Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*
Raspunsuri - Pagina 12
Ayla21 spune:
La multi ani!
Rares
Ilinca
Gabriel
Valentin Cristian
Adela-Marisa
Cred ca-i ultimul mesaj inainte de plecare, o sa mai intru sa vad ca faceti daca am timp si reusesc de pe mobil. O sa intru pe mess.
Mai trebuie sa trec pe la salon la epilat ca mi-a tras teapa cosmeticiana si la alt salon abia azi a avut loc sa ma programeze. Desi scapasem de CM, de sambata picura intr-una cate un pic-pic, suficient cat sa-mi strice cheful.
Clau a luat-o inapoi cu tusea asa de rau ca ieri s-a dus Alex cu el la dr si a cerut injectii. Si face 1 doza jumate de ampicilina + gentamicina. Ma ia plansul cand vine ora de injectie (de 2 ori pe zi). Imi amintesc si eu ca vara de vara plecam cu injectii in concediu. In schimb Luana nu a avut probleme, si sper sa nici nu aiba, desi se spune ca prematurii sunt sensibili. O sa vedem cum ne organizam la mare, sa iesim la plimbarica dimineata sa mirosim briza, poate le-o face bine la problemele respiratorii.
Va pup pe toate!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
mihaelacg spune:
Ayla, multa sanatate la ginerica clau si de la maria sa nu-l doara injectiile prea tare.
sa aveti un concediu frumos, lipsit de evenimente neplacute(ploi, alea alea).
pe toti a lu` ayla cu ea infrunte.
din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 Neata..reveni la ora mea obisnuita. La multe luni si ani sarbatoritilor de pana acum ..cu intarziere si celor de azi RARES ,ILINCA GABRIEL,VALENTIN CRISTIAN, ADELA-MARISA, sa cresteti mari si cate o pt mamici. Multumim fetele pt sfaturi si incurajari. Floric si noi baiatu, multu de imbarbatare,incerc sa imi urmez instinctul si sper sa nu dau gres. Dodo pui nu vreau sa tin in mine, dar nici nu vreau sa exagerez cu plangerile pe aici. Darius avea 2 saptamani cand am fost la neurolog cu el prima data..primul medic ne-a pus un diagnostic si mai si de sindrom HIC si alte tampeni am scris atunci si nu vreau sa mai revin..asta e al 3 medic si nu prea mai am la cine sa merg. La inceput a fost ok, a infirmat diagnosticile puse anterior , a zis ca nu e grava treaba si prin putin tratament si gimnastica o sa fie ok. Bunnn...am inceput cu glicerol cu doze mici si vitamina B6+ gimnatica...ei de atunci de cate ori mergem la control zice ca e mai bine si tot ne baga medicamente..iar acum chiar m-a scos din pepeni Mi-a marit doza de glicerol, si de B6, ne-a dat ACICLOVIR(cica are citomegalovirus si herpes}, ENCEFABOL si inca ceva prafuri care se prepara....pai copchilul e bine si noi toata ziua nu facem altceva decat luam medicamente.Sincer dupa ce am citit prescriptiile inafara de glicreol si B6 nu i-am dat nimic. Si ce m-a pus in cap e ca imi zice ca Darius ca si dezvoltare e cu 2 luni in urma..in conditiile in care terapeutul zice ca suntem super bine ca mai are o usoara hipertonie si atat. No m-am lungit iar ca o zi de post..deci luinatima voi ce ar trebui sa fac? super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius# |
joanna, asa ma dispera doctorii astia de nu-mi vine sa cred; uite, in bucuresti este o doctorita neurolog pediatru foarte buna, la care si surioara mea trimite toti copilasii cu probleme; eu ti-o recomand, macar sa mai ai o parere; sau de oricine ai auzit tu si vrei sa vii, eu iti ofer oricand un pat la mine; am 3 camere, deci una din ele este de musafiri. te rog mult, daca vrei sa vii vreodata in bucuresti la control sa nu-ti faci probleme; te primesc cu drag, cat ai nevoie; pentru bebe avem tot ce-ti trebuie, chiar ma ofer de schimbul 2 la plimbat plangacila mic. si daca vii poate-ti mai dau tie din kg mele, ce zici???
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
dyana27 spune:
ank este delicios arald; ce-i dai mama sa pape de e asa bucalat (stiu tzitzi, dar ce-i bagi in ea???); a fost absolut bestial la botez, ce mutrite avea; te asteptam la povesti
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
mihaelacg spune:
ank, superbe pozele. arald e de-a dreptul incantator. si ce par frumos are....
noua inca nu ne-a crescut
am sa mai pun si eu niste pozici, tot am terminat treaba
mihaelacg spune:
ank, superbe pozele. arald e de-a dreptul incantator. si ce par frumos are....
noua inca nu ne-a crescut
am sa mai pun si eu niste pozici, tot am terminat treaba
Maria_K spune:
buna dimineata!
iulia ai PM
dupa toata discutia de ieri despre "impiedicat", m-am dus acasa cu capsa pusa desi ieri nu aveam vorbitor nu m-am "decapsat" decat azi dmineata
multumesc mult pentru parerile despre rochie. cred totusi ca o sa ma opresc asupra celei negre ca aceea ii place mult si sotului. firma (din romania) din linkul dat de Iulia o are si pe aceea
Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA
Pozele noastre
ADA1974 spune:
'neata fetele.
Raportam si noi: facut vaccin de 4 luni, plans f. putin, si acum nani. Sophia are 66,5 cm si 7,700 kg.
Kea, am fost la o pensiune in Mamaia Nord (cred ca de fapt e Navodari), am trecut numele pe una din poze: La Tortuga. Camera e 200 lei/noapte cu mic dejun bufet suedez (nu prea incarcat - dar merge). Daca mai vrei detalii da-mi PM, ca intru mai rar pe net (ieri am facut curat, apoi plimbat fetele; azi trebuie sa calc, etc).
anamariame spune:
Wow, Ilinca, ce bine m-ai facut sa ma simt! M-am umflat toata in pene...mai ales ca acu sunt cu 5 kile mai slaba decat eram la botez! You've made my day! Revin, ca iar is in urma cu cititul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
pisigri spune:
Neatzaaaa....
Mi-e o leneeeee.....de ma doare Nu am chef de NIMIC, n-am mai patit asta de cind am bebelina. Asa as zacea in pat, sa adorm cu o carte in mina sau la un film...
Ei, si asa de plictiseala, tot citind pe forum, gasesc un subiect cu o tipa care e tentata sa se marite cu un lunetist american, care a avut nesansa de a fi fost abandonat de parinti la nastere si de a fi crescut intr-un orfelinat. Si care a mai si avut tupeul de a afirma, in contextul in care fostul sot al tipei o hartuia si o ameninta ca ii rapeste cei doi copii, ca e gata sa ucida pe oricine le-ar face rau acestora, si ar ucide "curat" ca doar na...stie cum se face.
Frate, m-am crucit ce am citit acolo. Dupa aceste detalii din prima postare a femeii cu pricina, abia asteptam sa scriu "Si nu te-ai maritat inca?? Ce mai stai pe forum??" si nu intelegeam de ce s-au scris 24!! de pagini. Pina le-am terminat de citit, mi s-a facut lehamite sa mai scriu ceva...sper ca tipa sa fie logodita deja; daca nu, trimiteti fratilor sniper-ii la Iasi, ca-i iau eu...!
Diseara la 6 juma avem programare la pediatru, la revizia de 5 luni. Nu plec de acolo pina nu imi da scris ceva schema de diversificare. Il timpesc de cap azi
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)