelu spune:
piolica, mi se pare super antemergatorul si pretul e f bun.
dar noi stam in romanica, aici alte preturi
m-am hot si eu sa-i iau, fetele care ati luat de aici ....(stiu ca s-a mai discutatiertare)...o oferta buna..la un pret nu f mare?
multumim!rox, multumim mult!
lala, super ca aveti gradina. cat as vrea sa stau la curte...
lumi
bitza ?
boo, la noi nu e cazul de bucatele...totusi, biscuiti intregi si painica si dau in mana si ...se descurca.
lidia, cum mai sunteti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratonelu spune:
klemi, eu ma laudam acu ceva vreme ca scrasnea din....gingii, dar se auzea der parca avea dinti.
nu-i nicio problema.
anca
babytza spune:
ratonel cel mai ieftin e cel de la Simba ( parca asa ii zice ) si il gasesti la www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/frdiekleinen/allesfrkleinkinder//m-99103/index.html" target="_blank">quelle. Problema e ca - cam astepti dupa el apoi mai este cel de la Litlle Tikes cum avem si noi la 90 ron ( il gasesti la mai multe mag, eu l-am luat de pe bvd-ul Dacia de la un magazin cu mai multe brand-uri pt pitici) Astea doua le stiu eu. Poate fetele au mai vazut ceva mai ieftin
Babytza si puiiValentina
David
Poze
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_and Asa am dormit noi astnoapte... |
Ce dulce eee
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Fetelor, de la ce varsta se poate pune o pernuta mica ? Am vazut ( ca si noi dormim in pozitii de genul asta ) ca isi cauta ursuletul sa doarma cu capul pe el...
Babytza si puii
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
Poze
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza ratonel cel mai ieftin e cel de la Simba ( parca asa ii zice ) si il gasesti la www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/frdiekleinen/allesfrkleinkinder//m-99103/index.html" target="_blank">quelle. Problema e ca - cam astepti dupa el ![]() ![]() Babytza si puii ![]() ![]() Poze |
Neata.
Ne-ar interesa si pe noi cel de la Litlle Tikes..din pacate pe aici n-am vazut...stii cumva daca exista si pe site-uri?
La quelle nu ma bag..stiu ca dureaza mult.
![](pupic.gif)
Cristina , mamica implinita de
![](copilas.gif)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
ratonelu spune:
rox, multumesc. unde mai exact pe Dacia....ai poze cu al vostru?
andreea, fundulet de fata.
c.valy spune:
Neatza fetelesi multam pt discutiile despre antemergator si pt poze asa mi-am dat seama ca am si eu unul in casa primit cadou si nu stiam la ce foloseste Luca sta in fund langa el si il bate toata ziua da sa se si ridice pe el dar la pasi...mai greu...abia acum l-am pus si inpinge pleaca inainte dar si in lateral
Andreea frumoasa pozitie
povestea noastra Luca la plaja
sanziana27 spune:
neata
Noi suntem un caz fericit care nu am stiut ce inseamana durere de dinti, David de la 8.5 luni are o suita de 8 dintisori iesiti rapid si fara dureri sau are el un prag de sensibilitate ridicat si rezista!
Am trecut si la mancarea pasata, fructele bucati, carnita taiata marunt si asta a fost decizia lui, refuza mancarea blenduita (si fructe si ciorbita si felul 2) si am zis hai sa incerc cu "bucata" si a fost foarte multumit!
La lichide am trecut direct la canita nu a vrut sa bea din niciun recipient apa sau sucuri, dar laptele il bea totusi din biberon!
dar motor suntem cred codasii trupei
Babytza Dragos pe la 2 ani a cerut si el pernuta, dar adoarme pe ea si apoi si-o trage singur de sub cap in timpul noptii!
Nici eu, nici sotul nu domim cu perna asa ca a fost un subiect care nu m-a preocupat, a venit de la sine!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D