Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Fetiliii...
am fost la revizie, sintem ok, da dr a zis ca ar fi momentul sa facem niste analize...si miine tre sa mergem la spital sa recolteze singe...si mi-e frica!! ati facut vreuna de-astea? cum a fost??

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Olga, ma bucur ca mai arunci cate un ochi si cate un rand si aici. Felicitari pt copiii frumosi si isteti! Nu stiu daca mai tii tu minte ca ne spuneai ca dupa nastere parca vezi ca n-o sa mai fim chiar asa unite si o sa ne laudam care de care cu cate kg a dat jos. Na, ca n-ai nimerit-o, ne laudam cu cat mai avem de dat jos.

Galusca, multam de sustinere, eu ma pot impaca cu kg care le am, nu ma impac cu burta si picioarele slaninoase. Daca zici ca-i bun de modelare, merg mai departe (da nu m-am apucat inca) ca o balerina

Pisigri, dar de ce trebuie facute analize? Keutului i-au facut in spital (nu in maternitate) atunci cand am fost internati, dar oricum asta a fost in primele 3 saptamani. I-a luat din calcai sange.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neata
Raportam soc intens la cutremurul de azi. Ne-a prins exact in cele cateva minute de papa. Am sarit ca arsa din pat si m-am oprit in mijlocul camerei departe de pereti. E najpa rau sa stai la etajul 8

Bineinteles ca bestia nici nu s-a sinchisit

Maine mergem si noi la vaccin si peste o zi il goneste tati la el in cameraCik e baiat mare si mi-l mai lasa o zi doua dupa care ii da un sutuletz in fundul lui mic. Cik macar asta sa nu vrea una doua in pat cu mami ca fata mare si acu la 11 ani vine peste noi. Intr-un fel ii dau departe pt ca din punct de vedere intim stam super bine dar altfel si puiu mic e prea mic si dragalas si nush zau. Da vedem noi....
Sper sa fie bine maine si mamici si bebenaci

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Simpatici foc Tudor si David! Ai zice ca David e mai mare cu o luna, nu Tudor!
Si fetele, nu stiu exact ce inaltime are Keutu (tinand cont ca nu sta in picioare, cred ca mai nimerit ar fii sa vorbesc de lungime)dar 64 are sigur. O prietena care are bebe de 10 luni, spune ca e inalt pt varsta lui. Al ei are 74 cred, ceva de genul asta. Mie nu mi se pare mai inalt decat ai vostri, din ce ati povestit. Noi suntem inalti, presupun ca va fii si el, dar deocamdata nu mi se pare ca e diferenta intre el si ceilalti bebelusi.

Si ma mai framanta ceva Vad ca multe fete, altadata active, nu mai scriu. Am rasfoit zilele trecute capitolele de la odisee si mi-am dat seama ca multe, foarte multe, foarte rar mai dau cate un semn. Dar n-o sa ma refer la ele, caci am vazut ca fete care pana de curand erau active si aici la scutece, abia mai scriu cate ceva. Aris, Sasha, Monnvas, Sirimie, Denisamada scriu tot mai rar. Sunt mult mai multe fete, le stiti si voi, n-are rost sa scriu eu toata lista. O puneam si pe Olga, dar uite ca ne-a scris ceva. Bun, vazand asta, eu tot ma gandesc ca poate gresesc, poate fetele nu scriu pt ca isi dedica timpul 100% copilului, pe cand eu, ii mai zdrangan o jucarie si mai arunc cate un ochi sa vad ce ati mai scris. Si atunci ma simt vinovata.

