Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Tzitziri acelasi antemergator il avem si noi (l-am trimis pe tati sa ia Little tikes si a venit cu asta). Vroiam sa-ti spun ca noi il folosim in modul masuta (banuiesc ca si al tau e tot 2 in 1) si mi se pare mult mai stabil, toata ziua isi plimba Mina masuta prin casa, noi o ajutam doar sa ia curbele. In pozitia initiala, cea pe care am vazut-o in poze, aluneca mereu in fata. Si mai vroiam sa-ti spun ca ai un copil tare reusit, n-am reusit sa vad decat cateva poze dar imi place mult.

Piolica iti zic si eu go for it la antemergatorul ala, mai ales daca e 2 in 1, cum ii spuneam si Oanei, la noi are mult mai mult succes si stabilitate folosit ca masuta.

Babytza sper ca nu ne-ai uitat si pe noi cu pastilutele .

Anca, Andy galro ma tot tin de ceva timp sa va zic ca aveti copii maaaaari si frumosi rau! Imi dau lacrimile cand ma uit la pozele lor si vad cat au crescut, retraiesc mereu emotiile de anul trecut cand am aflat ca s-au nascut.

Si Mina s-a inecat cu bucatele si a vomitat si de-atunci nu mai am curaj sa ii dau, decat ce papa singura, fructe zemoase etc. mai ales ca ea se ineaca si cu banana. O sa manance si bucatele intr-o buna zi, nu vreau s-o fortez, zic mersi sa manance si gata.

Mamica de Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

M-am invrednicit si eu sa caut parola la contul comun de poze(o aveam scrisa intr-un carnetel),ca s-o vad sirena pe mamidestefan si imi da eroare.astept pe PM parola de la o mamica binevoitoareIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata

Mergi la inceput

rox, dintocu numarul 7??????
moamaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari!!!!!!

(ps...ai o franghie? sapun am io )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Poftiti la si pepsi pt Lumi si cine mai pofteste

La multe lunite Ellen de Mimi , Maria de cocutica , Maxx de Illia !!!!!

ratonel iti mai dam si tie unul

julax ai PM

Andreea and cum sa uit de voi ????

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

julax....deci si voi..felicitari!
mai pot....ca ne-au furat-o si p-asta...
e criza, fura lumea ce poate!
mai noi....urla si nici suzeta n-o vrea...o arunca si urla...il iei din pat si-l "intretii"...pac, ii trec durerile, nervii, dintii si alte masele!
se face el mare...sa vezi ce fotbalist o sa fie
nikolici, mayyy, ce poza frumoasa!
(acum m-am trezit si eu ca pana la urma ati facut comanda de pastile...eu ramasesem la mesj roxanei ca sutn mari taxele de livrare..)

Mergi la inceput

ratonel cred ca se intoarce Simo cu mai multe cutii de cat am preconizat eu, daca sunt preturile cum a zis Khristin, asa ca o sa mai am de dat Deschid pravalie si intru in afaceri cu pastilute de dinti Pana scapa toti bebicii de dureri de dinti

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Babytza, felicitari pt dintisor! Mamaa, ce de dinti!

Boo, Anna papa bucatele si ii plac, desi dinti nu avem decat 4 dintre care doar 2 se cheama dinti ca ceilalti sunt niste dungi pe gingie. Dimineata ii dau o felie de paine cu branza Almette si o molfaie toata. Papa i-o pasez cu furculita, doar carnita i-o mai dau la blender. Papa biscuiti intregi, fructe moi intregi (piersici, portocale, caise -astea ii plac cel mai mult, banane, pere moi, etc). Daca nu vrea, lasa-l in pace; o sa vrea el cand ii vine timpul. Da-i bucatele de ros sa le tina el in mana : banane, cas moale, etc. Nu se ineaca, nu-ti fie teama. La Alice aveam frica asta si am constatat intr-o zi ca daca isi umplea gura prea tare, baga un deget si scotea afara si le mai lua o data la mana.

Anis, la multi ani lui Ingrid!!!! Sa va traiasca! Am vazut poze (la gasca lui Alice) si sunt toate niste frumuseti.

La noi e mare balamuc in casa de cand se deplaseaza Anna. Ea tipa ca nu-i da Alice jucarele, Alice tipa ca ii strica toate jocurile cu cuburi si ce mai construieste ea...Afara nu mai vrea in carucior deloc. Vrea sa se dea ea de-a dura pe jos. Asa ca i-am instalat paturi in gradina si pe acolo ne facem veacul.

Gata, fug sa fac papa pt amiaza ca cine stie ce mai urmeaza. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata

La noi ploua si s-a mai racorit. In sfarsit

Tzitziri, e un scump David . Nu l-am mai vazut de mult timp.

Boo, nici Carla nu mesteca mancarea, o pasez fin in continuare. Mai nou, adica de vreo 2 saptamani, isi aduna in gura 2-3 linguri de mancare si cand i-o dau pe a patra inghite - asta in cel mai bun caz, uneori scuipa tot si o luam de la capat . Cand e vorba de mancare mereu inventeaza ceva nou sa-mi mai "increteasca" putin nervii . Asta e. Mananca pufuleti si biscuiti din manuta ei si alte bucatele de mancare de la mine, daca i le pun eu direct in gurita dar cu lingurita no way. Lenea e cucoana mare

Babytza, felicitari pentru dintele no. 7

Piolica, foarte trendy ghetutele.

Nikolici, somnoroasele. Ce par frumos are Karina

Lumi, Andreea_and

Andy_galro, ce mai faceti?

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

anis cu intarziere Sa iti traiasca printesa !!!!! Sa fie sanatoasa si cuminte !!! La multi ani Ingrid !!!

Cuscraaaa ai fugit in lume cu nora mea ??? Unde esti ?

Poze

Mergi la inceput