Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*
Raspunsuri - Pagina 17
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
si mamicile ce faceau ???? Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Ii pazeau, faceau poze si ii admirau
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Kea sunt convinsa cand o sa dea putin frigul, fetele o sa fie mult mai active. Acum sunt toate in parculet, vacanta.. Hai sa va povestesc ce surpriza i-a facut Cristi lui David. Citez: "Zuza (asta sunt eu ) stii ca toata lumea le ia la copii ursuleti, iepurasi...Eu stii ce i-am luat lui David? Un sobolan!!!!!!" Si scoate un sobolan de plus scarbos de-mi vine sa vomit. Arunc sobolanul din camera si tot el se supara, caci nu sunt funny Olga, mamica lui David iepurasul |
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
magdyi2001 spune:
Buna fetele!
In primul rand multumim pentru urari si la randul nostru uram si noi sarbatoritilor de astazi.
Nu am mai reusit sa va scriu in schimb v-am citit.
Bebeloiul meu a fost foarte agitat zilele astea. Sambata noapte nu a dormit mai deloc, duminica mi-a urlat toata ziulica de-mi venea sa ma urc pe pereti, iar duminica seara de ciuda, i-am bagat niste cereale cu banane(instant) si mi-a dormit de la 9 pana la 2. M-am vazut si eu cat de cat odihnita. 5 ore somn, boierie nu alta. In schimb luni dimoneata sa trezit de la 6 cu chef de . Am rezistat 2 ore dar apoi l-am lasat singurel si m-am dus in baie si m-am apucat si eu de.
Nu mai puteam, simteam ca innebunesc.
Ieri a fost ceva mai bine, adica l-am pus in masina si am dat un tur pana a adormit.Astazi i l-am plasat lu soacra-mea vreo 3 ore.
Acum imi doarme de la 8;30.
Am sa incerc sa pun niste poze.
la fete si bebei
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Leeloo21 spune:
hehe olga..de la ikea nu?:D sunt super! noi avem din fiecare culoare cate unul..k sa fiu sincera..alin a zis sa va aducem unul alb ca si cadou cand am venit prima oara la voi:P..dar am zis eu nu..k cine stie cum interpretati:P..am avut dreptate..
si k sa va zic k eu i-am spalat si ca sa-i intind la uscat(de sobolani e vorba..unul alb negru si gri..sau maro..nici nu mai stiu) i-am pus intr0un lighean cu alte hainute..si le-a intins soacra-mea..haha...era sa faca infarct saracuta..s-a speriat f tare..bine k n-am fost acasa ca ce era la gura ei cred:P
tare sotul asta al tau..deaia se intelege aliun bine cu el!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
olishka spune:
Mamici help!! A fost vreuna dintre voi in Vama Veche? Cristi are un eveniment in weekend acolo si vrea sa ne ia si pe noi. Este tare entuziasmat. Eu nu vreau deloc sa merg caci am inteles ca nu prea am ce face pe-acolo cu copilul. I-am zis ca nu merg dar el tot insista.
Daca vreuna dintre voi ati fost si ziceti ca este cat de cat ok poate as merge. Desi sincer as vrea sa-mi spuneti ca nu este ok, eu sa nu merg si sa fiu si cu inima impacata
magdyi2001 spune:
Hai sa vedem daca functioneaza...
["http://community.webshots.com/user/magdyi2001"]CEI TREI PALMIERI
olishka spune:
citat din mesajul lui Leeloo21 hehe olga..de la ikea nu?:D sunt super! noi avem din fiecare culoare cate unul..k sa fiu sincera..alin a zis sa va aducem unul alb ca si cadou cand am venit prima oara la voi:P..dar am zis eu nu..k cine stie cum interpretati:P..am avut dreptate.. si k sa va zic k eu i-am spalat si ca sa-i intind la uscat(de sobolani e vorba..unul alb negru si gri..sau maro..nici nu mai stiu) i-am pus intr0un lighean cu alte hainute..si le-a intins soacra-mea..haha...era sa faca infarct saracuta..s-a speriat f tare..bine k n-am fost acasa ca ce era la gura ei cred:P tare sotul asta al tau..deaia se intelege aliun bine cu el! Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
Off nu mi-a placut deloc Mi-a adus unul negru. Sta la loc de cinste pe birou. Zau ca-mi vine sa vomit cand il vad pentru ca eu am vazut in realitate sobolani la fel de mari si am ramas marcata
Asa-i ca daca nu mergem in Vama, veniti la noi?
olishka spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Hai sa vedem daca functioneaza... Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. ["http://community.webshots.com/user/magdyi2001"]CEI TREI PALMIERI |
Nu reusesc sa vad pozele cu Gabriel cel plangacios care o supara pe mamica In parc la plimbarica nu se calmeaza?
magdyi2001 spune:
Vad ca a mers.
Mersi fetelor care m-au ajutat.
Intrebare pt Kea si Galushca:
In ce orase locuiti?
Va intreb pentru ca eu locuiesc la 20 km de granita cu Germania si vreo 40 la granita cu Luxembourg.
["http://community.webshots.com/user/magdyi2001"]CEI TREI PALMIERI
Leeloo21 spune:
olga intra www.olimp-neptun.ro/Vama-Veche/pozitie-vama-veche.jpg&imgrefurl=http://www.olimp-neptun.ro/litoral-statiunea-vama-veche.html&usg=cYxlT0a--UPmeyO0ZPd5MNe_ha8=&h=747&w=1280&sz=156&hl=en&start=107&sig2=ej7PlRbKJddCXjGcVu65tA&um=1&tbnid=03yUAc46WcfRgM:&tbnh=88&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dvama%2Bveche%26ndsp%3D18%26hl%3Den%26sa%3DN%26start%3D90%26um%3D1&ei=deZ5Ss2MLMrJsAaWk9H_BA" target="_blank">aici si uite-te la harta statiunii..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)