Acum as vrea sa caut aici in oras mamici cu copii de varsta keutului, as vrea sa ma mai intalnesc cu cineva, sa mai discut, nu sa colind cu caruciorul tot orasul singura. Keutu doarme in carut, nici macar cu el nu pot turui.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

fetele..bebeii meiau spus azi acel"mama"suparat..si plangacios..ce-l spun copiii prima datacine are copii..cunoaste

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

A zis ca de pe la 5-6 luni incep bebeii sa epuizeze rezervele de fier, si dupa cum arata nu are probleme...da am facut vreodata analize de cind am scos-o din maternitate? Pai n-am facut, de ce as fi facut?? Pai sa facem...si i-a dat sa faca fier, glicemie, TGP, proteinemie, poate un sumar de urina daca face pipi miine in nu stiu ce soi de punguta?? Sa mor io, ma duc miine cu ea, da daca de la pipi mi se pare ceva dubios (ca nu prea pricep eu ce vrea sa zica punguta aia...) o insfac si plec cu ea urgent. Mi-e o mila de nu mai pot, incerc sa ma consolez ca facem tratamente si analize la pisoi mai mici de o luna, care n-au nici 500g, deci la copil de aproape 7 kile n-ar trebui sa fie cine stie ce mare scofala...dar nu tine.

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Claudela nu cred ca e din cauza de alaptare exclusiv. Al meu copil a dormit de la 0 luni la 3 luni si jumatate de la 21-22 seara pana la 6 dimineata. De la 3 luni si jumatate a inceput sa se trezeasca de 2 ori pe noapte. Si nu la acelasi ore. La 12 si 4 dimineata. La 2 si 5 dimineata. La 4.30 dimineata. Depinde. De ce, nu se stie. Cert e ca eu ma trezesc, ii dau lapte la bibe si ma culc. Pana la urmatoarea transa. Iar la 6.30 oricum ma trezesc, zilnic, pentru ca trebuie ori sa ii fac supa de legume, ori sa fac piata. Si apoi la job. Pe mine ma salveaza cafeaua... dar am zile, cam o data la 2 saptamani cand ma ajunge oboseala si clachez. Asta e. Mi-am zis ca nu va mai dura mult. Pana la majorat.... .
A avut vreo 2 saptamani in care nu se mai trezea. Si am zis ca a fost doar o faza de vreo luna si ceva. Dar acum, de vreo saptamana jumate, iar se trezeste... Ce sa facem... trebuie sa simtim ca suntem mamici. Pup mamica obosita.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Exact asa patesc si eu cu trezitul noaptea din 2 in 2 ore
pana acum vreo luna se culca la 22-23 si se trezea doar pe la 4-5 si apoi dimineata pe la 7.30; mai nou avem treziri la 2,4,5,7 si apoi mai atipim cate o jumate de ora pana pe la 09.30
si eu credeam ca nu se mai satura dar am vorbit cu fosta mea colega de salon si ea nu mai alapteaza si fetita se trezeste la fel, deci... asta e

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Kea sunt convinsa cand o sa dea putin frigul, fetele o sa fie mult mai active. Acum sunt toate in parculet, vacanta..

Hai sa va povestesc ce surpriza i-a facut Cristi lui David. Citez: "Zuza (asta sunt eu ) stii ca toata lumea le ia la copii ursuleti, iepurasi...Eu stii ce i-am luat lui David? Un sobolan!!!!!!" Si scoate un sobolan de plus scarbos de-mi vine sa vomit. Arunc sobolanul din camera si tot el se supara, caci nu sunt funny

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

David si Tudor (Leeloo) se joaca impreuna

http://picasaweb.google.com/olgagireada/DavidSiTudorSeJoacaImpreuna#

si mamicile ce faceau ????

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Fetiliii...
am fost la revizie, sintem ok, da dr a zis ca ar fi momentul sa facem niste analize...si miine tre sa mergem la spital sa recolteze singe...si mi-e frica!! ati facut vreuna de-astea? cum a fost??

Ne bucuram ca sunteti bine. I-am luat si eu sange lui David. Sincer: a fost traumatizant si pt mine si pt el. A plans foarte tare. Eu am stat afara si urla de mi se rupea sufletul. L-a intepat de vreo 2 ori. Sper sa fie ok la voi

Mergi la inceput