Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 22
Caprioara spune:
Profa, ma chinui si pe mine talentul un pic
:
Profa este pe la mare
Cu baiatul din dotare.
Noi il uram de aici,
Mamici multe si pitici,
Pe Andreiul cel frumos,
Care e un norocos,
Cu asa mama frumusica,
Cu talent si desteptzica!
La multi ani, mai puisor,
Ca azi faci un anisor!

Sanatate iti dorim,
Azi cand te sarbatorim!
Bucurii mereu sa ai,
Multe, multe, ca nu-i bai!
pup you,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
moni_or spune:
Offf, sa mor eu daca inteleg ce e cu accesele astea de febra inexplicabila.... ILINCU, multa sanatate pui mic, iar tie CAPRI multa putere, sa va ajute Dumnezeu sa treceti repede peste febra asta, ca eu nu stiu cum de mai rezisti...
ANKA, ce perfuzii???
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
dana81 spune:
LA MULTI ANI!!!!ANDREI,TOMA!!!Sa cresteti mari si frumosi!!!
TURTU
RALU
SA FITI IUBITEEEE si FERICITEEE!!!!
Si noi cu febra si scaun moale si puturos si mai mult sunt si singura in noaptea asta
Am stomacul cat un purice si inima in gat, sper sa nu mai creasca febra si nici sa nu mai faca moale
, nu stiu cum ne-am pricopsit
In rest nu am chef de nimik...uooof
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Tecky spune:
dana si Capri sanatate multa fetelor si voua putere multa sa le ingrijiti.
Nu schimba nimeni capitolul?
Caprioara spune:
Multumim fetele
! Uram si noi sanatate tuturor bolnaviorilor!
Acum nu mai are febra, dar a mancat foarte putin seara. Ii desfacusem sa-i dau niste gris cu lapte si biscuite de la humana la cutiuta ca de iaurt (ei ii place mult asta) dar l-a refuzat. A mancat in schimb vreo 20 de zmeurici pe care le aveam scoase din frigider intr-un castronel, un pic de pui si morcovel fiert de la Matei din farfurie, si a baut un pic de cereale cu lapte facute mai lichide cu apa, din canita cu pai si din paharul lui Matei nite suc Itzy-Bitzy de strugure, sfecla, banana si miere. Se agita toata sa-i dea Matei de la el din farfurie sau pahar - e mai bun ce are el, nah
!
Apoi am facut dus si am pus-o la san cu gandul ca adoarme. Ti-ai gasit! A supt un pic si s-a dat jos de pe canapea sa bananaie prin camera
.
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Caprioara spune:
La multi anisori pepenasilor:
Clara de locca,
Mara Alexandrina de anaco,
Alexandru de cristina_p,
Sa aveti o viatza minunata!

si pentru Sofia!
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
atb spune:
Cu nitica intarziere urez si eu
LA MULTI ANI!!!Andrei de Ruxi, Toma de Mitzi, Ralu si Turturica
, sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti!

Si pentru sarbatoritii de azi,
LA MULTI ANI!!! Mara de anaco, (mami, mai scrie-ne de voi!!!) Clara de locca, Alexandru de Cristina_p
Iriss, merci de raspuns
, dar stii cumva daca in cele 4 luni in care CIC-urile se "suprapun" o sa iau indemnizatie pt. ambii copii? Acum stiu ca indemnizatia la bb2 vine mai tarziu, dupa 3-4 luni de la nastere, dar totusi o iau si pentru lunile in care am luat pt. bb1?
Si acum sa va spun... ta-nam!
. Am fost la ecograf, si mi-am vazut samburelul!!!
Mai bine zis bobuletul de fasole!
Am vazut si cum ii pulsa inimioara repede-repede, ca dupa o tura de maraton, totul e bine, suntem in grafic, 8s1z, daca totul va decurge bine si bb va sta in burtica pana la termen, ar trebui sa nasc prin 22 martie. Doamne-ajuta sa fie bine pana la capat! Uf, ma iau emotiile, parca nu-mi vine sa cred ca sunt iar graviduta, pana azi ce nu mi-am vazut samburelul nu eram sigura de nimic, inca eram in dubii pt. ca n-am avut absolut nici o simptoma de gravideala inafara lipsei CM-ului. Liniuta pe test a fost f pala, la primul eco s-a vazut doar saculetul, dar acum gata! E acolo si nu mai am dubii! Imi vine sa zburd ca mieluseii pe campii!
Scuzati euforica din mine...![]()
Si daca pana azi n-am avut simptome, ei bine, azi, am fost in Carrefour (again
) si cum am trecut de jumatatea magazinului si au inceput vagi arome de mancare, a trebuit sa fac cale intoarsa ca mi s-a intors stomacul pe dos. He, he, eu zic ca e fetita, ca la Nicholas nu mi-a fost rau deloc!![]()
Gata, hai ca va las, fug si eu la culcare ca-s franta... Noapte buna!
Adriana
8+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
irolf1 spune:
Daca tot m-a prins miezul nopti pe aici sa urez si eu
LA MULTI ANI!
Clara
Mara Alexandrina
Alexandru
La Multi Ani! Sofia
Capri, Dana
fetele sa treaca noapte cu bine.
Capri cam acelasi lucru il patesc si eu cu mancatul si bautul din vesela fratelui![]()
Anka sanatate sotului si tie putere sa rezisti
Eu cred ca o sa innebunesc in curand
Andreea nu vrea sa mai manance din castronul ei sub nicio forma. Daca o hranesc cu ce are Alex in farfurie e cel mai bine. Ieri de exemplu mancau amandoi acelasi lucru spanac cu ou, dar n-a fost bun al ei
Cerealele sunt naspa sunt bune ale lui, numai ca el papa din alea de copii mari. Ce sa fac sa-i dau si ei? Ma gandeam ca astea pt bb-i sunt mai sanatoase.
Sa nu mai spun ca in seara asta dupa baie, am pus-o la Alex in pat cat l-am aranjat (patul, ca Alex era la baie cu tati, ca altfel iesea taraboi)si am luat-o de acolo cu urlete, deja era cu capul jos si incerca sa adoarma
Printre altele a invatat sa arate unde e nasul, gura si ochii. Recunoaste catelul si pisica. Mai nou cere si olita si se screme ca si cand ar face kk, ii dau pampersul jos, dar pana acum n-a prestat nimic in oala![]()
Va pup si noapte buna!
ankalaura spune:
ATB - nu iei decat o sg indemnizatie. Alocatia doar se ia in plus. Indemnizatie nu.
IROLF - aceeasi poveste si la noi. Uneori merge sa ii schimb lingurita, sa ma prefac ca iau din castronul Elizei sau de la noi, dupa caz, in functie de ce i se pare ei mai apetisant... Si mai nou, face niste combinatii....
Dupa ce termina prima jumatate, incepe sa ceara de peste tot. Trebuie sa ascud totul cand ii dau ei. Altfel, ia asa: o lingurita de iaurt, una de supa, alta de crema de nu stiu ce, alta de ciorba de la ta-su, apoi iar iaurt... 
A mea n-a stat pe oala nici macar o data. Eventual sa isi puna oala drept palarie, dar sa stea pe ea neam. O las in pace, aia e. Trebuie insa sa ascund totusi oala care a fost pe post de suport de minge pana acum... Sa nu cumva sa i se apra interesanta pe post de palarie cand o fi plina...
Daca o fi vreodata plina...
CAPRI - vad ca aveti treaba multa frate.... Hai jucam si noi un sah daca tot nu dormi
Neeh,... totusi am de calcat... ![]()
MONI - apai are barbatu-miu branula si ii bag divetse pe ea, si se duce si la o portie de cocktail de glucoza si vitamine la 12 ore la nasa-mea.... ![]()
Acuma e mai naspa ca are o branula mica, de copil, si ma tem sa nu se infunde si asta, ca e a 4-a sau a 5-a pe care i-o monteaza (vorba ei, e delicat frate
), si asa ca pe la 3 dimineata il trezesc sa ii mai bag niste ser sa tinem vena permeabila.
Circul lumii...
Ma duc sa calc nene ca n-am ce pune in bagaje vineri 
flo1980 spune:

La multi anisori pepenasilor:
Clara de locca, Mara Alexandrina de anaco, Alexandru de cristina_p 
La multi anisori si pentru Sofia! 
cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!