Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Salutare fetelor!Am intrat pentru ca sunt f necajita...Mirunica mea si-a schimbat total programul de noapte...Nu mai doarme toata noaptea, a inceput sa se trezeasca pe la 2 ...Nu stiu daca ati patit si voi asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Claudela,
si a mea a inceput sa se trezeasca uneori pe la 2-3 cu chef de vorbaaaa... si venim in living, vorbim, ne jucam, in vreo ora jumate oboseste si ne culcam iar. Recupereaza orelede somn peste zi in general. Si eu, ca nu doarme singura, se trezeste repede fara mami linga ea

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Neata..reveni la ora mea obisnuita.
La multe luni si ani sarbatoritilor de pana acum ..cu intarziere si celor de azi RARES ,ILINCA GABRIEL,VALENTIN CRISTIAN, ADELA-MARISA, sa cresteti mari si cate o pt mamici.
Multumim fetele pt sfaturi si incurajari.
Floric si noi baiatu, multu de imbarbatare,incerc sa imi urmez instinctul si sper sa nu dau gres.

Dodo pui nu vreau sa tin in mine, dar nici nu vreau sa exagerez cu plangerile pe aici.
Darius avea 2 saptamani cand am fost la neurolog cu el prima data..primul medic ne-a pus un diagnostic si mai si de sindrom HIC si alte tampeni am scris atunci si nu vreau sa mai revin..asta e al 3 medic si nu prea mai am la cine sa merg.
La inceput a fost ok, a infirmat diagnosticile puse anterior , a zis ca nu e grava treaba si prin putin tratament si gimnastica o sa fie ok.
Bunnn...am inceput cu glicerol cu doze mici si vitamina B6+ gimnatica...ei de atunci de cate ori mergem la control zice ca e mai bine si tot ne baga medicamente..iar acum chiar m-a scos din pepeni
Mi-a marit doza de glicerol, si de B6, ne-a dat ACICLOVIR(cica are citomegalovirus si herpes}, ENCEFABOL si inca ceva prafuri care se prepara....pai copchilul e bine si noi toata ziua nu facem altceva decat luam medicamente.Sincer dupa ce am citit prescriptiile inafara de glicreol si B6 nu i-am dat nimic.
Si ce m-a pus in cap e ca imi zice ca Darius ca si dezvoltare e cu 2 luni in urma..in conditiile in care terapeutul zice ca suntem super bine ca mai are o usoara hipertonie si atat.
No m-am lungit iar ca o zi de post..deci luinatima voi ce ar trebui sa fac?

