Puiuti de Randunici 2008!! (293)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,deocamdata nu am pus!Sa vad cand imi fac timp,ca doar am promis!
Zoze,lapticul tau e cel mai bun lapte

Ma duc la nani,nani

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Adriuta ce bine ca existi Asa, dar fix asa, face si Mumu mic, dar ziua. Mi-a ajutat Dumnezeu si inca doarme bine dar ziua Niste urlete din senin, niste plansete cu muci adevarati, niste nervi de nedescris ...N-a facut asa niciodata, niciodata Si daca prinde ceva de ros (un creion, cana de apa, orice) se freaca pe gingii cu niste nervi, n-am vazut asa ceva Si habar n-am ce-i iese ca nu ma lasa sa ma uit . Eu stiam ca are deja 4 masele, caninii ii are sigur ca se vad...deci nu poate fi decat ultima runda de masele. Dar asa ceva Ma gandeam azi ca-s chiar nesimtita, o avea afte sau altceva si eu nu chem doctor nimic.Dar mananca, n-are febra, se joaca....n-am cuvinte!
Ma apuc de vizionat poze si filme. Inca ma mai doare stomacul, daca va vine sa credeti. Partea plina a paharului e ca s-a mai dus un kil Sau poate ma doare de nervi, ca azi la ora 20,30 in IOR se stropea cu insecticid. Peste oameni, peste copii...pfu, ce mai treaba

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Blanka, sa-ti traiasca nepotica! sa fie sanatoasa si ea si mamica!

Zoze, cum, fata, nu te bag in seama?? parca ti-am zis ceva azi la naiba, m-am ramolit de tot? Iete de-aici Cand Stefu nu adoarme si vrea in brate eu il pun la geam si ne uitam la masinile care fac nani (in parcare adica ), la cate un catel care trece si el ii face "pa" si eu ii vorbesc in soapta si ii arat cum toata lumea face nani si apoi incercam iar sa adormim si merge

Ariel, asa zic si eu, esti doxa, frate!! de-aia imi place sa te intreb toate alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gata, l-am vazut si pe Stef-"inginer de ciame" ( cu a din a ) adica inginer de sarme, cum zicea Radu cand era mic si pe Andru cum face pisu din picioare ( nu m-a lasat vazul, nu ? )

Zoze, nu cred ca are nevoie de alt lapte, de ce ar avea?!!...soacra-mea ii da pentru ca nu adoarme fara sa suga ( cred ca are nevoie de fapt sa suga...si bibe ma suplineste ). Iar eu ii dau ca poate pana la scoala o intarc . Lasa-l la san, daca nu vrei sa il intarci, ca nu stii cum se indragosteste de bibe si te iei la bataie cu el ( cu bibele ) prin casa...

Gecko, ce zici tu acolo...e SF aici. Unde am nascut eu, te invata CUM sa alaptezi si ce inseamna alaptarea in relatia mama-copil. E o mare problema si ce ce se intampla DUPA ce ajunge mama acasa, nu doar in maternitati. Pe tine te suna, iti da zeci de pliante, sa stii ca ai pe cine sa intrebi cand habar nu ai de capul tau, aici ajung pe mana mamelor, soacrelor, sotilor, surorilor, vecinelor, care le explica ca bebe sta prea mult la san, deci nu au lapte, ca plangea prea mult-sigur de foame, ca abia a supt, deci laptele lor nu e bun, etc. Nu mai zic de faptul ca toate cele trei proaspete mamici de pe langa mine isi doresc independenta lor de dinainte de nastere-copilul trebuie sa taca, sa stea in pat si sa doarma!!! E greu sa simti ca nu iti mai apartii, dar..cam cu asta se mananca meseria de mama, nu mai suntem singure de acum inainte...Eh!

Blanka, sa iti traiasca nepotica! Sa fie sanatoasa!!!

Luny, ar trebui sa il vezi pe Radu cu masinuta. Lesini ! Acum a alergat doi caini, unul a fugit mancand pamantul, nu s-a mai intors Copiii sunt calare pe el, sau alearga masinuta, adultii unii rad, altii isi fac cruce Afara noi iesim cu copilul si cu masinuta . Ii pune jenti de aluminiu, tot felul de nebunii...Acum a vopsit barcuta ( mai are, nu a terminat ) si e agatata de teava de gaze, in dreptul ferestrei larg deschise, sa se usuce. E mare gradina lui Dumnezeu!

