Puiuti de Randunici 2008!! (293)
Raspunsuri - Pagina 20
ariel_7000 spune:
ai mai ca nu sunt doxa...recunosc ca am fost atrasa mereu de biologie, am vrut sa lucrez in cercetare, am lucrat putin chiar in inginerie genetica la o firma, insa nu mi-a placut ce faceau aia acolo...era urat din partea lor...faceau buba la plante
, chiar recunosc cu rusine acum (alta data era mandrie), ca am contribuit si eu putin la obtinerea si cercetarea a 3 soiuri de mar d-alea gen fat frumos, care cresc intr-un an cat unii in 10 si raman vesnic tinere si ferice...si noi pe langa ele, ca ne conservam frumos
. in fine, am renuntat, ca voiau sa ma trimita la murfatlar la o cercetare la vita si eu nu, ca aveam si eu planurile mele aici...
acum ce sa zic, am citit si eu mai mult despre ce m-a pocnit in freza...de exemplu, ce spune blanka acolo cu urina si toate alea din ea (de nitriti la infectie), e ceva ce habar n-am...asta e, nevoia te invata! cred ca toate, cand am avut probleme mai serioase ne-am interesat peste tot de ele, de tratamente...
eu d-aia am citit de viroze, bacterioze, unele tumori, tiroida, hipofiza, diabet,HA,bila, sarcina, caci astea au fost la noi in casa...si psihologia copilului, ca asta m-a atras mereu...psihiatria nu, in schimb. aia nu-mi place.
dar la ficat, rinichi, stomac, inima si altele zic pas...
sa stiti ca am citit mult si depre caini 
...
blanka, tare rau imi pare sa aud de eric
. mi-e atat de mila de el si mi se pare atat de nedrept sa fie bolnavior atata timp....uffff, mi-e si jena ca ma plang eu de un dintoi, de o viroza. voi ati trecut prin momente asa grele. dar trebuie, trebuie sa fie bine curand! o sa vezi ca o sa fie!
ma uit la semnatura ta si zic woooooowwww!!! ce trece vremea!!
nico, mersi de propunere, dar zic pas...as fi groaznica
, as teroriza pacientii si m-ar bate aia si ti-as falimenta afacerea. asa ca raman la bisnitareala mea, pe care o fac cu drag ![]()
chiar!!! plssss, trimiteti si voi noua mea adresa la listele voastre de pe mail? plssssssssss
. pt cine o stie, e afisata la profil. mersi!
maine mai am de modificat ceva la site, ca am obs niste erori si sper sa nu mai faca figuri.
mimo, ma mananca limba sa zic cevaaaa....dar nu mai zic (referitor la starea ta de burta). vorbim maine pe mess, ca oricum ti-am ramas datoare cu explicatia despre crema de putza. ![]()
ramo, zoze si eu ii cant lui teo: "nani, nani, puiul mamii/ nani, nani teo doarme/ si viseaza/ca papucii lui danseaza/ce sa-i dam noi de mancare/lapte,miere sau cafea
...remix,
si a inceput si el sa-mi cante mie
. e delicios!!! canta:"nani, nani, Tio, puii" 
bubule, nu stiu ce am!!! ma tot gandesc la tine si am senzatia ca voiam sa iti zic ceva...dar ce???
symo
. esti cuminte? stai cumintica in patutz.nu mai stiu, am visat eu sau ai zis ceva de cerclaj? cand se face? si la asta sunt pafarista...
multumesc pt sustinere...Doamne ajuta!
cred ca azi fac o exceptie si ma culc mai devreme
, ca mooor de somn si capiala si simt furnicile alea in brat...o sa iau si niste Mg si Ca, ca mai faceam d-astea si la pierderile mele masive de minerale, mai ales ca iar sunt dupa cm 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
randunici spune:
BUNNNN!!! Daca a dat sfantu' si s-a dus si ariel la culcare atunci putem linistite sa schimbam craca... CRACA NOUA
PS. Bolesnitele, febrele, grijile, supararile va rugam sa le lasati la intrare in containerul special amenajat
...S-A AUZIT??????