Puiuti de Randunici 2008!! (293)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Adriuta, asa e , importanta e hidratarea si refacerea florei...eu ii dau acum ecoflorina....noroc ca bea apa... si...rabdare, nu prea ai ce face cu maselele alea...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

adriutule , priveste partea plina a paharului...al tau are dureri d-astea doar la masele...teo si altii de aici au avut la fiecare dintisor in parte ...plus febra, kk moale si acid, eritem si virusei care s-au lipit de ei in perioada asta grea....
azi noapte am avut si noi plansete, miorlaieli...se vad cei doi canini de sus cum stau la panda...Doamne, abia astept sa iasa si astia! mai are 1 masea din primul rand, apoi cele 4 "de 2 ani" ...deci AMR 7 dusmani mici si rai. si mai si cad la 6-7 ani
daca ai tangente cu Franta, roaga pe cineva sa-ti trimita Chamilla de la Boiron. cica ajuta mult...noi nu avem aici :((...
nici macar orajelul nu-l ajuta pe teo...

Florastor ala sau cum il cheama este fratele geaman al Enterolului nostru. contin aceeasi Sacharomyces bullardi - o drojdie adica, sora cu drojdia de bere, care e S.cerevisiae.
Foarte bune sunt si Ecoflorina si Biotics care contin culturi de lactobacili, insa ultimul e mai blandut, e mai mult pt perioada de covalescenta sau pt antibiotice finutze.

au sunat de la spital, e gata analiza lui tata...sa mearga maine sa o ia...am emotii mari. Doamne ajuta!

Pe mine ma doare capul rauuuuu.Am iar intepaturi in bratul stang si senzatia de nod in gat...trebuie sa ma duc musai sa vad ce mai face tiroida mea, caci acum 1 luna jumate era ok, insa, senzatiile de acum imi trezesc amintiri...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ariel tin pumnii sa fie ok analiza tatalui! si tiroida ta la fel!

bubu f tare stef! si Amira e fan imprimanta!

va las, va pe toate, o sa imi fie dor de voi! ne vedem next week! sa aud numai de bine cand ma intorc, da????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

poze de la mare

http://www.onetruemedia.com/shared?p=94781785d67718e7429859&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

amira n-am fost pe fazaunde iti petreci vacanta?concediu placut

bubu ti-am vazut cocotatul pe imprimanta..ce fatuca are

adriuta uff nu stiu cum sa te ajut ca la noi nu au aparut maselutele..dar imi e frica de aparitia lor..la dintusi nu a avut nimic...

fug la calcat ..ma asteapta o gramada de hainute... sunt cu ochii pe voi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Super pozele,Ramo!Cred ca am fost prima care am vazut montajul!Ce s-a lungit Andrei si mi se pare ca e mai blond decat inainte!
Ariel,sa dea DD sa fie analizele tatalui f bune!Iar tie,multa sanatate
Adriuta,cam horror ce povestesti cu maselele!Noi nu am trecut prin asa ceva,avem doar 2 ...cateva tipete in noapte si foieli,frichineli,cam atat!Nu stiu ce sa iti zic...putere si multa rabdare!Te pup

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Adriuta, suntem relativ in aceeasi situatie cu maselele, este miorlait ziua si noaptea ar suge nonstop, dar nu mereu (asta e ciudat) (cred ca de aici si deteriorarea tzitzilor mele...). Sper sa iasa repede sila pachet cu caninii, sa scapam de o grija.

Luny, era sa ma comport "copilareste" si sa plec, iar, dar m-am razgandit. Sper ca Mufy este bine si ca nu mai are febra.

Ariel, noi doua ar trebui sa ne deschidem cabinet de "ghicit" boli, tu ai fi sefa! Am avea clienti, nu crezi? Eu mi-as da cu parerea daca e viral sau bacterian, tu ai descurca itzele mai incurcate ale numelor bolilor...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ramo, frumoase pozele! sava fie de bine!

Roxana, distractie placuta si drum bun! Conceiu placut!

Ma bucur ca v-a amuzat Stefu pus pe shotii , v-am mai zis eu, cumintenia intruchipata, mutu' care tace si le face

Pe seara iar mi-a facut 38,3...nu prea a mancat, laptele nu l-a vrut...la 10 i-am facut piure cu branzica si a papat juma de castronel, ii era foame...apoi m-am dus sa stau cu el sa adoarma si s-a urcat pe mine, pe burta mea, ca atunci cand era bebe mic si asa a adormit imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adriutule, la masele Stef n-a zis nimic..acum ii dau caninii, toti 4 si de cand au inceput sa se vada a inceput si show-ul noaptea..nu mai doarme la el in pat de o saptamana si ceva..cred..el insa nu maraie, caraie de durere, vrea sa ne simta acolo pe unul din noi...

Simo, ai pus poze pe mail??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Dormi nani,dormi-puisooor,
Umbre se-aduna-n pridvooor,
Si din gradinaaa prin geeeaaamm,
Lunaa-ti zambeste pe-un raaammm,
Iata nu-i nimeni pe druuuumm ,
Pasari si flori dorm aacuumm,
Si canta-un greier de dooor,
Dormi-nani-dormi puisooorr..

Continuarea..cred ca o stiti si voiAsta am cantat eu 35 de minute-ca al meu puradel n-a vrut sa adoarma altfel.Daca schimbam melodia nu era bine,daca o murmuram,doar-nici atat,daca il mangaiam nu era bine,dar nici singur nu dorea a adormi..si era frant
Sunt capiata total..

Nicoleta e bine bunelul..atat cat poate fi de bine..A/e slabit mult,din cauza asta nu putem incepe tratamentul oncologic,dar parca a prins putina culoare si-are pofta de viata si lupta! Atata putere,pofta de viata si determinare-eu nu am intalnit!
Sarutmana de intrebare!

Roxana-have fun

Crisului si dulcineei mici!

Ramo Mai asa e-sunt puii nostri iubiti,dar-dupa cum spunea cineva-mama fericita=copil fericit.Avem si noi nevoie de putin timp pentru noi-obligatoriu! Eu clocesc un plan de bataie in privinta asta.

luny si Mufului,dar si voua!Sanatate muulta,multa! Hai Muffy cu nestarea!!

Mimo-habar n-am unde o sa gasim oaza aia de marlanieless..Te tin la curent!!

falcutele de Stefanut mic si dulce!Si-o pup si pe ma'sa! Aia care nu ma baga-n seamaBiu-hiu-hiu

Olga nici eu nu-s pregatita,desi mi-a strafulgerat si mie un gandulet..Eu nu-i dau niciun alt model de lapte,inafara de tzitzi-oare e necesar? I-am dat de 2 ori,cand am avut ceva probleme si m-am medicamentizat puternic,LP si l-a lins
Am fost geloasa,sincer! La fel simt si eu-ca pot si ma tine,asa ca..why not? Singura dilema e-daca ar trebui sa-i servesc si alt model si daca da,cand?!
Ai dreptate-nimeni nu ne invata nimic. Eu mi-am dorit doua lucruri:sa nasc natural si sa alaptez.Era sa nu mi se indeplineasca niciuna-am luptat si-am reusit-o pe-asta cu alaptatul.Dupa mine,m-as duce la gradita,in pauza sa-i servesc un gat de fresh milk Nu-mi pasa de cei care se mira tamp at.cand aud ca-inca alaptez,iar in privinta proaspetelor mamici..nu stiu ce sa zic..Mi-ar face placere sa dau o mana de ajutor.

Simo esti scuzataAi grija de bebe,odihneste-te si..sa ne tii la curent cu vestile de la Dr.

gecko va invidiez(pozitiv cumva) pe voi-cele care ati nascut prin strainataturi.As da aproape orice sa dau timpul inapoi si sa nasc in alta parte

Adriuta si Adrianul maselos!

Ma retrag la un etalat.Va pupicesc!

Edit:gradita=gradinita

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Ariel ,mersi de raspunsuri
esti doxa frate,am mai invatat ceva azi!
am dus astazi urina la laborator,are leucocite,
bacterii
astept urocultura,numai o minune ne scapa de infectie
chiar m-am uitat pe analizele lui si unde erau de obicei
prezente leucocite iesea si la uro ceva carcaiasi
numai o data nu a avut(bine ca nu are proteine si nitriti
ca atunci sigur e infectie)
asteptam pana maiine

a nascut si cumnata mea o fetita de 51 de cm si 3000 de
grame pe nume Briana
abia astept sa o vad
va pupez,sa aveti o noapte linistita fara febra!
ieri si astazi m-a pupat Eric pe burta,am crezut ca ma topesc
de dragul lui
ce mai face Sovi,Simonette,Elara,Cristina Goji,Delphin(mi-e dor
de ea),Remalis,Tuchi????????

Blanka,mami de Eric si 34+cu Marc

Mergi la inceput