Simo, poze? Te descurci cu Flickr-ul? Te consiliez, daca vrei !

Vroiam sa mai zic eu multe, dar...e muuult prea tarziu pentru mine Noapte buna !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Of, Mimo...tot nu ti-a trecut burtica? eu doar ieri am mai fost nitel in pioneze, dar zau daca nu si-au facut efectul afinele! Du-te maine si ia-ti niste afine din Mega Image sau Carrefour si mananca o casoleta din aia, sunt bune rau!
Sa stii ca si Stef sta numai si numai cu mainile in gura si se freaca pe gingii, roade tot si el si balesteeee...cica sa am grija sa nu iau balaurozaurul din gat pai daca vine la mine tot balit sa ma pupe, pot sa-l refuz?

Mergi la inceput

Mai nene, nu mai e Dr. House??? nu stie nimeni?

Edit: am vazut pe cinemagia.ro ca e doar joia la 11...ce ma enerveaza astia, ca erau cate 2 episoade in mai multe zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, hai la Brasov, de dimineata pana seara striga astia prin cartier: "Afine, afineeeee!". Si dupa aceea poti sa iei si sa mananci si "Zmeuuuuuraaaaa!", ca te dregi cu afinele (m-am dres si eu, e pe bune!).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Aoleuu, Nico, sunt lesinata dupa afine!! nu-mi trimiti si mie o galetusa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am terminat de calcat,am facut si un dushulet si acu'trec sa mai ciripesc ceva...

simo da s-a lungit ..seamana cu ta'su..astept si eu pozele tale din condeciu...

bubu mersisper ca stefu sa nu mai faca febra si sa-si revina...off

zoze eu admir toate mamicile care inca mai alapteaza...si eu mi-as fi dorit sa pot alapta mai mult,dar n-am avut noroc...laptele de mama e cel mai bun ,lui andru i-a placut fff mult si ce lapte aveam,l-am gustat si eudar asta este...sunt multumita si de nestle,il papaceste f bine....cat despre timpul liber sa-mi spui si mie planul tau,poate poate merge si la mine

blankar sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa si multa sanatate lui eric ..sper sa nu fie vorba de infectie

mimo cand am facut dush mi-am amintit de tine cu ,cutremurulsi andru a inceput sa roada pixuri,mainile /degetele e la ordinea zilei...dar na ce sa-i fac...

ariel si eu zic ca esti doxa si

olga nu te-a lasat vazul...asa-i l-am prins cand facea pishulica...m-a speriat cat pishu a putut sa faca...darsi cata apa a baut.....sa nu spun ca l-am pus si pe el in sezlong, primul lucru care l-a facut a fost pishu'... exact unde statea ma'sa ..deh a facut ceva pe relaxarea mea si bronzatul meu..oricum m-a disperat cat m-a mamait numai dupa kru meu a stat..la fel face si acasa,cand era mai mic ma plangeam ca zicea doar tata iar acu' mor de dragul lui cum ma striga mama si are o tonalitate de ma topesc toata cand il aud...

mimo naspa cu burtica...eu cand am asa probleme imi trece cu furazolidon ..vad ca la tine nu prea a avut efect...ceai de menta ai baut?

lui andru ii curg mucisorii intr-o veselie,sunt transparenti ,nu are febra sper sa=i treaca..i-am dat vibrocil si nurofen...dar mai avem o problema...marti cand am ramas la sor'mea peste nopate l-a muscat un tantarel sau paianjen ,naiba stie ce...de picior,la sold...atunci era o muscatura mica mica,i-am dat cu fenistil dar degeaba acea muscatura s-a transformat in bubitza ,i-am dat cu crema de galbenele si degeaba s-a tot marit..i-am dat cu betadina unguent si asta seara solutie ..nu mi se pare sa se vindece si mai nou azi i-a mai aparut inca una pe fundulet..oare ce o fi?maine merg cu el la doctor sa vad ce zice..off arata f rau cea dupa sold si parca se intinde nu pare a se vindeca...

aa zoze tu stii doctor dermatolog bun in craiova?poate e nevoie sa ajung cu andru la dermatolog si chiar ca nu stiu pe nimeni..da-mi un smen pe mess plzz..cand intrii da-mi un beep
va pup ..merg si eu la ..sper ca maine sa fie o zi mai buna fara copii bolnaviori...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, iti trimit, cum nu?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput