Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*
Raspunsuri - Pagina 18
magdyi2001 spune:
Olga, macar reusesti sa vezi vreuna din poze?
Il scot si la plimbare, dar nu pot sta toata ziua cu el pe afara
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
["http://community.webshots.com/user/magdyi2001"]CEI TREI PALMIERI
silvi8 spune:
buna fetele!
eu nu mai am timp deloc de net din pacate. am citit in diagonala dar am sa raspund ce am retinut.
1.cineva se suparase ca fetele nu mai sunt active...eu aproape ca nu am timp sa mananc, am experimentat deja 2 lesinuri deci cred ca multe fete sunt in situatia mea. nu am nici un ajutor, nici macar sotul care vine acasa la cateva zile sau f tarziu. de ex acum e trecut de 11 si nu a ajuns. dar asta e situatia si incerc sa fac fata. daca n/ar munci el...
2. eu i/am facut analize de mai multe ori crinei dar nu acum in primele 2 luni. a avut icter prelungit, avea bilirubina mare. la 2 luni s/a normalizat. tot cam la 2 luni i/am facut toate analizele asa ca sa fiu eu sigura ca nare nika. i/a luat mereu din deget si a fost ok.
3. la vama veche am fost anu trecut si nu prea e de bb, da fiecare face cum crede. noi am stat la un hotel numit laguna care e cat de cat ok, are piscina, e curat...la restaurant se mananca bine dar ...e f galagie peste tot in statiune, n.ai unde sa duci copilu, sunt tot felul de ciudati...nu exista nici un fel de mod de distractie decat plaja care nu e prea amenajata...
noapte buna si sper sa reusesc sa mai intru
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI
Leeloo21 spune:
magdy..nu apar pozele..
uuu..doar noi mai suntem treze la ora asta?:P
cred ca venim..desi socrii pleaca si ei..si alin..si ma mut cu todor la mama..k singurik nu stau in casa..
poate veniti voi la noi...sau daca nu ne facem program de iesit cu bebeiii.. sau daca stau sa ma gandesc..venim vineri cu siguranta!
dar cred ca e rumos si in vama..nu vreau sa te influentez in niciun fel..
poate te mai gandesti pana maine..
cred ca a duc la nani! k alin a iesit cu un prieten la o bere si vad ca nu mai vine..uff
va
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
magdyi2001 spune:
Am vzut ca sunteti la capitolul KILOGRAME.
Eu nu urmez nici o dieta. Alaptatul e cae mai buna dieta pentru mine la momentul actual. Aveam 57kg inainte de sarcina, iar in timpul ei nu am luat in greutate decat 9kg. Ma gandeam cu groaza ce am sa fac dupa ce nasc cu kg in plus, tinand cont ca inainte ma dadeam de ceasul mortii (joking) ca sa scap de ele. Si uite ca fara nici un efort am ajuns la 54 . Deci cine a zis ca slabitul in timpul alaptatului e minciuna, rog sa reformuleze.
Leeloo21 spune:
dupa ce m-am laudat cu tati de tudor fotograf..acum ma laud si cu bunic de tudor arhitect:P..am dat acum peste un hotel reamenajat de tata..fara sa fac reclama la hotel..va invit sa vizionati cateva www.hoteldelta.ro/acasa.php" target="_blank">fotografii
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
magdyi2001 spune:
Da ce sa fac sa le vedeti?
Le am in webshots si le-am pus jos la semnatura.
La mine se vede ca si cum ar fi acolo. Dau clik pe ele si se deschide albumul.
Mai dati-mi niste indicatii
magdyi2001 spune:
Am pus din nou.
Spuneti-mi va rog daca vedeti ceva
http://community.webshots.com/user/magdyi2001
Monnvas spune:
Buna. Nu am disparut, doar am citit fara sa scriu. Sunt cam bosumflata ca puiul meu nu prea mai vrea sa suga. Cred ca e timpul sa accept si eu inevitabilul. Si cum aici majoritatea mamicilor inca alapteaza... ma simt prost
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
pisigri spune:
Monnvas, nu ai de ce sa te simti rau...Treci pe la noi cind ai timp si lasa prostiile. Eu din contra, am senzatia ca din ce in ce mai putina lume alapteaza aici, la ghiocei, si ma pregatesc psihic sa se intimple ceva si cu lactatia mea; cam simt ca ne paste asta avind in vedere cresterea mica in greutate din ultima perioada.
Fetelor, ma simt mizerabil. M-am zvircolit toata noaptea de grija analizelor astora...ticalosul de medic m-a vazut de ieri ca m-am schimbat la fata cind a zis de analize si mi-a spus rizind ca "uita pina se marita"... Asta mica imi zimbeste cu gura pina la urechi si are atita incredere in mine si se bucura cind ma vede chiar daca am disparut din raza ei viziuala numai citeva clipe... Nu mai spun ca atunci cind mergem undeva nu vrea decit la mine in brate, imediat intoarce buza de jos daca o ia altcineva...si am o senzatie acuta ca ii insel increderea. Nici nu concep sa nu stau cu ea cind ii ia singe (din minuta...); eu stiu la mine ca la un laborator de analize imi prindeau vena din prima, la altul si in spital m-au chinuit de numa-numa, si nu accept asa ceva pt un copil care pina la urma e sanatos. Poate sint exagerata, dar e puiul meu. Ma mir si eu cum naiba iti fac ce vrei pe un animalut, desi le iubesc si mi-e mila si de ele, io-s aia care pun linie venoasa in jugulara la puiuti de abia au facut ochi, ca stiu ca nu ai unde in alta parte si viata lor depinde de asta...dar acuma ca e vorba de Ilinca, ma urc pe pereti de nervi si teama. Copilu asta nu a plins un minut la el in pat, neconsolat, nealintat, si acu ma duc sa mi-l chinuie niste asistente...ca in RO
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani Damina Calin, Andreea Diana, Radu Mihai, Robert Adrian!!!
Magdyi nu am reusit sa vad pozele
Silvi iei ceva vitamine? Poate ar trebui si tu sa-ti faci cateva analize de rutina Multumesc de sfaturile legate de Vama
Monnvas daca tot citesti, scriene, mai ales daca te supara ceva. Oricum eu mi-am zis chiar daca o fi sa nu mai am laptic sunt multumita ca am alaptat pana acum.
Pisigri atat iti spun: o sa fie bine, o sa treaca repede, Ilinca nu o sa fie suparata pe tine - o sa te iubeasca la fel de mult Parerea mea este sa nu stai langa ea caci o sa fii stresata si o sa-i transmiti si ei starea ta. Daca o sa planga, intri repede, o iei in brate si o sa te iubeasca mai mult ca oricand
Olga, mamica lui David iepurasul