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

joanna, asa ma dispera doctorii astia de nu-mi vine sa cred; uite, in bucuresti este o doctorita neurolog pediatru foarte buna, la care si surioara mea trimite toti copilasii cu probleme; eu ti-o recomand, macar sa mai ai o parere; sau de oricine ai auzit tu si vrei sa vii, eu iti ofer oricand un pat la mine; am 3 camere, deci una din ele este de musafiri. te rog mult, daca vrei sa vii vreodata in bucuresti la control sa nu-ti faci probleme; te primesc cu drag, cat ai nevoie; pentru bebe avem tot ce-ti trebuie, chiar ma ofer de schimbul 2 la plimbat plangacila mic. si daca vii poate-ti mai dau tie din kg mele, ce zici???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Esti o dulce..mi-a aparut zambetu in coltul gurii. multi.
Sa stii ca m-am gandit si la varianta de a veni la Bucuresti..dar sotu pana in septembrie nu poate pleca de la servici .sa vedem atunci.
De stat multu de oferta avem si noi prieteni nu vreau sa deranjez..ca copchilul meu in deplasare face rau de tat si ar deranja si mutunelul.Da ne intalnim sigur.
Mersi inca o data..tinem legatura.
Cat despre kile le primesc bucuroasa pot sa le trimiti si prin posta daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Maria, mie, ca si Ilincai, tot aia neagra cu albastru mi-a placut cel mai mult, dar nu am zis nimic pt ca am vazut ca fetele le-au votat pe toate celelalte.Joanna, a zis si Mihaela, e o solutie la Chicco pentru dezinfectarea jucariilor.Mihaela, eu-s de acord cu tine, bbii au tot timpul manutele in gurita...eu o mai spal pe maini in timpul zilei chiar de sta toata ziua in casa, mi se pare ca prind un miros ciudat de la atata supt.Eva nu se intoarce inca singurica pe burta, in schimb ma termina cu ridicatul in fundulet, toata ziua ar sta asa Urez si eu La multi ani sarbatoritilor nostri de azi:RaresIlincaGabrielValentin CristianAdela-Marisa Ayla, concediu placut! Sa va intoarceti fresh!Claudela, si Eva de doua nopti se trezeste pe la 3 pt papa...ciudat e ca are tot 5 mese in 24 h, doar ca vrea una si noaptea...si de la 1 luna jumate nu s-a mai trezit la ore dinastea.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Mihaela, Ana-Maria multu de raspuns o sa ma duc sa vad...mai mult pt jucarii ma intereseaza ca suzi le sterilizam..
Fetele capiez de la durerea de burta si nu pot lua nimic , is in pat cu laptopul in brate si nu pot face nimic..am venit la mama si tata e cu Darius afara.
Dar azi tre sa ii fac vaccinu si nu stiu ce ma fac cu el dupa...sper sa nu aiba nimic.
Eu nu am gasit IPV nicaieri..o sa ii fac Hexa ca Pentaxim nu vrea dr..
Darius are treziri noaptea non stop...deja ma inebuneste..de la 4 dim e in pat cu mine si din ora in ora vrea la san.
In plus ieri mi-a tras niste ragnete de o juma de ora de imi venea sa ma arunc pe geam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, si io de ceva timp am asa o stare de "slabaciune" generala, de zici ca-s o balega, efectiv am momente ale zilei cand is abulica, numa as sta si m-as uita in gol si chiar si asta mi se pare un efort prea mare; probabil ar trebui sa ma tzin de vitaminele alea pe care tot uit sa le iau. E foarte frustrant, sa fi asa grasana in exterior si totusi asa slaba din punct de vedere al puterilor. Daca ar fi sa arat precum ma simt, ar trebui sa am vreo 40 de kile si sa fiu livida. Cred ca acum isi spune cuvantul oboseala acumulata cu trezirile noaptea si alaptatul, ca in rest n-am motive de a ma simti asa, fatuca e cuminte foc si la fel si sotzul.
Deci tot de-un bebelush peste 7 kile pe aici; mai e vreun bebe de sfarsit de aprilie care sa aiba doar in jur de 5.500? Sau Sophiphi e manechina odiseei? De-ar fi si ma-sa...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ilinca..ai mei au 6500..si sunt in martie..deci..cam tot ca voi:)

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Joanna ce ma bucur ca ai revenit "online"
Dariusica

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinca, a mea Pisilinca are 6720g si azi a implinit 5 luni. M-am mai crizat eu cind am vazut ca 99% din copiii de pe strada sint mai chishcosi ca ea, dar sotu zice ca-s nebuna, ca nu ne trebuie copil obez. Bine, la virsta asta nu putem vorbi de obezitate, mai ales la copiii alaptati, dar...
Si maninca, nu fi de deochi, dar daca asta e ritmul ei de crestere... Poate macar ramine "manechina" si mai tirziu, sa semene cu maica-mea sau cu una dintre bunicile mele, sa nu trebuiasca sa aiba mereu grija cu kilele, cum am eu...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragilor;

Citat:
Joanna ce ma bucur ca ai revenit "online"

ma alatur spuselor Siminei
Citat:
Rares
Ilinca
Gabriel
Valentin Cristian
Adela-Marisa

la multi ani!

Eu am simtit cutremurul taaare ...
acum mi-am revenit...
Bogdan nu a sesizat ca-i ceva in neregula el"dansan"=dansa pe muzica de la desene animate

Monica concediu placut

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput