Puiuti de Randunici 2008!! (293)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, esti o draguta!

Ramo, tare haios era in poza cu pishulica Nu stiu ce sa-ti zic de intepatura...se poate sa-l mai fi intepat si pe fundulet...sau s afie o reactie alergica, de la o intepatura sa-i apara mai multe bubite...of...mixtura mentolata o merge?

Olguta, ma bucur ca ti-a placut inginerul meu

Fug si eu la nani
O noapte usoara si linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gata, am vizionat
M-am lamurit cui ii seamana Andru, e baiatul lui tata Si ce bine v-ati distrat, tot tacamul: barci, masinute, valuri, baloane, BRAVO! Auzi Ramonico, dar tu nu mananci mama din bunatatile alea de le gatesti toata ziua? Ca parca esti abia "iesita" din diete
Steful e de nota 10, asa grasun si cu tepii aia Bravo lui ca s-a suit si el pe ce-a putut , mama rea Numai tu sa ai scaun (scaune , pardon )
Zoze nani nani, somn usor Incearca data viitoare ceva mai hard asa , cine stie?
Blankar sa-ti traiasca nepoata, sa fie sanatoasa!
Ariel bafta maine, sa fie rezultatul dorit
Noapte buna (restul stie Zoze, va canta ea)

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mimo, hai la Brasov, de dimineata pana seara striga astia prin cartier: "Afine, afineeeee!". Si dupa aceea poti sa iei si sa mananci si "Zmeuuuuuraaaaa!", ca te dregi cu afinele (m-am dres si eu, e pe bune!).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Bre da' nu vazusi ca n-am raspuns deloc la provocarea lui Bubu cu afinele ? Nu mananc eu fructe, ptiu ptiu! Daca n-au crema, nu-s bune Cred ca de la torturile alea multe mi se trage si ma gandesc sa aplic tratamentul " cui pe cui se scoate" Dar mai stau un pic ca poate pana la tortul pt ziua mea, mai slabesc cate un kil pe zi si "m-am scos"

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, am vazut si eu pozele, un scump Stefu tau, se descurca (bine ca te lasa sa stai la calc)! Matei imi inchide laptopul si ma ia apoi la plimbare prin casa...

Mergi la inceput

Una mai zic si gata, plec indiferent cine ce mai zice
Simo hai cu flickru' ala, hai cu colorata

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, nu insist.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mimo, nu insist.

Si eu care speram ca-mi propui macar o tarta, ca veneam

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Gata, am vizionat
M-am lamurit cui ii seamana Andru, e baiatul lui tata
poze

asa-i seamana cu ta'su dar si cu mine..degetele de la picioare sunt ale mele catalin tot timpul imi zice de cate ori se uita la picoarele lui mai ales la degetul mic ca sta exact ca al meu,stramb ..sunt mandra ca are ceva si de la mine chiar daca nu se vad tot timpulcat despre gatit/mancat/slabit...mananc de 2 ori pe zi,micul dejun il sar mai tot timpul ,nu pot sa mananc dimineata desi la mare am bagat la greu..si fac miscare ,toata ziua ma tin dupa andruca n-am bani de fitness....mda ne-am distrat romanesteca sa zic asa...cu tot tacamul..a fost frumos dar tot m-au degustat anumite lucruri,cum ar fi plaja destul de murdara desi era privata,romii care nu-si strangeau mizeriile dupa ce ca stateau pe unde aveau chef,pe sezlongurile celor care mergeau sa-si manance pranzul,sa-si culce copii nici macar mizeriile,tigari,cotoare de porumb,stilce goale...nu le strangeau..plecau ca nesimtiti..eu n-am avut parte de asa ceva dar un vecin de sezlong a patit-o..ce-a mai sters si strans saraca nevasta sa dupa ei..off off mai mai asta-i romania...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

aaa zoze eu cand il cul pe andru ii cant urmatoarele melodii:incep cu nani nani,apoi trec pe ceva mai vesel:albinita,castelul,in padurea cu alune,vulpe tu mi-ai furat gasca,si in final ajung tot la nani nani puiul mami..si-l mangai pe spate si shhh shhhhh shhhh nani nani si gata adoarme puiul....

hai ca am zis ca merg la nani dar nu -mi e somn...dar gata fug ma duc s abutonez telecomanda putin.. si ne auzim maine..maine e cruce rosie sa nu faceti treaba da???

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ramo asta voiam si eu sa spun ca mi se pare ca s-a lungit Andru .. daca ajunge ca tati, ce-o mai fi pe capul tau.. tu asa micuta cum esti ..
Tare Steful! asa trebuie sa faca si el cate una alta, ca prea era cuminte ..

nu prea sunt in stare de nimic.. de doua zile sunt anchilozata dupa gat, pe la ceafa, un omoplat.. si am tot dat cu creme gen ben-gay.. dar parca nu imi mai trece.. cred ca AC-ul asta e de vina.. si ce ma enerveaza senzatia pe care o am..

in rest va urez vacante placute la cine mai pleaca!
apropo Clau ce o fi facand?

si bineinteles sanatate la puiutzi.. si pt Naty, Mimo! Ariel tinem pumnii la analiza! Blanka

ps. ieri a invatat Andra un nou cuvant "bate"=lapte .. tati e "de vina"! ma duc sa scriu in jurnalul fetei..
hai ca incetul ajungem si noi la alea 100

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput