Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (138)
Raspunsuri - Pagina 21
estrella80 spune:
Mihnea Robert 
Andrei Tudor
Toma Paul
Multa sanatate, fericire si tot binele din lume!!
Dma felicitori pentru pereche!! Ai grija de tine in continuare si de cei pitici!!
Pica am vazut poze de la ziua lui Sebi, e fotogenic rau fi-tu!!!Si se vede ca e invatat cu multa lume...!!!
Carmanela am comentat pe picassa la adresa albumului!!!
Noi ne cerem scuze dar, din motive de sila, ale mele normal, nu am reusit inca sa descarc pozele de la mare si de la ziua ei!! Totusi, sper ca in cel mai apropiat moment liber sa o fac!! ![]()
Capri cum se simte Ilinca? E mai bine?
Noi maine tre sa facem Priorix-ul... sa speram ca va fi ok totul!!!
Mai, dar ce mai stiti de Sun si de Mada??? Nu au mai intrat deloc!!!
ana_a spune:
Mihnea Robert 
Andrei Tudor
Toma Paul
proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2
monalac spune:
profa este meserie,
scrie multa poezie,
face versuri mii si mii
pentru mamici si copii
dar acuma sa te tii
c o sa i facem si noi ei
poezii pentru andrei
care este frumusel
si cica si cumintel
iar profa i slabanoaga
de i geloasa o plaja ntreaga
cica burta deloc n are
de aia a plecat la mare
ne a parat o cineva,
cica este cea mai cea...
si mai treci si pe la noi
ca ne este dor de voi!!!
gallyb spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!PT URMATORII PEPENASI:
Mihnea Robert
Andrei Tudor
Toma Paul
SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!!!
LA MUTLI ANI: TURTU SI RALU!!!!!!
monalac spune:
turturica,la multi ani,sa ramai mereu zen si sa i faci cat mai repede marei o surioara sau un fratior!
la multi ani RALU,sa ramai mereu aceeasi mamica iubitoare si calda!
am vazut pozele de la mare,arati f bine,iar mara e o dulce!
la multi ani mihnea !
la multi ani andrei!
la multi ani toma!
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb DMA felicitari pentru baietel, sa stea acolo la mami in burtica 40 s si mai sa aibe o nastere usoara!!! Am si eu o intrebare... nu-i asa ca daca bb2 se naste inainte ca bb1 sa implineasca 2 ani intram dintr-un concediu intr-altul si beneficiem de aceiasi 85% pe care i-am luat si pt bb1? Adriana 7+ mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii) |
DAAA, O SA IEI 85%
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
ankalaura spune:
Vaaaai de mine, ma eclipsez total in fata atator poezici pentru profa!![]()
Deci draga profa, eu nu le am domne, asa ca zic si eu un simplu
LA MULTI ANI ANDREI!
Sa iti traiasca fecioru', sa fiti fericiti si sanatosi, sa va aduca numai bucurii!
Mami de 3 nazdravani - unde ai disparut domne? Ia sa iti traiasca si tie flacaul 'al mezin! Sa creasca mare, sa fie sanatos si la punga gros ![]()
LA MULTI ANI TOMA!
- na ca profei nu ii zisei de bani, asa ca ma rascumpar - PROFAAAA! Bogatii nenumarate, la fiu-tu in cont sa fie!
MITZ - Asteptam sa ne mai zici si tu din cand in cand cum se petrec aventurile in tara celor trei nazdravani!
TURTU - si tie iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita si sa intineresti mereu, dupa cum zic pozele tale domne ca ce le-am mai admirat
Multi ani cu sanatate! 
Ma scuzati ca ma prezint cu sincope... Suntem intre doua perfuzii si alte de-astea...
Caprioara spune:
Helau,
Noaptea a fost grea. A stat numai la san, m-a morfolit la greu si cred ca am rani deja. Ii scoteam sanul din gura si nu dura 15 min pana se trezea plangand si trebuia sa o mufez la loc. Nu am reusit sa dorm decat foarte putin, asa ca sunt varza rau.
Am fost la pranz la doctor cu Ilincu. La plamani e bine, gatul e un pic rosu, dar nu mult, si cica ii iese un premolar in dreapta sus (io nu-l vad sau simt, dar nici nu prea ma lasa ea sa ma uit sau sa pipai). A zis ca maine sa-i dau augmentin, in caz ca o sa continue sa faca febra. Azi mi s-a parut un pic calda, deci un pui de febra tot are, dar nu ca ieri. Nu i-am mai luat-o ca nu sta. Antitermic nu i-am mai dat de la 1 azinoapte.
Dimineatza a refuzat mancarea, iar la pranz a luat cu maari rugaminti vreo 3-4 lingurite si un cartofel prajit.
Kk a facut dimineatza la trezire, mai molicel, dar cred ca e de la antitermice. Apoi, mai tarziu a mai facut un pic de tot in pampers, molicel.
Pica, vazut poze si filmuletz
, super fi-tu!
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

7+